• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kızlar instagramda denk geldim. Bazı d vitamini markaları gaz yapıyormuş. Bende merak ettim acaba 3 gün kesip denesem mi . Sizin var mı bi bilginiz
Ben d vitamini kullanmıyorum doktor mu verdi size ne zamandan itibaren acaba

Ben d vitamini kullanmıyorum doktor mu verdi size ne zamandan itibaren acaba
Bize doktor kontrollerimizde iki ayrı doktor söylemişti bebek doğduğu günden itibaren d vitamini damlası kullanmanız gerekiyor diye. Günde 3 damla direkt ağzına damlatıyoruz. Hem yoğun bakımda kaldığında oradaki hemşireler hem de topuk kanı vermeye gittiğimizde sağlık ocağı ücretsiz devit 3 damla verdiler. Şu an onu kullanıyoruz.

Kızlar instagramda denk geldim. Bazı d vitamini markaları gaz yapıyormuş. Bende merak ettim acaba 3 gün kesip denesem mi . Sizin var mı bi bilginiz

Ben de denk geldim ona ve dün akşam saatlerinde vermiştim ve çok huysuzdu.Gece boyu düzgün uyumadı sürekli huysuz bir şekilde mırın kırın etti.Bugün vermeyeceğim öyle deneyeceğim ve yorumları azımsanmayacak kadar fazla.Herkes gaz sancısından bahsetmiş.

Bende de aynı sol memede hem süt daha çok hemde tazyikli ondan emerken sürekli boğazına kaçıyor. Kusması kilo alımını engellemez bence zaten fazlasını çıkarıyordur eğer gazını çıkarıyorsa. Gaz çıkarsmayınca benim bebe ne emdiyse kusuyor bir de gaz çıkarsa bile en az 15 20 dk dik pozisyonda tutmak önemli. Sağ memeden doymuyor olsaydı anlardın diye düşünüyorum sadece daha az tazyikli olabilir. Uyku konusuna gelince bizde aynıyız kucağımda yürüyerek uyutuyorum ve çok kısa uykuları düzelecek diye umuyorum🫠

Benim de bence sol göğsüm tazyikli geliyor kaç kere boğazına kaçtı ama onu emerken daha huzurlu ve sanki daha doymuş oluyor.Sağı da emiyor ama solla o farklı olduğu için anlamıyorum .Solu emdiği zaman çıkarıyor muhakkak,gazı da çıkarıyorum bazen kaç tane çıkıyor bu gaz valla sıkılıyorum çıkarırken zaten uykusu açılıyor ona da sinir oluyorum

Benim de bence sol göğsüm tazyikli geliyor kaç kere boğazına kaçtı ama onu emerken daha huzurlu ve sanki daha doymuş oluyor.Sağı da emiyor ama solla o farklı olduğu için anlamıyorum .Solu emdiği zaman çıkarıyor muhakkak,gazı da çıkarıyorum bazen kaç tane çıkıyor bu gaz valla sıkılıyorum çıkarırken zaten uykusu açılıyor ona da sinir oluyorum
Evet ya sil baştan oluyor her şey. Benim de sol meme daha tazyikli hep boğazına kaçıyor. En çok da sol taraftan lıkır lıkır ses geliyor. Ama boğazına kaçınca çok geriliyorum

Aile hekiminle görüş ya da doktoruna bir sor hakkaten nasıl söylemezler
Ne kadar oldu doğum yapalı
15 gün oldu. Şimdi yazdım geç kalmadınız bu zamanlarda başlıyoruz zaten dediler. İnternetten de baktım 15 günden sonra başlayanlar da varmış ama burda görmesem hiç haberim olmayacak ya. Bugün eşime aldırıp başlayayım dedim.

Back
X