- 7 Nisan 2016
- 1.314
- 2.387
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.221
Bence yasa gore yorum yapiyor ogretmenler. Bu kadar karistirici bir soruya gerek var miydi?Cocuklar onkadar alisti ki soruları evirip çevirip düşünmeye burda hata yapanlar da ondan yapti diye düşünüyorum, düz düşünseler yapılırdı. Ama kafa karistiriciymis kabul
Hahaha ceycey komşu olsaydık nöbetleşe takip yapardık böyle bütün günüm okumak izlemek dinlemekle geçiyorvar ya yalansa ebenizi…….
Katılıyorum ,düşmeyecek değil de minik minik oynayacak o da bir üst tercihe yetmeyecek gibi ,özellikle İstanbul'daki büyük okullarda .Yığılma tepeyi etkilemeyecek yüzdelik tepe de düşmeyecek bence 1lik dilimlerde 1/2/3/4 yanlışa kadar çok fazla yazan var genelde onlar kendi için de dolduracak o okullar geçen seneye göre alır muhtemelen birde 200/300 arası birinci söylentisi var Konya ne mübarek şehirse açık ara önde
Daha alt okullarda yüzdelik düşecek birde orta altı yığılma çok olur gibi
Bu arada ben biraz uzaklaşacağım bir hafta sonra görüşürüz gidip lgs analığımı yks de göstermek için birkaç soru çözeceğim sonra da bir hafta tatil MEB lgs duymak istemiyorum dönünce artık 11 TEMmuz nöbetine katılırım herkese sevgiler
Yksde basarilar iyi tatillerYığılma tepeyi etkilemeyecek yüzdelik tepe de düşmeyecek bence 1lik dilimlerde 1/2/3/4 yanlışa kadar çok fazla yazan var genelde onlar kendi için de dolduracak o okullar geçen seneye göre alır muhtemelen birde 200/300 arası birinci söylentisi var Konya ne mübarek şehirse açık ara önde
Bu arada ben biraz uzaklaşacağım bir hafta sonra görüşürüz gidip lgs analığımı yks de göstermek için birkaç soru çözeceğim sonra da bir hafta tatil MEB lgs duymak istemiyorum dönünce artık 11 TEMmuz nöbetine katılırım herkese sevgiler
Bize 7 puan lazım . Kedi gibi bekliyoruzDüşer kesin ama hangi puan aralığında ne kadar düşecek belirsiz ,çok full yapan var diyorlar .Düşse de beklenen kadar olmayabilir ,yani 2021 artık hayal gibi duyulan birinciliklerden.
2022 diyelim biraz üstüne de hazır olalım bence
ilk başta sınav zordu dediler ama çok birinci var demeye başladılar şimdide. 1-2-3 yanlış yapanda çok deniyor. Ama benim düşüncem kendi okulumuzdan da yola çıkarak 2024 den daha iyi gelecek yüzdelikler. Ama 2021 yılı asla değil. 2022 ve 2024 arası bekliyorum.Bizim okul 2022 açılışlı 456 ile almış . Bu yıl 464 le alırsa gireceğiz. Yoksa şu an tutan okullara kalacağız. Geçen yıl puanı 471 okulun olur mu bilinmiyor
YKS de başarılar dilerim. Bu sene size bir hayli zor geçmiştir.Yığılma tepeyi etkilemeyecek yüzdelik tepe de düşmeyecek bence 1lik dilimlerde 1/2/3/4 yanlışa kadar çok fazla yazan var genelde onlar kendi için de dolduracak o okullar geçen seneye göre alır muhtemelen birde 200/300 arası birinci söylentisi var Konya ne mübarek şehirse açık ara önde
Sen 2.3. Alternatif ihazirda tut. Allah gonlunuze gore nasip etsinBize 7 puan lazım . Kedi gibi bekliyoruz
Cevremde suan 2 birinci 2 de 490 ustu puan alan var. Ben de yorumlardan ayni sekilde goruyorum.ilk başta sınav zordu dediler ama çok birinci var demeye başladılar şimdide. 1-2-3 yanlış yapanda çok deniyor. Ama benim düşüncem kendi okulumuzdan da yola çıkarak 2024 den daha iyi gelecek yüzdelikler. Ama 2021 yılı asla değil. 2022 ve 2024 arası bekliyorum.
İnşallah yüzdelikler 2024 e göre daha iyi olur diyelim o zaman. Daha kötü olmasında.Cevremde suan 2 birinci 2 de 490 ustu puan alan var. Ben de yorumlardan ayni sekilde goruyorum.
Hayirlisi arrik bekleyip gorucez
Stres bitti derkennnnnn 11 temmuza dek bir de bunu düşünİnşallah yüzdelikler 2024 e göre daha iyi olur diyelim o zaman. Daha kötü olmasında.
Biz nitelikli okul aldık da okulun tek sorunu yeri maalesef. Geçen yıl 38 kişi o okuldan tıp kazanmış . Dişçilik Boğaziçi ODTÜ İtü kazananlar da var. Tek sorun ulaşımSen 2.3. Alternatif ihazirda tut. Allah gonlunuze gore nasip etsin
Mecbur kalırsak yüzdelik değişmezse yazacağımız 2 okuldan biri bu.ilk başta sınav zordu dediler ama çok birinci var demeye başladılar şimdide. 1-2-3 yanlış yapanda çok deniyor. Ama benim düşüncem kendi okulumuzdan da yola çıkarak 2024 den daha iyi gelecek yüzdelikler. Ama 2021 yılı asla değil. 2022 ve 2024 arası bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?