2025 LGS Anneleri

Hem oturduğum evi temizliyorum hem taşınacağımı. Koli yapıyorum. Çocuklar için emek veriyoruz hep. Boşa gidince ister istemez üzülüyoruz. Kolay değildi okul dershane özel hoca onlarca kitap çözme, yüzlerce deneme. Gene iyi dayandı çocuklar.🙁
Allah kolaylik versin ,tasinmakta bir stres. Ben de bir dusundum. Kucugumun 1 senesi var kararsızım.

Yani kolay değildi kesinlikle. Dersane ozel derssiz. Okul +etüt ile bu iş çözülmeli. Ev de cocuklar , çocukluğunu ve gençliğini yaşamalı.

Hangi ilçedesiniz bende metro marmaray güzergahı ev taşıyacağım sanırım en kötü evin arkasını seçelim dediğim lise de yüzde 50 kontenjan azaltmış
Aaay saat de gec oldu özelden yazayım desem ,yarin detaylı görüşelim eğer fırsat bulursak sinav zavazingosundan

Nitelikli Anadolu lisesi 2 si de. Vallahi hocaları öyle dediler. Şaşırdı üzüldü çocuk. E benim puanım yetiyor ama geçen yıla göre bile. Nasıl oluyor ki diye günlerce düşündü.🙁
Nitelikli Anadolu Lisesindeki hocalar mi dedi olmayabilir diye .?Eğer sizinki olmazsa bizimki de olmuyor o zaman 🤔
Cok saçma gecen sene benim 2 arkadaşın cocugu obp ile yerlesecekken ikullari gezdiler ,işte geçen yıl hangi ortalamayla kapattı, bu yıl nasıl olur diye .
Onlar anlatmıştı bura olmaz bu sene şu kadar yükselecek demis okuldaki öğretmenler. Moral bozmuşlar.
Özellikle aldıkları son puana bakmıştık oyle uçan kaçan 2 okul da daha düşük kapatmıştı önceki yıldan 🤣
Biraz okulu kıymete bindirmeye çalışmışlar ya da Lgs hakkında hiçbir fikirleri yok demek ki .

Okulsa moral bozan devleti yazmanızı istemiyordur. Kalmanızı istiyordur. Ne çok biliyor millet ya. Özel iyi ama özele bulaştın mi çıkamıyorsun:(
Yok bizzat puanımız tutan nitelikli Anadolu liseleri dedi. Çocuk bekliyordu ki aramıza katılırsan çok seviniriz vs. Tam tersi şeyler duydu. İnatlarına yazacağız. Kanmayızzzx🙈

Insallah içimden bir ses istediğin yer olacak diyor😅
Olmazsa da iyi burs verirler bence ,imkan var gitsin tabi koleje ,strese gerek yok. Yegenim de bu şekilde kolejde kaldı. Suan kendi dis hekimligi, arkadaslari hep tıpta okuyor.

Avrupa yakasi,Bahcelievler civarındayim.okullarin mezunlarına bakiyorum gayet iyi. Yarin okul puanına göre düşünürseniz konuşuruz 😊
Çocuk sayısalcı 🤣🤣Mümtaz turhana bile baktım ib programı var diye şehirler arası bizle orası çekmeköydeyim ben
Yok bizzat puanımız tutan nitelikli Anadolu liseleri dedi. Çocuk bekliyordu ki aramıza katılırsan çok seviniriz vs. Tam tersi şeyler duydu. İnatlarına yazacağız. Kanmayızzzx🙈
Ya onlar tepe de bırakmak istiyor boşver sen onları benim istediğim lisede birinci yerleşene bi araba vadetmediği kalmış puanları daha yukarı çekmek için 🫣 bizim oğlan çok hevessiz beni uyku tutmadı ben belirsizlikten nefret eden biriyim of

Ben rüya bile gördüm 😅 ama çok bölük pörçük uyudum. Rüyamda istanbulda özel okul geziyordum 😅
Maddi olarak böbreklerimizi istiyorlar ama. Bize yüzde 90 a kadar çıkacaklar gibi. Yemek te lisede zorunlu değil ama taş mı yiyecek bu çocuk? Bir de kolejde aynı sınıfta 250 almışta olacak o da sıkıntı. Tek artısı Obp olur. Biz gene devlet diyelim🙈

Ben rüya bile gördüm 😅 ama çok bölük pörçük uyudum. Rüyamda istanbulda özel okul geziyordum 😅
Hayır olsun ,ben de gördüm o ilk 3 okuldan birini kazanıyormuşum, babam beni yurda yerleştirmeye götürdü🤣🤣
Heralde kendi lise zamanlarım. Sonra diyorum ki iyi ki sitem değişti de not ortalaması oldu yoksa ben sınavda burayı rüyamda görürdüm 🙊
Oğlanı yerleştireyim derken kendim kazandım, yurda yerlesiyordum az kalsın 😇
Bitirip yurt dışı yapardım ne güzel

Haberler güzel değil maalesef ,
719 birinci varmış rekor 🙄🙄🙄
Kodlama hatası yok yuzdelik de 2024 den yüksek, bu kadar olacağını hiç tahmin etmemiştim.
En çok istedigi olmuyor ,diğerlerine bakacağız, çok üzüldü...
Hayirlisi olsun

Haberler güzel değil maalesef ,
719 birinci varmış rekor 🙄🙄🙄
Kodlama hatası yok yuzdelik de 2024 den yüksek, bu kadar olacağını hiç tahmin etmemiştim.
En çok istedigi olmuyor ,diğerlerine bakacağız, çok üzüldü...
Hayirlisi olsun
Haram zıkkım olsun hakkımız. Birşey var bu işin içinde.

Back
X