• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Kızlar günaydın ☀️ sabah 8 gibi nişan gibi bir akıntı geldi iki kez ve adet sancısı gibi ağrı da olunca ilk kez böyle bir durum için rutin dışında acile muayeneye gittim. Açıklık yok gibi görünüyor alttan muayene yaptılar. Ama arada bir ağrılarım oluyor hala ama eve döndüm artarsa tekrar gideceğim nst de yüksek sancı çıkmadı. Perşembeyi bekler inşallah 🤦🏻‍♀️😂

Kızlar günaydın ☀️ sabah 8 gibi nişan gibi bir akıntı geldi iki kez ve adet sancısı gibi ağrı da olunca ilk kez böyle bir durum için rutin dışında acile muayeneye gittim. Açıklık yok gibi görünüyor alttan muayene yaptılar. Ama arada bir ağrılarım oluyor hala ama eve döndüm artarsa tekrar gideceğim nst de yüksek sancı çıkmadı. Perşembeyi bekler inşallah 🤦🏻‍♀️😂
Canım Çatı muayenesi nasıl korkutucu bir şey mi :) Doğumdan çok ondan korkuyorum

Valla sağ salim doğuralım hamilelik çok uzadı 😑 sizin özel mi devlet mi sezeryen mi olcak
Hem özel, hem devlet takipliydim. Devlette doğum yapacağım. Şimdilik vajinal doğum gözüküyor son anda bir aksilik olmazsa. Geçen hafta devletteki Dr gördü.Yarın özel hastane olacak bakalım bebeğin gelişimiyle ilgili ne diyecek.

Selam kızlar bugün 36+0 da doktor kontrolüm vardı ilk kez vajinal bakti ve plesentam rahim ağzına çok yakınmış 1.5cm kadar. Sancıların başlamadan bebeği almamız lazım dedi. 3 kasım 37+2 ye sezaryen için gün verdi. O kadar kötü oldum ki çok ani oldu. Gelisimi icin 38i görmek isterdim. Hala bir şansım var mı süreyi uzatmak için. Başına gelen var mı?
Merhaba, daha önce muayenelerde plasentanın yeriyle ilgili yorum yapmamış mıydı doktorunuz?

Kızlar bu vajinaya aniden elektirik çarpması gibi bir şey olması neden oluyor ya,böyle saniyelik bir acıma yanma hissi oluyor ama çok rahatsız edici.

Gebelik şekeri olanlar ani acıkma ve şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz. Canım o kadar pasta gibi şeyler istiyor ki dayanamıyorum gerçekten nasıl köreltiyorsunuz bu isteği😢😭😭😭

Gebelik şekeri olanlar ani acıkma ve şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz. Canım o kadar pasta gibi şeyler istiyor ki dayanamıyorum gerçekten nasıl köreltiyorsunuz bu isteği😢😭😭😭
Canım şeker çıkmadığı halde ani açıkma var bende anlamadımm tatlı sevmem ama arada canım tatlı çikolata goflet sütlü tatlı falan istitor çok garip😊 doktoruna danış belki az şekerli bişeyler önerir veya tatına bakabilirsin hemennyürüyüş yap yoğurtta şekeri dengeliyormuş

Ara öğün yapıyor musunuz ?
Beynimizi şartlayınca oluyor bir şekilde. Az kaldı doğumlara🙏🏻

Ara öğün yapıyor musunuz ?
Beynimizi şartlayınca oluyor bir şekilde. Az kaldı doğumlara🙏🏻
Ara öğün sadece çerez yiyorum yiyecek bir şey bulamıyorum.. Beynimi şartlandırıyorum da rüyalarıma giriyor artık çikolatalı pasta falan..

Canım Çatı muayenesi nasıl korkutucu bir şey mi :) Doğumdan çok ondan korkuyorum
Canım ben cuma günü çatı muayenesi oldum öyle çok korkulacak bişey değil doktor parmağına jel sürüyor karnımiza sürülen sanırım iki dk sadece bakıyor yani kendini kasmadigin sürece birşey olmuyor ilk başta ben bir kendimi geri çektim korktum doktorum sakin ol kendini kasma bişey yok falan dedi gerçekten de bişey yok sonuçta ilişkiye girebilen insanlarız hiç korkma

Ara öğün sadece çerez yiyorum yiyecek bir şey bulamıyorum.. Beynimi şartlandırıyorum da rüyalarıma giriyor artık çikolatalı pasta falan..
Nesfitin tam tahıllı olan barının şeker oranı düşük. Bir pasta değil ama biraz tatlı isteğinizi bastırabilir

Back
X