- 7 Nisan 2016
- 1.158
- 2.018
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #2.721
Düşünsenize 500 yapsa bile İstanbul'daki ilk 3 okul gelmeyecek bazılarına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ağladı. Çoğu çocuk da ağladı ilk 24 bindeki çocuk yazacak okul bulamıyor. Kolejler destekleniyor imam hatipler de. Yapacak birşey yok. Durum bu.Ya resmen nitelikli insan yetişsin istemiyor bunlar, eğitim zaten çoktan bitti bu ülkede. Şimdi de liseyi iki seneye indirmeye ve zorunlu olmaktan çıkartmaya çalışıyorlar. Bizim İlçe Fen oluyor ama hocaları öyle bir gazladılar ki çocukları, resmen aldıkları sonuçtan utanıyor çocuklar.
Gecen sene de ,önce ki sene de bizim jenerasyon sayilir. Çoğu öğretmen yorumları da bu sene sinavin celdirici oldugundan bahsetti.2026 lgs annesi olarak bu kadar birinci çıkmasına şaşırmadım.Çünkü bu yılların lgs ebeveynlerinin lgs-öss-kpss süreçlerindeki hayallerini,hayal kırıklıklarını çocukları üzerinden tekrar deneyimledikleri bir süreç malesef. O yüzden her yönüyle çocuklarını hem destekliyor hem de köstekliyor.Çalışan annelerin çocukları yıllardır kurslarda zaten. Yıllarca bu sınava hazırlandı etrafımda.Ki kızım ve arkadaşları dahil. Hatta kızımın kursunda diyorlardı, bu seneki lgs sonuçlarından çok umutluyuz. Şimdiden fulle başlayan öğrencilerimiz var diyorlardı ilk dönem toplantılarda. Her şeyiyle süreciniz hayırlı olsun. Bu yazıyı da farklı bakış açısı sunmak için yazdım. Çocuklarımız her şeyden çok değerli, önümüzdeki süreç çok çok farklı olabilir. Dönüp bu yıllara baktığınızda keşke çocuğumu da kendimi de bu kadar hırpalamasaydım diyebilirsiniz; o kadar anlamsız gelebilir nacizane.
Çocuklar yazacak okul bulamıyor büyük şehirlerde . Hiçbirimiz çocuklarımızı hırpalamadık ki. Severek isteyerek çalıştılar.denemeler de 485 üstü yaptılar çoğu. MEB sorularını kolayca çözdüler. Okul notları 99 küsür. Bir tuhaflık tok mu bu çocukların aldığı lgs sonuçlarında? Normal bulunmasını ben tuhaf buluyorum naçizane.2026 lgs annesi olarak bu kadar birinci çıkmasına şaşırmadım.Çünkü bu yılların lgs ebeveynlerinin lgs-öss-kpss süreçlerindeki hayallerini,hayal kırıklıklarını çocukları üzerinden tekrar deneyimledikleri bir süreç malesef. O yüzden her yönüyle çocuklarını hem destekliyor hem de köstekliyor.Çalışan annelerin çocukları yıllardır kurslarda zaten. Yıllarca bu sınava hazırlandı etrafımda.Ki kızım ve arkadaşları dahil. Hatta kızımın kursunda diyorlardı, bu seneki lgs sonuçlarından çok umutluyuz. Şimdiden fulle başlayan öğrencilerimiz var diyorlardı ilk dönem toplantılarda. Her şeyiyle süreciniz hayırlı olsun. Bu yazıyı da farklı bakış açısı sunmak için yazdım. Çocuklarımız her şeyden çok değerli, önümüzdeki süreç çok çok farklı olabilir. Dönüp bu yıllara baktığınızda keşke çocuğumu da kendimi de bu kadar hırpalamasaydım diyebilirsiniz; o kadar anlamsız gelebilir nacizane.
Bence de kolejler ve dershaneler destekleniyor. Oyle saçma bir eğitim sistemi.Nasıl ağladı. Çoğu çocuk da ağladı ilk 24 bindeki çocuk yazacak okul bulamıyor. Kolejler destekleniyor imam hatipler de. Yapacak birşey yok. Durum bu.
