2025 LGS Anneleri

Sizinkinde giyiliyordur giyin içiniz biraz açılır bizim akşam kırda balo yemeği spor ayakkabı giyecekmiş herkes pijamayla gidelim diyr oğlan kızlar ne tatlı ya

Bu grup da kalsın. Lise sınavlarını konuşuruz. Ek dil konuşuruz. Kurs konuşuruz. Yaptığımız yemeği konuşuruz ayol. Arkadaşlık devam etsin.
Bence tecrübe oldu. Lise sınavları daha önemli. Farklı okullardan bilgi alışverişi yaparız. Allah yollarını açık etsin inşallah.
Ben normal kıyafetle gideceğim. İş yerinden geçeceğim. İnşallah abiye ile gelen veli yoktur.

Sizinkinde giyiliyordur giyin içiniz biraz açılır bizim akşam kırda balo yemeği spor ayakkabı giyecekmiş herkes pijamayla gidelim diyr oğlan kızlar ne tatlı ya
erkek çocukları gerçekten ne güzel dümdüz kızlar öylemi anacım kendi abiyesi kuaförü bitti şimdide bana başladı
of ne bilim zaten ben bünye olarak yanıyorum birde sınav durumu içimi yaktı
bir anadoluu gözüme kestirdim okul puanlı alan heralde oan uğraşırız en azındAn şu bir gerçekki ders çalışmayı öğrendiler tecrübe oldu
okula verdiğim parayı bugün olsa yine veririm üzülmüyorum tek üzüldüğüm vasat bir okula gitmek zorunda kalırsa endişeliyim

bahçeşehire yolladım aslında okul uyduruk değil ama benim kız sadece çok bocaladı
Bahcehirde olan yakin tanidiklarim var. Her subesi bir degil tabi.
Malesef sadece adi var. Cocuk calisacak. Olkul disiplinli olacak.
Yegenim devletten sonra ortaokula gitti. Diyor ki,ilkokul ogretmeni cok disiplinliydi. Burdakiler cok rahat. Bunu cocuktan farkediyor.
Ozel bursluluk falan da deneyin. Ama bahceshir de cok farketmiyor. Farkli okullara bakin

son iki yıldır resmn laylaylom disiplin sıfır okulda hocaların bazıları çocuklarla kanka gibi ingilizceciye boşuna kızmadım esasen avm gezisi yok bilgisayardan uzaktan oyun yok çocuklarla maç yorumu en azından kolejsin sen 20 saat iniglizce verdin devletin sorduğu ingilizce soruları kolay diye de empoze etmişin bari az bişi dersine bak iliglen

Bizim okula da bu yıl özel okuldan 3 öğrenci geçti ... çocuklar ilk 2 denemede çok kötülerdi maalesef bişey vermemişlerdi... 3. Denemeden sonra toparlamaya başlamışlardı.... Benim kızım devlet okuluna gidiyor ama çok şanslı olduğunu düşünüyorum okul çok iyi haftalık denemeler günlük branş testler ayda 2 deneme... çocuğumuzun nerde ne eksiği var rahat görüyoruz ona göre çalışma yapıyoruz.....sağolsun sınıf hocamızda birebir öğrencileri gözlemliyor denemede düşüş olursa velileri hemen arıyor belki bir çok özel okuldan olmayan ilgi alaka var.... inşallah iyi değerlendiririz.
İngilizce bizimde en büyük yaramız idare ile görüştüm farkındalar dikkate alacaklarını söylediler... kendim de dil çıkışlı olduğum için az çok neler yapılması gerektiğini biliyorum ama hocamızdan maalesef o azmi isteği göremedik.....
Kızımla İngilizce çalışıyorum ama anne kız bazen olmuyor sesler yükseliyor yada ezberlemesini istediğim kelimeleri sonra diye sallıyor ama öğretmen yaptırsa daha disiplinli bir şekilde yapıyor....

