2025 LGS Anneleri

Ya yapamazsam diye ağladı biraz .Bu sisteme o kadar kızdım ki. Yarış atı gibi aylardır insanüstü çalışıyorlar küçücük çocuk bunlar daha
Benim kizim da agladi biraz once. Anne benden herkesin beklentisi var, ya yapamazsam. Ne kadar sakinlestirsem de ara ara boyle agladi.sun yaninda yatiyorum Insallah yarini kolaylikla atlatirlar.

Ya yapamazsam diye ağladı biraz .Bu sisteme o kadar kızdım ki. Yarış atı gibi aylardır insanüstü çalışıyorlar küçücük çocuk bunlar daha
Ah yavrum benim ben de az önce içimden geçirdim kimbilir cocuklar neler yaşıyor şu an diye .Allahim yardımcıları olsun yarin kus gibi olalım inşallah

Son düzenleme:
Benim kizim da agladi biraz once. Anne benden herkesin beklentisi var, ya yapamazsam. Ne kadar sakinlestirsem de ara ara boyle agladi.sun yaninda yatiyorum Insallah yarini kolaylikla atlatirlar.
Ah güzel kızlarım benim ,benimkinde gitti yatmaya da bakmadım uyumadiysa üzülürüm diye ,uyumasa da debelensin dedim

Senden gelene razıyız oğlum baskı hissetme olmazsa annem üzülür, babam üzülür deme ,çalışmadan üzülür kızardık. Elinden geleni yaptın, ne sonuc olursa olsun bu sinavi kazandın sen diye öpüp gönderdim.

Uyuyamaz gece uyanırsan falan seslen bana dedim ,uyurum yorgunum dedi ama inşallah uyumuştur, odasının önünden bile geçmedim tedirgin olmasın diye .

Uyuyamamak çok stresli ya yarın napacagim uyuyamadım diye stresi katlıyor insan .
Allah en güzel huzurlu uykuları bu gece onlara versin ben tavsan uykusuna alışığım, onlar misler gibi uyusunlar insallah

Kızlar iyi geceler kızım da yarın sınava girecek simdiden tüm lgs ye girecek kuzulara başarılar dilerim uyku tutmadı
Ya aklıma geldiniz bir ara yazdınız sonra yoktunuz başarılar dilerim kızınıza, yavruma tüm çocuklarımıza benide uyku tutmadı oğlum dışında hepimiz ayaktayız

Günaydın güzel anneler ,melatonin aldım ben akşam ,biraz zor daldım ama güzel uyudum ,oglan da rahat uyudu çok şükür. Ama erkenden dikildim.

Cok cok guzel geçsin ,oh be diyelim ,kuş gibi olalım inşallah.Saglixakla ,kolaylıkla, yavrularımızın daha üniversite sınavı, nisan ,evlilik ,çoluk çombalak zamanlarına şahit olalım böyle heyecanla

Anne baba olarak bizler elimizden geleni,bildiğimiz her şeyi yaptık .Cocuklar nazlansa ,daralsa da onlar da yaptı. Süreci güzel götürdük asıl sınav i kazandık zaten
Simdi sıra optikli sınavda, zihinleri su gibi berrak olsun ,ruzgar arkalarından essin ,hangi puan hangi okul olursa olsun hayırlısı olsun .Sonuçtan cocuklar memnun olsun biz zaten oluruz.

Sabah cok konuşmak yok unutmayın, dikkatli ol ,seni seviyorum ,mcuk yeter

Sadece nasılsın dedim iyiyim dedi okadar daha gelmedi eve babasıyla gitmişti aklım onda kaldı ama dua edersin bana dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…