Hiç çalışmayan kurs ders özel vs yok annesi kitap yüzü açmıyor denilen de 440 yapmış tamam sınav stresi kaygı dikkat var da kendi çocuğum için diyorum tanılı üstün çocuktu dikkat dağınıklığı vardı çözemedim ciddiye almadım ama genel olarak bizim de imkanımız vardı kursa da yolladım özel hoca da tuttum hadi benim çocuğuma şan kader nasip uğramadı ama çevrem de ki başarılı çocuklar çakıldı onu da geçtim bu yüzdelik ne ya baktığımız liseler yarı yarıya kontenjan azaltmış birde üç lise de aklım almıyor kıstas kendi çocuğum değil etrafa da bakıyorum Antalya imamhatip e yollasaydım çocuğu bir sınıfın 7 si full çektiyse kalanı da bi yanlış yapmıştırBizim dersanede 8-9 yanlış yapan bir çocukta bu sınavda full yapmış. Şaşkınım. Bir daha bu sınav gibi bir sınava sokmak istemiyorum çocuğu. Kimin ne yapacağı çok belirsiz![]()
Evet hatırlıyorum bende girmiştim o sınava çok iyi bekliyordum bidahakine çalışamadım 77 aldım ve hiçbiryer gelmedi...1. Leri görünce ben de korkuyorum artik. 2010 da mi ne kpss girmiştim iyi puan almistim, yani yerlesebilecegim . O zaman da sorualri çalmışlardi Bir daha çalışıp girmedim.
offf puandan çok şuna sinirlendim ya
Bizim çok başarılı çocuklar döküldü tanıdıklarım. Yıllarca Türkiye geneli sınavlarda çok iyi sonuçlar aldılar. Türkiye geneli denemelerde 490 üstü aldılar. Hepsi mi heyecanlandı bu sınavda? Hepsi mi stres yaptı? Hepsinin puanı düşük geldi. Aynı çocuklar değil mi bunlar? Bilsem Li çocuklar var içlerinde. Hepsi mi şanssızdı bunların?Hiç çalışmayan kurs ders özel vs yok annesi kitap yüzü açmıyor denilen de 440 yapmış tamam sınav stresi kaygı dikkat var da kendi çocuğum için diyorum tanılı üstün çocuktu dikkat dağınıklığı vardı çözemedim ciddiye almadım ama genel olarak bizim de imkanımız vardı kursa da yolladım özel hoca da tuttum hadi benim çocuğuma şan kader nasip uğramadı ama çevrem de ki başarılı çocuklar çakıldı onu da geçtim bu yüzdelik ne ya baktığımız liseler yarı yarıya kontenjan azaltmış birde üç lise de aklım almıyor kıstas kendi çocuğum değil etrafa da bakıyorum Antalya imamhatip e yollasaydım çocuğu bir sınıfın 7 si full çektiyse kalanı da bi yanlış yapmıştır
Ben şuan Diyarbakır’a takıldımBizim çok başarılı çocuklar döküldü tanıdıklarım. Yıllarca Türkiye geneli sınavlarda çok iyi sonuçlar aldılar. Türkiye geneli denemelerde 490 üstü aldılar. Hepsi mi heyecanlandı bu sınavda? Hepsi mi stres yaptı? Hepsinin puanı düşük geldi. Aynı çocuklar değil mi bunlar? Bilsem Li çocuklar var içlerinde. Hepsi mi şanssızdı bunların?
Cevaplar verildi denmişti sınav günü . Yorum sizlerin.Ben şuan Diyarbakır’a takıldım
Hayır bir de başkalarının çocuğunun başarısın da gözümüz var gibi insanlar lanse ediliyorCevaplar verildi denmişti sınav günü . Yorum sizlerin.
O çocuk zaten zeki idi biliyorduk. Süpriz olmadı ki bize. Sevindikte hatta. 480 yakın alması gereken çocuk niye 462 de? Elbette sorgularım. Siz de sorgularsınız . Bu çocuk onlarca denemede nasıl 480 üstü aldı o zaman? Alamayanlar nasıl Türkiye birincisi oldu ya da 1 yanlış yaptı? Denemelerde esameleri yoktu. Vahiy mi indi bunlara?Hayır bir de başkalarının çocuğunun başarısın da gözümüz var gibi insanlar lanse ediliyorUmutyeniden in mesela biliyorum oğlunun başarısını maşallah
konuştuk ya sizden örnek verdim yanlış anlamayın hakeden aldı çalışan aldı kurs özel ders diyorlar sosyal medya da bizde onları yaptık da herkes mi strese yenildi yahu millete 700 birinci şuan normal geliyor ilginç