Son düzenleme:
İngilizce de enterasan benimki okuldan hiç destek almadı devletteki hocası korkunçtu zaten Pandemi de uzaktan eğitimde çocuğa dediği lafları unutamıyorum yayından düştü diye 8/9 yaştı şükür ona rağmen soğumadı
ama kendi oyunlardan öğrendi okullar da dil eğitimi yanlış olabilir belki kızım da özelde de olsa ezber bu bir kalem der gibi İngilizce öğretiyorlar hiç bir artışını görmedik dediğiniz gibi kaç saat alıyorlar
Bu arada halimize şükreder olduk haberleri gördünüz mü Bursa da savcılığa gitmiş veliler yanlış kitapçık dağıtma dan

Velilerde mi gidiyor? Bizim çocuklar sadece. Bir kaç da temsilci veli. Çocuğa abiye aldık. Veliler de abiye giyer sanırım.

Bize koleje komşu o okul. Komşu hatırı için yorum yapmayayım hakkında

Bizim de okul devlet okulu. Ogretmenimiz herkesten ingilizce full bekliyorum dedi. Cok iyi bir ogretmendi. Sonuc ne oldu bilmiyorum ama kizim yaptim hepsini dogru bekliyorum dedi.

He ozel okuldan bir ogrenci geldi. Ingilizcesi cok iyiydi. O da ilgiyle alakali bence cocukta seviyor ingilizceyi

Duydum Bursa da ki okulu ,uygun sıraya gire dagitmamislar ama öyle devam edilebilirdi çocukların dikkati dagilmazdi. Sonuçta kitapçık türü kodlaniyor ,ogretmen ceza alırdı yine ama cocuklar etkilenmemis olurdu .
Yonetememisler, birine sorsalar söylerdi aslında ama yok yere ortalık karışmış.

Süper bir okul ,devlet okullarında deneme yasaklandı, risk alan idealist müdürler öğretmenler buna rağmen devam etti helal olsun

kızlar herşey bahane aslında hayatın bir matematiği var ne yaparsak yapalim olacak oluyor
Kızımın elinden sene başında telefonu aldım çünkü arkadaşımın oğlundan hoslaniyordu haliyle çocukta kızımdan hoslaniyor ama çocuk öncesinde yarım dönem okula gitmedi sigara öğrenmiş sürekli oyun oynayan tekrar okula gitmek istemeyen bir çocuk bende arkadaşımla iletişimi kestim kızımı da uzak tuttum gel gör ki o kadar hazırlandık ettik heyecansiz sınava girdi.sinav arasinda kapıdan bisiler veriyorum anne falanca çocuk benimle aynı sınıfta sınava girdi dedi gozleri ışıldıyor du ve çocuk sayisalda yarım saat erken çıktı gitti kızımda denemelerden bile kötü yapti

Süper bir okul ,devlet okullarında deneme yasaklandı, risk alan idealist müdürler öğretmenler buna rağmen devam etti helal olsun
Biz de tum ogretmenler brans denemesi yapti. Okuldan cok memnunum acikcasi.
Ilkokuldaki kizimin ogretmeni de cok iyi. O da deneme yapiyor. Deneme yaptigi icin iyi demedim bu arada , cocuklarla o kadar ilgileniyor ki.cok seviyoruz tum veliler

Bayiliyorum boyle isini severek yapan insanlara . Hangi meslekte olursa olsun ,cok saygi duyuyorum.
Cogalmalari dilegiyle

Biz de o muhabbet cok oldu ya.,kizimi bilmiyorum ama arkadaslarini duydum. Kotu olmus.
Aynen bence de olacak oluyor. Tek kisi cabalayinca olmuyor. Tum parcalar cabalamali

Biz de o muhabbet cok oldu ya.,kizimi bilmiyorum ama arkadaslarini duydum. Kotu olmus.
Aynen bence de olacak oluyor. Tek kisi cabalayinca olmuyor. Tum parcalar cabalamali
Evet malesef eksik kalan çok parça oldu okul mesela seviye tespiti yapip caliskanlari bir sınıfa alıp ful test cozdurdu bizimkilerin moral bozuldu konu sinifi olarak kaldılar bildiği konuları defalarca gordu bu yüzden pratik kazanamadı

Yaaa ergenlik de ne beter bir şey. Tam da en deli caglarina geliyor bu sinav .Keşke başka bir yolu olsa ,sinav yine olsa ama her şey bu kadar zor olmasa
Cocukla Ergen arası bisiler istediğimiz de büyük adamdan istenecek nitelikte şeyler en ufak bişi desem gözleri doluyor hassas kalplim bu sınav tamamen saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…