• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Şöyle bi düşününce bazı akrabalarım gerçekten bilinçli ya. Ama bir ikisi yetiyor zaten. Kadın tutturdu kucağa alıştırma diye. Bir de on dk ısrar etti ne hakla ya. Diyorum ki benim itirazım yok alışsın. Tamam sana göre iyi de çocuk için kötü dedi. Neymiş zararı çocuğa sormadım keşke soraydım
Ya saçmalamasınlar. Şu an hala anne karnında hissettikleri bir dönem hatta 4. Trimester olarak geçiyor.. Alışsın yavrucaklar bir süre sonra zorla öptürecekler imkan varken ne kadar kucaklarsak iyi bence😍. Benim mantıklı tavsiye veren bir tane akrabam yok valla hepsi bi değişik

Ay kızlar doğurduk hafifledik sonunda hâlâ inanamıyorum bazen🤣 Bir şeyleri kaldırırken falan hamileyim sanıyorum başta. Ay hele yüzüstü yatma keyfi yok mu ya Rabbim

Normal mi sezaryen mi diye sorup sezaryen deyince ay olsun sağlık olsun hmm özel hastane mi diye saçma tepki verenleri yolmak istiyorum. Hayırlı olsuna arıyolar güya aramasalar daha iyi. İşte açma gafletinde bulunuyoruz. Kimin ne diyeceğini bilemeyince. Birdr isim zaten koymuşuz değil mi kimliği bile çıkmış 2. İsim de şunu koysaydın diyene ne demeli 😂😂😂
Hepsi cins bunların. Bana da meme ver meme mamaya alıştırma diyorlar alıştırma ne demekse demek ki yetmiyor ki mama veriyoruz

Doğum yapalı kaç gün oldu acaba
1 hafta oldu.
Ay kızlar doğurduk hafifledik sonunda hâlâ inanamıyorum bazen🤣 Bir şeyleri kaldırırken falan hamileyim sanıyorum başta. Ay hele yüzüstü yatma keyfi yok mu ya Rabbim
Ben yatamiyorum hala yaa, goguslerim aciyor, baski uyguladikca sut akiyor, gecen yan yattim memem altta kalmis süt oldu ustum basim. Bende cok ozledim 🥹

Ay gerçekten yaaa. Kahve içiyorum, turşu yiyorum. Tansiyon ölçmüyorum. Başım ise sadece uykusuzluktan ağrıyor. 🌸

Hepsi cins bunların. Bana da meme ver meme mamaya alıştırma diyorlar alıştırma ne demekse demek ki yetmiyor ki mama veriyoruz

Ya gerçekten sabır şu meme- mama konusuna. Babannem geldi 82 yaşında emzirirken oturdu yanıma göğüslerinde diri diri değil pek, süt geliyor mu. Aç galiba bu çocuk deyip duruyor. Dedim kilo alıyormuş mamayı azalt dedi doktor, ay aç kalcak o zaman diyor. Geçende 25 yaşında bekar hiç çocuk doğurmamış kuzenim geldi. Benim mamanın içeriğini araştırıyor mutfakta . Dedim nasılmış fln ben yorum yapmıyım hiç diyor. Sanki bile isteye zehir veriyorum çocuğumaaa sabır sabır yaaa sabır.

Kızlar nasıl vakit bulamıyorsunuz buraya girmeye yaaa. Bebek uyuyunca sizde uyuyabiliyor musunuz hemen.😂

Evet natural markette bulmak daha kolay. Her ihtimale karşı altına alt açma örtüsü seriyorum. Çok dolmadan değişince sızdırma olmadan yakalıyorum. Prima boykot kullanmıyoruz canım biz.

Kaç saatte bir değişim yapıyorsunuz

Arkadaşlar lütfen yardım.
Lansinoh silikon süt sağma aldım ama sağamıyorum. Göğsüm dolu olmasına rağmen vakum olmuyor ağrıdan uyuyamıyorum nasıl sağıcam?? Bazen çok güzel sağıyor bazen doluluğa rağme. Vakum olmuyor
Tıkanıyor bazen çok dolduğunda o yüzden süt gelmiyor, öyle zamanlarda ılık duşa gir canım duş altında şu saç masaj tarakları var ya plastik meme ucuna doğru her yönden tara kanallar açılıyor o zaman. Amacın fazlayı sağmaksa makine önerilmiyor ama elle sağman lazım çünkü üretimi artırıp seni kısır döngüye sokuyor

He ya ben emzirme yastığına aldım bebeyi iki elle yazıyorum şimdi başka yapacak bir şey yok forumu darlıyorum😂

Hahah aynen bak bende faydasını gördüm.
sana şey sorcam senin bebiş de çok emiyor ya kusuyor mı sonra. Benim ki muhtemelen 2-3 gündür atak döneminde idi. Bak gece 11 de bir uyanıyor 3 e 4 e kadar gözünü yummuyor hiç. Memeden çıkarınca ağlıyor. Bu seferde çok içtiiği için kusuyor.

Benim bebeğim eve gelene kadar hep anne sütü ile beslendi. Beslenme miktarı arttıkça süt yetmeyince mama verdik evde. Ben prematüre olduğu için çabucak kilo alsın, toparlasın istiyorum. Daha bugün 2740 gram oldu. Çok kilo almış dediler. İnşallah emzirebilirim.

Maşallah canım güzel toparlamış oğluşun.
Ayyy şaka gibi değil mi nerelerden geldik bu günlere. Çooook şükür 🙏

Hahah aynen bak bende faydasını gördüm.
sana şey sorcam senin bebiş de çok emiyor ya kusuyor mı sonra. Benim ki muhtemelen 2-3 gündür atak döneminde idi. Bak gece 11 de bir uyanıyor 3 e 4 e kadar gözünü yummuyor hiç. Memeden çıkarınca ağlıyor. Bu seferde çok içtiiği için kusuyor.
Bir kere kustu onda da karnına masaj yapmıştım bağırsak gazı varsa çıksın diye. Onun dışında kusmadı. Bu arada seninle konuşmuştuk değil mi bez sızdırma meselesini? Ben günde bir kere falan sızdırıyor demiştim ama o laftan sonra her seferinde sızdırmaya başladı😂 Napcaz ya. Bez değişimi de alerjik etki yapıyormuş diyorlar. Bize biri öğretsin ya şu işi

Bir kere kustu onda da karnına masaj yapmıştım bağırsak gazı varsa çıksın diye. Onun dışında kusmadı. Bu arada seninle konuşmuştuk değil mi bez sızdırma meselesini? Ben günde bir kere falan sızdırıyor demiştim ama o laftan sonra her seferinde sızdırmaya başladı😂 Napcaz ya. Bez değişimi de alerjik etki yapıyormuş diyorlar. Bize biri öğretsin ya şu işi

Evet bir gün de 3 kez kıyafet değiştirdiğim oldu. Bir de çok koku yapmaya başladı sanki benim bez . Bilemedim bende napcağımı birde eşim kasım indirimlerinde stokladı baya

Back
X