• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kızlar bu gece çok fena ateşlendim. Tüm vücudum ağrıyordu çok üşüyordum. Bebeği de emzirdim ama maske falan da yoktu. Ateşim de resmen benim hararetim ona geçiyordu dokunduğu için. Çok zordu ya. Sonra tuvalete gittim idrarımda koku var gibiydi. Sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum ama daha önce ateşli geçirmemiştim hiç. Böyle bir şey yaşayan oldu mu

Kızlar gece eşim uyku halinde bir ton laf etti uyanmadı. Nedense hissetmiş gibi uyandırmaya çalışırkem video çekmiştim. Şimdi dilimden kurtulamayacak aylarca

Kızlar bu gece çok fena ateşlendim. Tüm vücudum ağrıyordu çok üşüyordum. Bebeği de emzirdim ama maske falan da yoktu. Ateşim de resmen benim hararetim ona geçiyordu dokunduğu için. Çok zordu ya. Sonra tuvalete gittim idrarımda koku var gibiydi. Sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum ama daha önce ateşli geçirmemiştim hiç. Böyle bir şey yaşayan oldu mu
İdrar yolu enfeksiyonu ilerlemiş olabilir bir tahlil ver canım. Bebeğe sütün antikor üretiyor zaten bir şey bulacağını sanmıyorum 🤗

Kızlar merhaba aralık grubundayım ama kasımda doğum yaptım bebeğim 10 günlük kan grubundan dolayı uyuşmazlığımız olduğu için sarılıktı ve küçük doğdu 2500 doktorumuz mama kullanın dedi sezeryandım ilk 2 gün sütüm yoktu mama kullandık tabi sonrasında sütüm geldi ilk sütü hep vermeye çalıştım ama bebeğimi emzirme de problem yaşıyorum anlamıyorum memeye her geldiğinde sabırsızlıkla iki yudum alıp kafasını itiyor ger şekilde denedim ayakta hoplatarak şu ana kadar belki toplamda 10 dalkika emmiştir sütümü sağıyorum sürekli ama vermeden önce her seferinde göğsümü veriyorum ne yapmam gerekiyor bunu yaşayanlar var mı aramızda artık çok zorlanıyorum sağ mama artı tutmaması
Bizde de kan uyuşmazlığı var sarılık geçiriyoruz değeriniz kaç şuan? Kilo artışı oldu mu bebeğinizde? Memeyi emme olarak benim kızım da bir memeyi 7 8 dk anca emiyor sonra bırakıyor çoğu zaman diğer memeyi veremiyorum da ama kilo artışı oluyor o nedenle emdiğinin yettiğini düşünüyorum

Merhaba kizlar dogumdan sonra nabiz dusuklugu yasayan varmi aranizda? Nabzim 50-55 lere dusuyor gun icinde sizde oldumu? Olduysa nasil cozum buldunuz yardimci olabilirseniz sevinirim psikolojik olarak berbat hissediyorum..
Merhaba bende uyanıkken çok olmuyor ama uyurken 46ya bile düşmüş oluyor bazen akıllı saat uyarı veriyor doğumdan beri

Kızlar benim bebiş memeyi emerken ilk 2-3 dkda sütün yoğunluğundsn dolayı nefes almayı unutuyor resmen. Sonra nefes nefese kalıyor. Benimkinin nefes almasında sorun mu var acaba
Benimki de öyle ilk 3 dakika o kadar hızlı emiyor ki bazen nefes alsın diye memeyi çekiyorum

Kızlar ben tek göğüsümü emzirdikten sonra bebeğim uyuyor diğer göğüse emzirmiyorum böyle olunca tekrar uyanınca da emmeyen tarafı veriyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz her iki göğüsü de aynı anda mı emziriyosunuz?
Bende öyle yapıyordum yalnız en son mastit olduktan sonra sağ göğsümde süt azaldı doymuyor onunla şimdi 😭

Bizde de kan uyuşmazlığı var sarılık geçiriyoruz değeriniz kaç şuan? Kilo artışı oldu mu bebeğinizde? Memeyi emme olarak benim kızım da bir memeyi 7 8 dk anca emiyor sonra bırakıyor çoğu zaman diğer memeyi veremiyorum da ama kilo artışı oluyor o nedenle emdiğinin yettiğini düşünüyorum

Merhaba bende uyanıkken çok olmuyor ama uyurken 46ya bile düşmüş oluyor bazen akıllı saat uyarı veriyor doğumdan beri

Benimki de öyle ilk 3 dakika o kadar hızlı emiyor ki bazen nefes alsın diye memeyi çekiyorum
Merhaba akilli saatte gun icindeki en dusuk en yuksek nabiz gosteriliyor ordan hic gun icinde 50 ye dusmusmu baktinizmi. Uyurken benimde 43 lere kadar iniyor ya asiri takiyorum

Back
X