- 14 Mart 2013
- 8.416
- 4.363
- 448
Sen görmüyorsun ki bir şeyBeni kan tutuyor da o yüzden bayılır mıyım dedim
sağol canım amin hepimize kolay doğumlar olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen görmüyorsun ki bir şeyBeni kan tutuyor da o yüzden bayılır mıyım dedim
sağol canım amin hepimize kolay doğumlar olsun![]()
Ay bi şoklandım kız nasıl hissettiğimi de bilmiyorum bi garibim heyecan panik karıştıO ciddileşmeyi ben çektim üç gündür sıra sendehadi hayırlısı 3 Kasım’da benim de muayenem var sana eşlik etmeyeyim
![]()
Bayrağı cuma günü alıp pzt sana devrediyorummmm sonunda shskdkdkKızlar bende kontrolden geliyorumm, yine nstde sancılarım 0 seyrindekızçem haftasında görünüyor hep önden gidiyordu, hatta bi ara 2 hafta öndeydi ama haftasını yakalamış 3300 şuan 38 haftadayız. İri bebek diye konuşuyoduk hep, iri değil dedi zamanında şuan sağlıklı sıkıntı yok takma dedi. 300 gram yanılma payım var dedi, min 3 kilo max 3500 olur dedi doğum kilosu. 3 Kasıma günümüzü netleştirdik, kanlarımı verdim bugün. Cumartesi de genel anesteziyle görüşcem saati de o zaman belirleriz dedi. Doğum şoku yüklendi üzerime o kadar doğuramıyorum dedim dedim herşey ciddileşince bi heyecan sardı
![]()
Şükürler olsun bayrak bana da geçtiBayrağı cuma günü alıp pzt sana devrediyorummmm sonunda shskdkdkhadi kasım anası oldun canım
Bende geeginim cok gün belli olunca heyecanlanıp hiçbişi yapamıyorum aksine djdkdkf evde her iş duruyor
Bayrağı cuma günü alıp pzt sana devrediyorummmm sonunda shskdkdkhadi kasım anası oldun canım
Bende geeginim cok gün belli olunca heyecanlanıp hiçbişi yapamıyorum aksine djdkdkf evde her iş duruyor
Zaruriler bittiyse uğraşmayın yorgun gitmeyin doğuma ya. Uykuya da bir çare bulmak lazım. Çok uykusuzum ya.Şükürler olsun bayrak bana da geçtigerginlik gibi mi desem panik mi heyecan mı ne yaşadığımı asla anlamıyorum şuan mal gibiyim ahshdj ay sorma bide evde de bikaç iş kaldı ama hiçbişey yapamicam yeter artıkın yatıp günümü beklicem
![]()
Doğuramadım diye diye geldi çattı mı günün beni yalnız bıraktın bakKızlar bende kontrolden geliyorumm, yine nstde sancılarım 0 seyrindekızçem haftasında görünüyor hep önden gidiyordu, hatta bi ara 2 hafta öndeydi ama haftasını yakalamış 3300 şuan 38 haftadayız. İri bebek diye konuşuyoduk hep, iri değil dedi zamanında şuan sağlıklı sıkıntı yok takma dedi. 300 gram yanılma payım var dedi, min 3 kilo max 3500 olur dedi doğum kilosu. 3 Kasıma günümüzü netleştirdik, kanlarımı verdim bugün. Cumartesi de genel anesteziyle görüşcem saati de o zaman belirleriz dedi. Doğum şoku yüklendi üzerime o kadar doğuramıyorum dedim dedim herşey ciddileşince bi heyecan sardı
![]()
AhahahaZaruriler bittiyse uğraşmayın yorgun gitmeyin doğuma ya. Uykuya da bir çare bulmak lazım. Çok uykusuzum ya.
Ben bugün çalışmadığı sınavı ertelenmiş çocuk gibi döndüm eve![]()
Valla doğuramadım dedim dedim şimdi de nasıl doğurcam diyorum panikledimDoğuramadım diye diye geldi çattı mı günün beni yalnız bıraktın bak3 Kasıma çok az kaldı artık sancı çıksa da çıkmasada bebiş geliyor. Kilonuz da çok güzel maşallah Allah sağlıkla kucağına aldırsın.
