2025 LGS Anneleri

Bunu herkes yapiyor mantiklida. Ama sizinkilere neden test cozdurulmedi ki. Eve de odev verilebilirdi.

Oh ne guzel yapmislar. Balo lgs sonrasi olmaliydi. Ya once yaptilar bizim.
Bence iyi puan yapti
Babası beğenmedi. arkadaşlarının çocukları çok yüksek yapmışmış.Çok da tınnnnnn. O bebekleri hastanelerde para için bırakan çok zeki doktorlardan olacağına, sağlık ocağında teyzem , amcam hoşgeldin derdin ne diyen basit hekim olsun daha iyi.

Bilinen kolejler ayırır bizimki de ayırdı. İlk 2 şubeden sonrasından umutları pek olmaz. Moral bozucu evet.

B
Bende sonucu durumu çalışma tutumunu bizi yormaisni triplerini hiç birini begenmiyorum ama içimden babasida bir zahmet içinden eleştirsin şu saatten sora elestirinin bir faydası olmayacak

Kizimin arkadasinin annesi aile hekimi. Ne dedi biliyor musun
Ben okulda caliskandim ,dikkat vekerdim,ogretmenler ilgilenirdi.
Arkadaşım vardi , fazla caliskan degil. Sonra o beni gecti uzman hekim oldu.
Ortaokul veya liseden bahsediyor

Babasi ayip etmis.

Biz de 90 soru var sadece. Yks de ise tyt 120 soru ayt 160 soru. Yani üniversite sınavında, ortalamanın üstü öğrenciler çok şanslı olacaklar. Her ilden de tercih yapabilecekler. Yks kolay o yüzden lgs den

Bu arada bu sene bizimkilerin çok üst segmenti geçen bir arkadaşları vardı okul olarak Umutyeniden sizin yanlış sayısı bire düşebilir şu alçakgönüllü tarafsız sorusuna itiraz edeceklermiş iki şıkkın fa doğru sayılması için

Baktim soruya oğlanın yanlisinin biri o ,ama bence açık, iptal olmaz diye düşünüyorum.
Herkesi överken, arkadaşını bir adım geri çekilip eleştirmiş yani tarafsız olmuş.
Cocuklar ordan burdan çevirip düşünmüş ama iptal olacağını düşünmüyorum maalesef ,hayirlisi yine de bunların sağı solu belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…