2025 LGS Anneleri

Türkçe zordu diyor oğlum da gerisi fena degildi diyor .Fen de emin olmadiklarim var dedi .Yarin sabah kitapçıkta bakacağız bakmadı.

Dershane ve okuldan da matematik daha zormuş dediler ,matematik Türkçeye fark atar dedi bi hoca bekliyoruz .Hayirlisi insallah .Mutlu cikti ama bilinmez ,hayirlisi artık bizim yapacağımız bir şey kalmadı

Gecemiz zor gecti. Uyku tutmadi .kacta daldi bilmiyorum. Sinava girmeden basim agiriyor dedi. Yanimda agri kesici yok, birisinden buldum neyseki. Sinava girince titremeye basladim dedi. Zorlanmis. Kizimd bakmayacakmis sonuclara. Orta karar , cok dusuk olmaz ama stresli gecti ..
Kizimin arkadasi da oyle gece 4 de zor dalmis. Cok stres yapmis. Nasil gecti bilmiyorum ama basarili bir ogrenciydi
Hayirlisi olsun hepimiz icin ..yine de guzel liselere yerlessin cocuklarimiz

Son sınavlarda 450 460 i gormustu, bugün sinavi hesapladık 398 geliyor ,gitti koca senesi çocuğun
Hiç öyle düşünmeyin sınav zormuş yüzdelik dilim değişir herkes zorlandıysaa puanlar yüzdelik dilim değişir girenlerin yorumu türkçe çok zormuş....

2021 diyorlar 24 e göre zor dediler sözel bilmiyoruz iyi sözel dedi ama ben sonucu görmeden inanmıyorum mat 16/18 gibi 2 boş var hayırlısı canı sağolsun yüzdelikler bakarız artık

Uzman
2021 gibibdegil diyor oğlum.Matematik daha kolay ama sözel özellikle Türkçe daha zordu diyor
Uzmanların demesi bilmiyorım instegramda basit gözüküp çeldiriciliği çoktu açıklamaları mevcut dershane çağırdı gitmedik biz Şileye geldik sabaha kadar kapatacağız sınav Faslını yarın üç çocuğunu kitapçığı alıp okula götüreceğim bizim okuldakilerin

Oğlumda zordu ama 2021 gibide değildi diyor. Yorumlarda türkçe matematik fark atmış geçen yılın matematiği gibi değildi deniliyor

2022 gibi dedi oğlumun bi öğretmeni sinav arasında ama hepsi yorum işte, herkes farklinderste zorlanmış belli de olmuyor .Ama gecen seneden zor olduğuna herkes hem fikir ,gecen yılki kadar 1.cikmaz diyorlar o da avantaj eğer öyle olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…