2025 LGS Anneleri

Yok değişir uzmanlar kesin konuşuyor evet illaki iyi yapan vardır ama bu sınav Türkiye geneli olduğu için genel zorlamış
Bizim sınav bittiğinde bir kaç gün sonra mezuniyet töreninde adı duyulmuş pahalı bir okul sadece kendi okulundan 17 birinci olduğunu açıkladı bile denildi
Hatta o şubede 17 varsa kesin 100 sadece o okuldan çıkar bile dendi

Her yerde değişir mutlaka .Çok birinci varsa da mecbur kalanlar siralanacak .
Yuzdelik değişir ama ne kadar değişeceği kestirilemez ,puan aralıklarına göre farklı olur değişim.
Bilmiyoruz ki kac birinci var ,kac puanlar arasi yığılma var ?
Sadece birinci sayısı da belirlemez sıralamayı ,cocuklar nerde yığıldı kimse bilemez .Bilmem kaç subeli büyük kolejler bile kendi öğrencilerine yorum yapabilir şu kadar yanlış yapan çok diye ama o da her yeri kapsamaz .

Hic canını sıkma, bir tane bile gecen yılla hemen hemen aynı olur diyen hoca yok .Gecen yılla aynı sayıda bile birinci çıksa ki çıkmayacak gibi ,yine de yuzdelik kestirelemez .
He de geç 11 temmuzu bekle ve gör

Geçen yıl ki puanlara göre girebileceği liselere baktım. Biri geçen yıl 38 tıp kazandırmış biri de 38 kişi. Ben buna bakarım. Okuldan çıkıyor mu çıkıyor . Bizim hedef tıp. Bilmem ne lisesinden mezuniyet havası değil. Aha kolej diplomamız olacak mesela. Çemişgezek e tayin olsa, vayyyyy bizim dohturrrrr hanım kolej mezunu mu diyecekler? Yohhh. Bi bakıverrrr neyim var gızımmmmmmm diyecekler hastalar

Bütün Türkiye de yuzdelik değişecek ama sizin ilde hic beklemeyecegiz oyle şey olmaz .
Ah çok sinirlendim ya .
Sınava giren azmış bu sene ,birinci de az olursa bir de kontenjan aynı kalırsa belli puanlarda dağlar kadar oynar yuzdelik .
Ama iste hangi puanlar arasi oynar ancak açıklanınca bilinir .

İnsanları çok takıyoruz. Çoğu kıskanç haset, kendisin de başarı sıfır, millet de kusur ararlar. Çocuğa dedim sakın üzülme . Bir soru yetişmemiş diğerin de sonuna gelmiş çözmüş toplamayı unutmuş vs. Aldığın puan çoğu ilin fen lisesi puanı . Öyle düşün dedim. Varsın Türkiye birincisi olsunlar varsın bir iki yanlış yapsınlar. Sana düşen sadece onları tebrik etmek. Senin bir amacın var. O amaçta da doğru yoldasın. Skor peşinde koşanları boşver, çok düşük yapanları da boşver. Odaklanman gereken tek kişi kendinsin dedim bi rahatladı.

Ben Konya 17 duydum Bilfen 20 küsür şimdiden altın bilfene mi para biriktireyim kız için ne yapayım 8. Sınıfta vermeye şöyle bişi vardı alan alan eleyici yukarda denilenler gibi yığılma eskisi gibi üst puanlarda değildir muhtemelen mantıken geçen senekiler gibi

Toplam 37 birinci mi ne çıkardı geçen yıl. Transfer öğrencidir çoğu da.
bizim de bir tanidik bilfene tam burslu girdi bu sene.
iyi yapti ama net sonucu bilmiyorum dedi. Kitapciklari okul alacakti dedi. Insallah 500 almistircok cabaladi cocuk
Ben de boyle diyorum. En buyuk rakibim kendin. Kendini gecmeye calisacaksin.
Ama cocugum beni dinlemiyor. Neyse gecen bunun normal oldugunu ve bir yerden mesajlari aldigini okudum.

Bu arada yüzdelikleri beklerkende çok umut tacirlerine bel bağlamayalım bu kez ikinci yıkım yaşamayalım 2021 e benzeten şart ve olanaklar farklı kuzucu 200 birinci var demiş bana ulaşan ben 21 e göre okul bakmayı bıraktım
Ama yığılma olmadıysa inş kötüye hazırlanıp gelene seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…