Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Evet fazla dedi böyle bırakamam dedi . Açıklık yok ama eski ameliyat yerinden bile patlar böyle bırakırsam dedi korkuttu baya küçük yer imkanlar zor Allah'ım zamanında gelsin lütfen
Rabbim yardımcın olsun inşallah, korkma bebişin haftası iyi doğsa bile sağlıkla kucağına alırsın zaten. İçini ferah tut stres yapma doktorlar da bazen abartı ifadeler kullanıyorlar zaten. Sen hiç sancı hissetmedin mi?

Rabbim yardımcın olsun inşallah, korkma bebişin haftası iyi doğsa bile sağlıkla kucağına alırsın zaten. İçini ferah tut stres yapma doktorlar da bazen abartı ifadeler kullanıyorlar zaten. Sen hiç sancı hissetmedin mi?
Belin agrimadi mi hiç dedi beliniz çok agrirsa dikkate alın bende ağrıyor ama ağırlıktan felan dedim dedim . Direkt bel ağrısı dedi bel agrisni dikkate alin

Belin agrimadi mi hiç dedi beliniz çok agrirsa dikkate alın bende ağrıyor ama ağırlıktan felan dedim dedim . Direkt bel ağrısı dedi bel agrisni dikkate alin
Durdururlar sancını bence ilaçla serumla falan çok geçmiş olsun canım bizi de haberdar et

Yok yok kötü birşey olmayacak onu hiç aklına bile getirme. Bak ne güzel herşeyin hazır, bebeğin hazır 38.haftanı bile doldurdun daha ne olsun. Gidince haber ver bize de.
Rahat bir nefes aldım🥲 çatı muayenesini de oldum. Üç saatlik uykularla duruyorum iki gündür. Ama şikayet etmeyeceğim rahatladım😆

Canım çok geçmiş olsun. Serumlarla ilaçlarla daha bebişini tutarlar, sağlıkla kucağına alırsın inşallah🙏🏻. Bel ağrısı bende de çok oluyordu bıçak girer gibi ama doktora ne zaman söylesem tınlamadı bile. Ağrının karnına doğru yayılması lazım dedi. Şu an kafam kurcalandı ama

Kızlar bol su içmenin faydasını gördüm. Nurse9535 Nurse9535 Suyum 7 cm’den 11’e çıkmış🥹 Günde üç litre suya devam. Şaşkınım sadece su yeterliymiş.

Böyle olunca haftaya pazartesi çağırdı.
Kemik muayenesi çok kısa sürdü, biraz rahatsızlık hissi vardı ama. 10 üzerinden 4’tür en fazla. Doğurursun inş dedi. Bugün hafif kanama olabilirmiş.
Ben kordon kanı saklatmak için başvurdum ve kiti geldi onu da doğuma giderken götüreceğim yanımda.
3300 olmuş kiloya göre 2 gün önde ama başka bir şeye göre de iki gün geriye düşmüş (bilmiyorum ne olduğunu). 12 Kasım diyor😂
NST’de de sancılarım ilk defa 40-60 arasını gördü.

Kızlar bol su içmenin faydasını gördüm. Nurse9535 Nurse9535 Suyum 7 cm’den 11’e çıkmış🥹 Günde üç litre suya devam. Şaşkınım sadece su yeterliymiş.

Kemik muayenesi çok kısa sürdü, biraz rahatsızlık hissi vardı ama. 10 üzerinden 4’tür en fazla. Doğurursun inş dedi. Bugün hafif kanama olabilirmiş.
Ben kordon kanı saklatmak için başvurdum ve kiti geldi onu da doğuma giderken götüreceğim yanımda.
3300 olmuş kiloya göre 2 gün önde ama başka bir şeye göre de iki gün geriye düşmüş (bilmiyorum ne olduğunu). 12 Kasım diyor😂
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. Demekki susuz kalmışsın faketmemişsin. Aynen çatı muayenesinden sonra kanama olabilirmiş benim doktorum yanında ped getir dedi perşembe de benim olacak. Şu sancı olayı da hiç belli olmuyor ki benim 75,80 lere çıkıyor yine tık yok 😂

KIZLAR SELAM BAKABİLİR MİSİNİZ
bebeği 3500 üzeri olup sorunsuz normal doğurabilen var mı?
minimum 3600 gram bebeğim vajinal doğum istiyorum çünkü bebeğin pozisyonu ve çatın doğum için uygun demişti takibimi yapan doktorum. maalesef annesi rahatsızlanınca izne ayrılmak zorunda kaldı ve ben doğum haftası doktor arayışına girdim bütün gittiğim doktorlar bebeğimin iri olduğunu ve normal doğumda sorun yaşama ihtimalim olduğunu söylüyor. biri dedi ki bebeğin omuzlu normal doğursan omzu kırılır biri dedi ki sinir hasarı da olabilir biri de diyor kafası sıkışırsa oksijensiz kalır falan. yani şaşkınım kendi doktorum gayet kendinden emin konuşuyordu ve ailemde herkes 4 kilo üzeri doğurmuş yani iri bebek genetik maalesef ama bana sürekli böyle dedikleri için korkuyorum bebeğimi riske mi atıyorum diye. tecrübenizi ya da fikrinizi söyleyebilir misiniz
Merhaba. Benim ilk doğumum sezeryandı 2.normal doğum doğum. İkinci doğumda kilosu 4.700 küsür dü. Çok şükür sonrasında bir sorun olmadı. Ama yurtdışında yaşıyorum. Ve burada 4 kiloyu sezeryan sebebi saymıyorlar. Tr de doktorlar sorumluluk pek almak istemedikleri için çok daha hızlı sezeryan diyebiliyorlar diye duymuştum. Ama tabi herkesin vücudu bebeğin durumu sağlık geçmişi farklı. Yine de doktorun dediğini yapmak önemli ama farklı doktorlardan görüş almanızı tavsiye ederim.