Ay ben ne zaman doğurcam yaaa hem hemen olsun istiyorum hem hiç hazır değilim gibi![]()
Ahahahavalla saldım artık zaten daha da oturduğum yerden kalkmam 3üne kadar shshdj
Canım bende 200 gram yanılma payı oldu. 3500 gösteriyordu doğuma girmeden önce ultrasonda . 3300 doğduKızlar bende kontrolden geliyorumm, yine nstde sancılarım 0 seyrindekızçem haftasında görünüyor hep önden gidiyordu, hatta bi ara 2 hafta öndeydi ama haftasını yakalamış 3300 şuan 38 haftadayız. İri bebek diye konuşuyoduk hep, iri değil dedi zamanında şuan sağlıklı sıkıntı yok takma dedi. 300 gram yanılma payım var dedi, min 3 kilo max 3500 olur dedi doğum kilosu. 3 Kasıma günümüzü netleştirdik, kanlarımı verdim bugün. Cumartesi de genel anesteziyle görüşcem saati de o zaman belirleriz dedi. Doğum şoku yüklendi üzerime o kadar doğuramıyorum dedim dedim herşey ciddileşince bi heyecan sardı
![]()
Ya çok haklısın bende gününü bilsem paniklerim, şuan belirsizliğin rahatlığını yaşıyorumValla doğuramadım dedim dedim şimdi de nasıl doğurcam diyorum panikledimbelki yalnız bırakmamışımdır belki bi an önce gelesi gelir prensesinin süpriz yapar belli olmaz
hiçbir zaman hazır olamayacağız bence ya ben bunu anladım bugün. 2 hafta önce artık tamamım diyodum değilmişim meğer
Rabbim hepimizi zamanında sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun
![]()
Herkese benden bir sosisli ahahsj ay evet yaa haftaya şenlenecek buralar inşallahKız sosisli iyi geldi sana bakayyy haftaya doğumlar baya çok. Kasım mucizelerle gelsin
![]()
Genelde 200 300 gram daha aşağı çıkıyormuş diye duydum bende ama, sağlıklı olsun da kilo bi şekilde alınırCanım bende 200 gram yanılma payı oldu. 3500 gösteriyordu doğuma girmeden önce ultrasonda . 3300 doğdu
O durumda bak çok süprizli işte her an olabilir ama bi rahatlık oluyor stresi sanki daha az yapıyorsun bilerek gün bekleyip gitmektenseYa çok haklısın bende gününü bilsem paniklerim, şuan belirsizliğin rahatlığını yaşıyorum![]()
Ay çok heyecanlı resmen haftaya bu zamanlar bi minnağın var kollarındaO durumda bak çok süprizli işte her an olabilir ama bi rahatlık oluyor stresi sanki daha az yapıyorsun bilerek gün bekleyip gitmektensekeşke bende normal doğum yapabilseydim ama nasip, sağlıkla bir avazda al kucağına inşallah canım
![]()
Kuzum son adetime göre tam 39 oluyorumAy çok heyecanlı resmen haftaya bu zamanlar bi minnağın var kollarındakaçıncı haftanda almış oluyolar tam
Beni strese sokan da beklemediğim yerden gelmesiydiValla doğuramadım dedim dedim şimdi de nasıl doğurcam diyorum panikledimbelki yalnız bırakmamışımdır belki bi an önce gelesi gelir prensesinin süpriz yapar belli olmaz
hiçbir zaman hazır olamayacağız bence ya ben bunu anladım bugün. 2 hafta önce artık tamamım diyodum değilmişim meğer
Rabbim hepimizi zamanında sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun
![]()
Bende de var hele bazen elektrik çarpar gibi birden uçlara ağrı giriyoKızlar benim göğüs uçlarım şimdiden acımaya başladı krem falan da sürüyorum ama sızlama gibi değişik bir acı var sizde de oluyor mu![]()
Ay hadi bakalımmmKuzum son adetime göre tam 39 oluyorum![]()