- 12 Nisan 2012
- 5.430
- 8.229
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.201
Bunu herkes yapiyor mantiklida. Ama sizinkilere neden test cozdurulmedi ki. Eve de odev verilebilirdi.Evet malesef eksik kalan çok parça oldu okul mesela seviye tespiti yapip caliskanlari bir sınıfa alıp ful test cozdurdu bizimkilerin moral bozuldu konu sinifi olarak kaldılar bildiği konuları defalarca gordu bu yüzden pratik kazanamadı
Babası beğenmedi. arkadaşlarının çocukları çok yüksek yapmışmış.Çok da tınnnnnn. O bebekleri hastanelerde para için bırakan çok zeki doktorlardan olacağına, sağlık ocağında teyzem , amcam hoşgeldin derdin ne diyen basit hekim olsun daha iyi.Oh ne guzel yapmislar. Balo lgs sonrasi olmaliydi. Ya once yaptilar bizim.
Bence iyi puan yapti
Bilinen kolejler ayırır bizimki de ayırdı. İlk 2 şubeden sonrasından umutları pek olmaz. Moral bozucu evet.Evet malesef eksik kalan çok parça oldu okul mesela seviye tespiti yapip caliskanlari bir sınıfa alıp ful test cozdurdu bizimkilerin moral bozuldu konu sinifi olarak kaldılar bildiği konuları defalarca gordu bu yüzden pratik kazanamadı
Bende sonucu durumu çalışma tutumunu bizi yormaisni triplerini hiç birini begenmiyorum ama içimdenBabası beğenmedi. arkadaşlarının çocukları çok yüksek yapmışmış.Çok da tınnnnnn. O bebekleri hastanelerde para için bırakan çok zeki doktorlardan olacağına, sağlık ocağında teyzem , amcam hoşgeldin derdin ne diyen basit hekim olsun daha iyi
Kizimin arkadasinin annesi aile hekimi. Ne dedi biliyor musunBabası beğenmedi. arkadaşlarının çocukları çok yüksek yapmışmış.Çok da tınnnnnn. O bebekleri hastanelerde para için bırakan çok zeki doktorlardan olacağına, sağlık ocağında teyzem , amcam hoşgeldin derdin ne diyen basit hekim olsun daha iyi.
Ben umuyorum acikcasiUmarım gerçekleşir
Bu sonucu bekleyenler çok fazla. Dershanemiz 465 puanı, geçen yılın 480 i gibi düşünün dedi. İnşallah öyle olurBen umuyorum acikcasihayirlisi
Biz de 90 soru var sadece. Yks de ise tyt 120 soru ayt 160 soru. Yani üniversite sınavında, ortalamanın üstü öğrenciler çok şanslı olacaklar. Her ilden de tercih yapabilecekler. Yks kolay o yüzden lgs denKizimin arkadasinin annesi aile hekimi. Ne dedi biliyor musun
Ben okulda caliskandim ,dikkat vekerdim,ogretmenler ilgilenirdi.
Arkadaşım vardi , fazla caliskan degil. Sonra o beni gecti uzman hekim oldu.
Ortaokul veya liseden bahsediyor
Babasi ayip etmis.
Dava mı açılmış?Dava kazanılırsa sınav iptali olabilirmi sizce
Evet Bursada ki olayı yaşayanlar dava açmış.Dava mı açılmış?yeni duydum. Olmasın iptal . Bir stres daha kaldıracak gücümüz kalmadı.
Bizim kız da geldi. Bu arada taban puanları düşecek diyenler var mıydı?Biz erken geldik balodan ama çocuklar halay Ankara havaları ohhhhh valla dağıttılar
lgs biz anneler çok uzakta konuştuk
Baktim soruya oğlanın yanlisinin biri o ,ama bence açık, iptal olmaz diye düşünüyorum.Bu arada bu sene bizimkilerin çok üst segmenti geçen bir arkadaşları vardı okul olarakUmutyeniden sizin yanlış sayısı bire düşebilir şu alçakgönüllü tarafsız sorusuna itiraz edeceklermiş iki şıkkın fa doğru sayılması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?