Bel ağrısı doğumdan 1 hafta önce bende de başlamıştı. Fakat hamilelikte herkesin beli ağrıyor diye pek önemsememiştim. Meğerse sancıymış. Bilememişim. Açıklığın yoksa sancıları ilaçlarla durdururlar diye düşünüyorum. Stres yapma canım. Rabbim zorunu kolaylaştırsın 🤲🏻

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. Demekki susuz kalmışsın faketmemişsin. Aynen çatı muayenesinden sonra kanama olabilirmiş benim doktorum yanında ped getir dedi perşembe de benim olacak. Şu sancı olayı da hiç belli olmuyor ki benim 75,80 lere çıkıyor yine tık yok 😂
Erkek doktor farkı bana hiç demedi ped getir diye. Güya ben önce soracaktım yapmasak falan diye ama su meselesi beni süt dökmüş kediye döndürdü😂 Henüz olmadı kanamam ama bakalım

Bel ağrısı doğumdan 1 hafta önce bende de başlamıştı. Fakat hamilelikte herkesin beli ağrıyor diye pek önemsememiştim. Meğerse sancıymış. Bilememişim. Açıklığın yoksa sancıları ilaçlarla durdururlar diye düşünüyorum. Stres yapma canım. Rabbim zorunu kolaylaştırsın 🤲🏻
Allah razı olsun canım hala sancı çıkıyor serum verdiler gene çıkıyor . Küçük yer olması korkutuyor beni doktorda çok korkarak telaşlı anlattı daha çok korktum açıklığım yok ama eski ameliyat yerinden çıkar felan dedi korkuttu

Allah razı olsun canım hala sancı çıkıyor serum verdiler gene çıkıyor . Küçük yer olması korkutuyor beni doktorda çok korkarak telaşlı anlattı daha çok korktum açıklığım yok ama eski ameliyat yerinden çıkar felan dedi korkuttu
Günümüz aynıymış. Korkma canım sağlıkla alırsın kucağına haftan çok güzel. O nasıl laf ya eski ameliyat yerinden ne çıkacak ne saçmalamış. Takip altındasın sağlıkla yavruna kavuş 🙏🏻

Kızlar bende kontrolden geliyorumm, yine nstde sancılarım 0 seyrinde🤣🤣 kızçem haftasında görünüyor hep önden gidiyordu, hatta bi ara 2 hafta öndeydi ama haftasını yakalamış 3300 şuan 38 haftadayız. İri bebek diye konuşuyoduk hep, iri değil dedi zamanında şuan sağlıklı sıkıntı yok takma dedi. 300 gram yanılma payım var dedi, min 3 kilo max 3500 olur dedi doğum kilosu. 3 Kasıma günümüzü netleştirdik, kanlarımı verdim bugün. Cumartesi de genel anesteziyle görüşcem saati de o zaman belirleriz dedi. Doğum şoku yüklendi üzerime o kadar doğuramıyorum dedim dedim herşey ciddileşince bi heyecan sardı🥹

Benim kızçe de 3300 çıktı aşko, bana da bişeyi 2 gün geri dedi aynı gidiyoruz bak🤣🤣 ama sağlıklı olduğu için takmıyorum

Kızlar bende kontrolden geliyorumm, yine nstde sancılarım 0 seyrinde🤣🤣 kızçem haftasında görünüyor hep önden gidiyordu, hatta bi ara 2 hafta öndeydi ama haftasını yakalamış 3300 şuan 38 haftadayız. İri bebek diye konuşuyoduk hep, iri değil dedi zamanında şuan sağlıklı sıkıntı yok takma dedi. 300 gram yanılma payım var dedi, min 3 kilo max 3500 olur dedi doğum kilosu. 3 Kasıma günümüzü netleştirdik, kanlarımı verdim bugün. Cumartesi de genel anesteziyle görüşcem saati de o zaman belirleriz dedi. Doğum şoku yüklendi üzerime o kadar doğuramıyorum dedim dedim herşey ciddileşince bi heyecan sardı🥹
Cnm sezeryan planlamasının sebebi neydii bendede tık yok gibi ından soruyoru. Yanlış anlama olurmuu yani zaman geldiği için miydi orayı kaçırdım

Cnm sezeryan planlamasının sebebi neydii bendede tık yok gibi ından soruyoru. Yanlış anlama olurmuu yani zaman geldiği için miydi orayı kaçırdım
Yok kuzum niye yanlış anlayayım, tamamen şahsi🤣 ben vajinal muayenede bile çok kasılıyorum yapamıyolar yani, kan veririm bayılırım falan biraz psikolojik etkenlerden dolayı normal doğum istemedim. Keşke yapabilseydim ama maalesef🫠

O ciddileşmeyi ben çektim üç gündür sıra sende🤣 hadi hayırlısı 3 Kasım’da benim de muayenem var sana eşlik etmeyeyim😂

Back
X