Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım emzirdikten sonra hemen gazını cıkar ve en az 20 dk bebeği dik tut. Ben de en basından beri bu durumla savaşıyorum ve kazanıyorum gece bile aman emzireyim de yatırayım yerine diye bi lüksün olmuyor. Bu sebepten göğsümde uyumaya alıştı yatağında yatmıyor ama o kusmaları büyük ölçüde engelledim bu şekilde. Engellemezsek kilo alamaz cünkü bu kadar kusmaya
Ben çıktım bi kaç gün önce biraz yürüdüm ve hava serindi sıkı giyinmeme rağmen akşam dikişimin üstü şişip acıdı evde gayet iyi hissediyordum ama kafede rahat oturamadım bile
bayatlamayankurabiye
canım ben aşırı kalın giydirmiyorum ya evin sıcaklığı 24-25 arasıyken kısa kollu zıbın üstüne alt üst takım ve çorap giyiyor, sadece geceleri ekstra bi katman daha ekliyorum hazır kundağın içinde uyuyor o da sıcak tutuyor baya.
bayatlamayankurabiye
canım ben aşırı kalın giydirmiyorum ya evin sıcaklığı 24-25 arasıyken kısa kollu zıbın üstüne alt üst takım ve çorap giyiyor, sadece geceleri ekstra bi katman daha ekliyorum hazır kundağın içinde uyuyor o da sıcak tutuyor baya.
Canım emzirdikten sonra hemen gazını cıkar ve en az 20 dk bebeği dik tut. Ben de en basından beri bu durumla savaşıyorum ve kazanıyorum gece bile aman emzireyim de yatırayım yerine diye bi lüksün olmuyor. Bu sebepten göğsümde uyumaya alıştı yatağında yatmıyor ama o kusmaları büyük ölçüde engelledim bu şekilde. Engellemezsek kilo alamaz cünkü bu kadar kusmaya
Aynen ben de göğsüme yatırıyorum gazını yukardan çıkarıyordum ama çocuğa yetmiyor demek ki,bir süre daha yatırmadan tutacağım kilo almazsa korkusu oluştu bende,çiş sayımız ama korkmaya başladım kilo almıyor diye
Kızlar ya bir sorum var, kusura bakmayın çok giremiyorum. Girince de çok geçmiş oluyor. Benim kızım hırıltılı uyumaya başladı. Burnumu tıkalı cıgerlerden mı gelıyor anlamadım. Böyle bısey yaşayıp doktora soran var mı?
Kuzum gündüz güneşli buralar ben sıcaklığını hep enseden kontrol ederek hareket ediyorum sen de bi dene bakalım eğer uyandırma sorunu da yaşıyorsan kalın giyindiği için olabilir
Kızlar ya bir sorum var, kusura bakmayın çok giremiyorum. Girince de çok geçmiş oluyor. Benim kızım hırıltılı uyumaya başladı. Burnumu tıkalı cıgerlerden mı gelıyor anlamadım. Böyle bısey yaşayıp doktora soran var mı?
Bizimde oluyor kontrolde sordum ciğerlerinde bişi yok burnundan gelşyor dedi kusarken genzine kaöırıyor olabilir hala oluyor arada sonra geçiyor kendi kendine