- 19 Şubat 2021
- 6.706
- 19.187
- 198
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.121
Bizim sınav bittiğinde bir kaç gün sonra mezuniyet töreninde adı duyulmuş pahalı bir okul sadece kendi okulundan 17 birinci olduğunu açıkladı bile denildiYok değişir uzmanlar kesin konuşuyor evet illaki iyi yapan vardır ama bu sınav Türkiye geneli olduğu için genel zorlamış
Bilfen mi?Bizim sınav bittiğinde bir kaç gün sonra mezuniyet töreninde adı duyulmuş pahalı bir okul sadece kendi okulundan 17 birinci olduğunu açıkladı bile denildi
Hatta o şubede 17 varsa kesin 100 sadece o okuldan çıkar bile dendi
Toplam 37 birinci mi ne çıkardı geçen yıl. Transfer öğrencidir çoğu da.Evetttt
Her yerde değişir mutlaka .Çok birinci varsa da mecbur kalanlar siralanacak .Olduğum şehirde çok 1. Varmış yani uydurmamı bilemedim.
Ya kızlar kafam durdu yüzdelikler olduğum şehirde de değişir değilmiaz önce patavatsızın biri ay burda hiç bekleme değişmez yüzdelikler falan dedi canım sıkıldı
İnsanları çok takıyoruz. Çoğu kıskanç haset, kendisin de başarı sıfır, millet de kusur ararlar. Çocuğa dedim sakın üzülme . Bir soru yetişmemiş diğerin de sonuna gelmiş çözmüş toplamayı unutmuş vs. Aldığın puan çoğu ilin fen lisesi puanı . Öyle düşün dedim. Varsın Türkiye birincisi olsunlar varsın bir iki yanlış yapsınlar. Sana düşen sadece onları tebrik etmek. Senin bir amacın var. O amaçta da doğru yoldasın. Skor peşinde koşanları boşver, çok düşük yapanları da boşver. Odaklanman gereken tek kişi kendinsin dedim bi rahatladı.Bütün Türkiye de yuzdelik değişecek ama sizin ilde hic beklemeyecegiz oyle şey olmaz .
Ah çok sinirlendim ya .
Sınava giren azmış bu sene ,birinci de az olursa bir de kontenjan aynı kalırsa belli puanlarda dağlar kadar oynar yuzdelik .
Ama iste hangi puanlar arasi oynar ancak açıklanınca bilinir .
Nasıl siteye yüklemişler ortalama nasıl acaba okulunuzdaCanım anneler nasıl iyi geldiniz bi bilseniz
Tam böyle yazdım göndericekken okuldan mesaj geldi çocukların kitapcıklarını yüklemişler siteye yıkıldık hiç bukadar kötü olmamıştı sonucu
Sadece yanlış doğruları yüklemiş okul kendince çocukların girdiği okuldan kendileri aldırtmış kitapcıklarıNasıl siteye yüklemişler ortalama nasıl acaba okulunuzda
bizim de bir tanidik bilfene tam burslu girdi bu sene.Toplam 37 birinci mi ne çıkardı geçen yıl. Transfer öğrencidir çoğu da.
Ben de boyle diyorum. En buyuk rakibim kendin. Kendini gecmeye calisacaksin.İnsanları çok takıyoruz. Çoğu kıskanç haset, kendisin de başarı sıfır, millet de kusur ararlar. Çocuğa dedim sakın üzülme . Bir soru yetişmemiş diğerin de sonuna gelmiş çözmüş toplamayı unutmuş vs. Aldığın puan çoğu ilin fen lisesi puanı . Öyle düşün dedim. Varsın Türkiye birincisi olsunlar varsın bir iki yanlış yapsınlar. Sana düşen sadece onları tebrik etmek. Senin bir amacın var. O amaçta da doğru yoldasın. Skor peşinde koşanları boşver, çok düşük yapanları da boşver. Odaklanman gereken tek kişi kendinsin dedim bi rahatladı.
Sadece yanlış doğruları yüklemiş okul kendince çocukların girdiği okuldan kendileri aldırtmış kitapcıkları
Kalan zemzemi de yüzdelikler değişsin diye niyet edip mi içsek ne?üzülmeyin üzülmemeye çalışalım daha 11 temmuza çok var elimizden bişi gelmez size der gibi kendime diyorum aslında
bak ben içirmedim zemzem ondan oldu kendim de okuyamayacak dönemdeydimKalan zemzemi de yüzdelikler değişsin diye niyet edip mi içsek ne?
Hiç umudumuz kalmadı gibi şuan en yakın liseye alıştırmak istiyorumüzülmeyin üzülmemeye çalışalım daha 11 temmuza çok var elimizden bişi gelmez size der gibi kendime diyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?