2025 LGS Anneleri

Bittikkkkk yastayız depresyondayızzzzz
Ya ceycey
Genel yorumları gorunce bir tik rahatladik. Ama zaten stresli olan çocuklara sozelin zorlayici olusu ,motivsyon dusuklugu yaratti. Yani kizim ilk arada da aglamis.
Mat ugrastirici, fen de uzundu sorular diyor ama bilmiyorum. Bizim de kpnusmalarimizda ,hemen unuttu cani sagolsun tecrube oldu dedim. Onumuzdeki maclara bakicaz

T

teşekkür ederim tamam kurtulduk derken bitmeyecek birde dilimleri bekleyeceğiz sizi dinleyip karşıda ki okullara da bakacağım bize zor gelen uçmazsa dilimler
Evet lise tercihleri sonuçlanıncaya kadar devam ediyor o stres

Yazın mutlaka çünkü ulaşım her yere mümkün
Uzun sürüyor ama İstanbul da siz de biliyorsunuz ki kısa süren bir yer yok
Güzel bir lise olursa uzak yakın düşünmemek lazım

Hepinize çok geçmiş olsun
Bundan sonra dinlenin bol bol
Ellerinden geleni yaptı kuzular
Her şey olacağına varıyor
Stresin üzülmenin ah vah demenin bir faydası yok
Çok fazla yorum okuyup dinleyip benim gibi süreci kendinize zehir etmeyin
Ben herkesi her yorumu defalarca dinledim analiz ettim
Şimdi diyorum ki gerek yokmuş
Tatilin tadını çıkarın
İyi tatiller

Benim yeğenim 5 yanlış yaptı ablamın kızı 3 fen 1 ınkılap 1 ing.... yeğenim çok kitap okurdu onun meyvesini almış türkçe mat full
Kizim cok heyecan yapmis,titremekten elimden kalem dustu diyor. Yakin zamana kadar rahat gozukuyordu. Bu kadar heyecan hic beklemiyordum
Masallah yegeninize,tebrikler

Kizim cok heyecan yapmis,titremekten elimden kalem dustu diyor. Yakin zamana kadar rahat gozukuyordu. Bu kadar heyecan hic beklemiyordum
Sabah ağladı, sözel sınav çıkışı ağlamış, sayısal çıkışı ağlamış. Size kaç puan geliyor belli mi? Biz çıkamadık 480 lere

Biz bakmadık sonuçlara. Oğlumun morali bozuktu. Ustelemedim bende. Son hafta 470 den aşağı puanı yoktu. Sınavdan çıktı emeklerim boşa gitti dedi. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Koca bir yıl çok çalıştı. Özel dersler aldı. Her pazar denemeye gitti. Tüm yıl sadece 1 günü çalışmadan geçirdi. Daha bakmadık sorulara ama çocuğum emeklerim boşa gitti diyince yıkıldım resmen.

Yarın kitapçığı alın bakın. Belki de iyidir.

Yarın kitapçığı alın bakın. Belki de iyidir.
Dün kitapçığı alalım bakalım ben merak ederim diyordu. Sınavdan sonra yarın kitapçığı alma dedi. İnanın şu an o kadar üzgünüm ki. 430 bile alsa sevinirim. Ama kitapçığı alma dedi. Kısmet artık. Önümüze bakacağız. Başka türlü yolumuzu çizecegiz.

Sağlıklı olsun da. Herkesin hedefleri vardı. Çoğumuzun olmadı biz de dahil. Kısmet bu kadarmış

Teşekkür ederim .... kızınızı çok iyi anlıyorum bende öğrencilik yıllarımda rahat gibi görünür ama sınav anında çok heyecan yapardım inşallah iyi yapmıştır güzel sonuçlar gelir

Sabah ağladı, sözel sınav çıkışı ağlamış, sayısal çıkışı ağlamış. Size kaç puan geliyor belli mi? Biz çıkamadık 480 lere
Bu yaşta bu kadar stres çok üzücü sınav olmasa diploma notu ile alsalar bu seferde neler neler döner o notlarda.... adil bir sistem getirseler bu çocukların da en güzel yılları böyle stresle geçmese

Bizim de sabah arada falan hepp agladi. Gece uyuyamadi. Bakmadi cok uzudu. O uzulunce , yapacak bir sey yok. Ondan degerli degil. 450 lerde olur gibi. Cok kotu gecmemis.ama cok zorlanmis. Morali bozulmus.
Ben kendimi koydum. Belki o kadar bile yapamazdim. Bu sisteme karsiyim.
Kizima dedim ,stressiz girsen su sinava daha iyisini yaparsin

Bakın 2024 de yazdığım mesaj

Üzülmeyin lütfen sayfa 11 i kopyaladım ama olmadı

Böyle atayım bakın mesajım bu

Şuan bambaşka şeyler konuşuyorum
Hiç üzülmeyin lütfen
Ben de takip ediyordum yazilarinizi o zaman, hatirliyorum bu mesajini da.
Benim kizim da ayni seyi soyluyor. Ama bence emeklerinin karsiligi bosuna degil. Yegenimin lisesi cok iyi puanli sayilmaz. Ama mezunlari hep iyi okullarda. Tip kazanani da var. Benim ki de itü de ic mimar.
Yegenlerimin hepsi iyi bolum okudu. Bu son degil.
Benim icin cevre cok onemliydi. Puanina gore bakicam artik.
Ben plansiz olusuna cok kizdim butun sene. Ergen beni dinlemedi. Catistik
Lise de buna bir bakicaz, bir musibet bin nasihattan iyidir. Umarim ders almistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…