Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bende kalça ağrısı başladı, böyle mesela bir anda sinirlere baskı oluyor gibi oluyor kalçaya ağrı girip çıkıyor. O yüzden pek fazla iş güç istesem de yapamadım tek bende mi var bu ağrıdan
Kızlar günaydın sabah 8 gibi nişan gibi bir akıntı geldi iki kez ve adet sancısı gibi ağrı da olunca ilk kez böyle bir durum için rutin dışında acile muayeneye gittim. Açıklık yok gibi görünüyor alttan muayene yaptılar. Ama arada bir ağrılarım oluyor hala ama eve döndüm artarsa tekrar gideceğim nst de yüksek sancı çıkmadı. Perşembeyi bekler inşallah
Kızlar günaydın sabah 8 gibi nişan gibi bir akıntı geldi iki kez ve adet sancısı gibi ağrı da olunca ilk kez böyle bir durum için rutin dışında acile muayeneye gittim. Açıklık yok gibi görünüyor alttan muayene yaptılar. Ama arada bir ağrılarım oluyor hala ama eve döndüm artarsa tekrar gideceğim nst de yüksek sancı çıkmadı. Perşembeyi bekler inşallah
Hem özel, hem devlet takipliydim. Devlette doğum yapacağım. Şimdilik vajinal doğum gözüküyor son anda bir aksilik olmazsa. Geçen hafta devletteki Dr gördü.Yarın özel hastane olacak bakalım bebeğin gelişimiyle ilgili ne diyecek.
Selam kızlar bugün 36+0 da doktor kontrolüm vardı ilk kez vajinal bakti ve plesentam rahim ağzına çok yakınmış 1.5cm kadar. Sancıların başlamadan bebeği almamız lazım dedi. 3 kasım 37+2 ye sezaryen için gün verdi. O kadar kötü oldum ki çok ani oldu. Gelisimi icin 38i görmek isterdim. Hala bir şansım var mı süreyi uzatmak için. Başına gelen var mı?
Gebelik şekeri olanlar ani acıkma ve şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz. Canım o kadar pasta gibi şeyler istiyor ki dayanamıyorum gerçekten nasıl köreltiyorsunuz bu isteği
Gebelik şekeri olanlar ani acıkma ve şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz. Canım o kadar pasta gibi şeyler istiyor ki dayanamıyorum gerçekten nasıl köreltiyorsunuz bu isteği
Canım şeker çıkmadığı halde ani açıkma var bende anlamadımm tatlı sevmem ama arada canım tatlı çikolata goflet sütlü tatlı falan istitor çok garip doktoruna danış belki az şekerli bişeyler önerir veya tatına bakabilirsin hemennyürüyüş yap yoğurtta şekeri dengeliyormuş
Canım ben cuma günü çatı muayenesi oldum öyle çok korkulacak bişey değil doktor parmağına jel sürüyor karnımiza sürülen sanırım iki dk sadece bakıyor yani kendini kasmadigin sürece birşey olmuyor ilk başta ben bir kendimi geri çektim korktum doktorum sakin ol kendini kasma bişey yok falan dedi gerçekten de bişey yok sonuçta ilişkiye girebilen insanlarız hiç korkma