- 12 Nisan 2012
- 5.430
- 8.229
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.981
Benim kizim da agladi biraz once. Anne benden herkesin beklentisi var, ya yapamazsam. Ne kadar sakinlestirsem de ara ara boyle agladi.sun yaninda yatiyorum Insallah yarini kolaylikla atlatirlar.Ya yapamazsam diye ağladı biraz .Bu sisteme o kadar kızdım ki. Yarış atı gibi aylardır insanüstü çalışıyorlarküçücük çocuk bunlar daha
Ah yavrum benim ben de az önce içimden geçirdim kimbilir cocuklar neler yaşıyor şu an diye .Allahim yardımcıları olsun yarin kus gibi olalım inşallahYa yapamazsam diye ağladı biraz .Bu sisteme o kadar kızdım ki. Yarış atı gibi aylardır insanüstü çalışıyorlarküçücük çocuk bunlar daha
Ah güzel kızlarım benim ,benimkinde gitti yatmaya da bakmadım uyumadiysa üzülürüm diye ,uyumasa da debelensin dedimBenim kizim da agladi biraz once. Anne benden herkesin beklentisi var, ya yapamazsam. Ne kadar sakinlestirsem de ara ara boyle agladi.sun yaninda yatiyorum Insallah yarini kolaylikla atlatirlar.
Kısmetleri neyse sonuç da o olacak. Çaba onlardan gerisi allahtanYavrularımıza başarılar dilerim. Rabbim onlar için en hayırlı olan liseleri nasip etsin. Mevla görelim neyler, Neylerse güzel eyler.
Ya aklıma geldiniz bir ara yazdınız sonra yoktunuz başarılar dilerim kızınıza, yavruma tüm çocuklarımıza benide uyku tutmadı oğlum dışında hepimiz ayaktayızKızlar iyi geceler kızım da yarın sınava girecek simdiden tüm lgs ye girecek kuzulara başarılar dilerim uyku tutmadı
Nasılmış genel olarak zor mu dediMat 2 boş gerisini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?