Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Ah kuzum benim çok çok geçmiş olsun hem elazığ hem izmir depremini yaşamış ve maraş depreminde evini kaybetmiş biri olarak çok iyi anlıyorum seni, insan çok korkuyo

Evet bizde 17 ağustosu yaşadık ve her deprem o korkunç anıları tetikliyor 🥹 bu akşam ki baya şiddetliydi herkese geçmiş olsun

Ay kızlar ben balıkesirdeyim, dışarı çıktık oturdum arabada bekliyorum. Birde yataktaydım uykumdan uyandırdı, yataktan kalkarken de hızlı hareket ettim o korkuyla galiba, karnım ağrıyor. Allah beterinden korusun. Herkese geçmiş olsun. 💐

Ay kızlar ben balıkesirdeyim, dışarı çıktık oturdum arabada bekliyorum. Birde yataktaydım uykumdan uyandırdı, yataktan kalkarken de hızlı hareket ettim o korkuyla galiba, karnım ağrıyor. Allah beterinden korusun. Herkese geçmiş olsun. 💐
Çok geçmiş olsun kuzum arabada arka tarafa uzanabilirsen çok iyi olur

Evet çok haklısınız cidden beni en çok rahatlatan şey zaten sizin de dediğiniz gibi bebeğin başı çıkınca her şeyin bir anda kesildiğini söylemesi yaşayanların. Bu cidden insanı rahatlatıyor olsa gerek. Ay suyunuzun geldiğini sabah 5de iyi fark etmişsiniz 🫠 inşallah hepimiz kolaylıkla doğururuz
Ahahah farketmemek imkansızdı ki foşur foşur aktı gitti 🤣

Canım çok güzel açıklamışsın. Ne mutlu güzel bi doğum hikayen var 🧿
Benimde ilk doğumum olacak. Normal doğum bekliyorum, yarın dr kontrolüm var ona göre doğum şeklim eğer bi sorun yoksa normal diye kesinleşecek. Bende ağrı acı çekeceğimden değil de doğumda ya ıkınamazsam, bayılırsam bebeğime zarar verirsem diye korkuyorum. Bunu da aşabilsem herşey benim için çok daha iyi olacak. Bi de epidural anestezi aldın mı, aldıysan faydası oluyor mu gerçekten? Çok Deneyimini paylaşırsan bu konuda biraz rahatlarım. 🌸🙏
Ikınma isteği kendi geliyor zaten kendini tutma büyük tuvalet yapar gibi ittir gitsin 🤣 bir de neden bayılasın ki en fazla halsiz düşersin sancı arasında dinlenirsin, sen vücudunu dinle aslında doğurmayı içgüdüsel olarak biliyorsun yanında kimse olmasa bir mağarada tek olsan yine doğurursun. Epidural almadım o yüzden onunla ilgili bir fikrim yok. Umarım senin de doğumun su gibi olur geçer ☺️

Başından beri çok pozitif yaklaşmaya çalışıyorum ben de sürece. İlk hamileliğim ve vajinal doğum da olsa sezaryen doğum da olsa ikisinin de kendine göre zorlukları olduğunu hatırlatıyorum kendime. Ama öyle ya da böyle süreç sonunda bebeğime kavuşacak olmanın mutluluğu var diye hep pozitif kalmaya çalışıyorum. 😅 Vajinal doğum istiyorum ve dediğiniz şeyi çok duydum herkes bebeğin çıkışının ardından hiçbir sancıyı hatırlamadığını o anın büyüsüne kapıldığını söylüyor. Ben de hep o anı hayal ediyorum, beyni neyle beslersen ona odaklanıyor umarım işe de yarar günü geldiğinde 🥹♥️
Büyüsü bir yana benim dediğim hakikaten bebeğin başının çıkması ile sancının o saniye kesilmesi, yani devam etmiyor ondan sonra. Bir on beş dk sonra plasenta gelirken hafif bir ağrı oluyor ama o da çok bir şey değil sonrası mis gibi zaten bebiş de narkotik ağrı kesici bir etki yapıyor sana kokla kokla bir hal oluyorsun 🥰🥰🥰

Senle günlerimiz aynıydı sen doğurursan sanki sıra bana gelecek gibi hissediyorum sakın yarın doğurma 🤣 🤣
Bir yandan bu bahaneyle her şeyi hazırlamış olmanın rahatlığı var üstümde, diğer yandan da manasız bir psikolojik direnç😄
Ne hissedeceğimi şaşırdım heyecan falan da yok. Kocam sağolsun rol çaldı bugün bi yerleri ağrıyıp duruyor Allah korusun hamilelik hormonlarım coştu ya bi şey olursa moduna soktu beni ona ağladım. Sonra dizimi açtım stabilize oldu duygularım😂

Doktor belki yatış veririz falan dedi ama hiçbir şekilde aç gel şunu yap bunu yapma demedi. Normal mi bu. Neyse daha doğum şeklim bile belli değil resmen bilinmeze uyuyorum bu gece😂

Sezeryandan çekinen kızlar çok pozitif bir doğum hikayesine denk geldim:) belki izlemek isteyen olur, videoyu çeken kadının sesi çok sakinleştirici, sonunda duygulanıp ağlama garantili djdjd

Back
X