Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde bir sormadıgın o kalmıştı dedi ama ne yapalım analık işte2 gün sonra kontrolde ben de soracaktım sormayım bari![]()
Benim de elimde şuanda Hipp var verirsem onu vereceğimKızlar aranızda mama verenler hangi marka mamayı kullanıyor? Biz hipp organic combiotic kullanıyoruz ama kakası baya katı onu da 2. günün sonunda yapabildi. Dündendir memeyi daha iyi emiyor biraz etki eder belki kakasına da
Biz şu an meme+mama şeklinde gidiyoruz. 6. gününde sarılıktan bir gün yattı bebeğim doktor da toparlayabilmesi için mama desteği ile gitmemizi istedi. Sütüm de fazla yok maalesef o yüzden mama vermek zorundayım. Eğer iyi emerse 30 cc veriyorum ama bazen meme emerken kavga ediyor huzursuzlanıyor o zaman 60 cc hazırlıyoruz 40-50 içiyor kendi kendine.Benim de elimde şuanda Hipp var verirsem onu vereceğim
Siz emzirme + mama mı gidiyorsunuz ? Yoksa sadece mama mı ?
Sanırım bende o şekil yapacağım kilo alımı çok azBiz şu an meme+mama şeklinde gidiyoruz. 6. gününde sarılıktan bir gün yattı bebeğim doktor da toparlayabilmesi için mama desteği ile gitmemizi istedi. Sütüm de fazla yok maalesef o yüzden mama vermek zorundayım. Eğer iyi emerse 30 cc veriyorum ama bazen meme emerken kavga ediyor huzursuzlanıyor o zaman 60 cc hazırlıyoruz 40-50 içiyor kendi kendine.
Suan annem yanimda, yemek temizlik falan her isime kosuyor sagolsun, gidince napicam bende onu dusunuyorumKızlar siz ev işlerine yetişebiliyor musunuz yoksa bir tek benim evim mi dağınık. Temizliğine yetişemiyorum. Bu instagramda yeni doğmuş bebeğiyle her işe yetişenler numara mı yapıyor ben mi tembelim
Ya benim bebeğim uyumuyor sanırım . Sürekli memede bıraksam ağlıyor. Çok nadir 1.5-2 saat uyuyor. Ben yemek mi yesem duşa mı girsem uyusam mı o zaman bilemiyorum valla. Bu Arada annem yanımda yani o hallediyor yemeği işi vs.Bence bu neyi önceliklendirdiğinle alakalı canım. Ben de senin gibi kendim dinleneyim diyorum fırsat bulursam, ama bazıları bebek uyuyunca ev işine girişiyor
Aynı durumdayızBebesi gündüz uyumayan var mı arkadaşlar bu normal mi ya sabahtan beri max 1 saat uyumuştur anakucağında sallıyorum dalıyor 1 dk sonra açıyor gözünügecede öyle aman aman uyumuyor hala 2 saatte bir uyanıp emiyor akşamda geç uykuya geçiyor zaten emzikte veriyorum ay fenalardayım
![]()
Benim de elimde şuanda Hipp var verirsem onu vereceğim
Siz emzirme + mama mı gidiyorsunuz ? Yoksa sadece mama mı ?
Bende bugün deneyimleneceğim ilk defa mama vererek bakalımBiz Evolvia kullanıyoruz ilk haftadan beri. Öyle çok sıkıntı olmadı. Hatta sütüm daha çok gaz yapıyor sanırım. Gece mama yiyince kakasını falan daha güzel yapıyor.
Bnde aynı dırumdayımmmmmKızlar emzirme problemimiz çözdük şükür, günde sadece bir öğün mama veriyoruz, o da gece.
Ama 2. Haftaya girdiğimizde beri çok yoğun gaz problemi yaşamaya başladık.
Asla derin ve huzurlu uyuyamıyor, inliyor hep huzursuz.
Bazen daha emerken huzursuzlaniyor, bırakıyor memeyi.
Bir tek karnım üzerinde sakinleşince uyuyabiliyor.
Herseyi deniyoruz, masaj, sıcak kompres, müzik, emzik...
O kadar uykusuz ve yorgunum ki.
Eşimi artık salona gönderdim o bari uyusun da gün içinde ev işleri yemek yapabilsin diye.
40 i çıkanlar, nasil gaz problemi biraz düzeliyor mu?
Mahvolduk valla![]()
Toz olan bizdekiSanırım bende o şekil yapacağım kilo alımı çok az
Şu hipp hazır mamasını mı yoksa toz olanı mı veriyorsun ?
Bizim bikaç gündür iyi gidiyor maşallah ama eşim de destek oluyor canım.Gece 12 gibi güzelce emziriyorum sonra göğsüme yatırıyorum o sırada kusması hıçkırığı falan atlatıyoruz uykuya dalıyoruz anne yanı beşiğine yatırıyorum. 3 gibi telefona alarm kuruyorum kendi uyanmazsa ben uyandırıp yine emzirme alt değişimi sonra göğsümde yatırıyorum yine uykuya dalınca beşiğine alıyorum sabah 6,7 gibi kendi uyanıyor. Alt değişimlerini genelde eşim yapıyor. Bizde ten tene temas çok işe yarıyor canım onu deneyin emzirdikten sonra göğsümde yatırıp bir süre iyice uykuya dalmasını bekliyorum ondan sonra yatırıyorum. Kendi kendine cenin pozisyonu alıyor göğsümde yatarken çok tatlı oluyorArkadaşlar düzeni oturan bebişinin beslenmesi uykusu düzenli olan var mı aramızda? Yani ne zaman düzeleceğiz tam olarak ya da ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum merak ediyorum çünkü.
Ay evet bide diyorki bebeğim bugün ilk kez kustu
![]()
Kızlar siz ev işlerine yetişebiliyor musunuz yoksa bir tek benim evim mi dağınık. Temizliğine yetişemiyorum. Bu instagramda yeni doğmuş bebeğiyle her işe yetişenler numara mı yapıyor ben mi tembelim
Yalnız değilsin arkadaşımBebesi gündüz uyumayan var mı arkadaşlar bu normal mi ya sabahtan beri max 1 saat uyumuştur anakucağında sallıyorum dalıyor 1 dk sonra açıyor gözünügecede öyle aman aman uyumuyor hala 2 saatte bir uyanıp emiyor akşamda geç uykuya geçiyor zaten emzikte veriyorum ay fenalardayım
![]()
Arka planda eve gelen toplayıp giden oluyor benceKızlar siz ev işlerine yetişebiliyor musunuz yoksa bir tek benim evim mi dağınık. Temizliğine yetişemiyorum. Bu instagramda yeni doğmuş bebeğiyle her işe yetişenler numara mı yapıyor ben mi tembelim