- Konu Sahibi GlamourGaze
- #2.701
Bizim 2024 bi tık altı geldi özel bakacağız sanırım bir fen oluyor oda en en uzak ilçe de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şoktayız. Hak yiyenler kan kussun. Çocuk bile olsalar. O derecede kızgınım.ne olursa olsun en kolay sınav olamaz bu ya 719 birinci ne demek
Amin gerçekten varsa böyle bişi bizim beklediğimizden bir fazla geldi fen neti ama yüzdeliği haketmedi ya vallahi çok şaşkınım ben ya nerdeyse 2023 2019 gibi bu yüzdelikBu kadar hoca bu kadar uzman yanıldı mı? Hani Yüzdelikler iyi gelecekti? Bu kadar birinci tarihte görülmedi .Herkes şokta. Milim hak yiyenlere çocuğumun hakkı haram zıkkım olsun.
Hepsi şimdi özür diliyorKizlar gec yattim gec kalktim.yuzdelik 8 geldi kizimin. Saolsun kizim daha kotusunu bekletti.
Birincileri buradan şimdi okudum. Sok oldum. Bu sınavı bir suru öğretmen yorumladı.
Sorular çok zor değildi diyelim. Çok uzundu. Bu çalışan çocuklardan stres yapn hiç mi olmadı.
Bilemeyiz ama bu tür sınavlarda soruların çalındığıni da biliyoruz. Biz de helal etmiyoruz. Kimse etmez zaten.
1. Leri görünce ben de korkuyorum artik. 2010 da mi ne kpss girmiştim iyi puan almistim, yani yerlesebilecegim . O zaman da sorualri çalmışlardi Bir daha çalışıp girmedim.Bizim okul dökülmüş . Çalışkan çocuklar 420 lerde çıktı. Var bir şey abi. Birşeyler var. Tercihlerden korkuyoruz artık. Orada başımıza ne gelir diye.![]()
Hatırlıyorum malum yere tüm soruları verdiler ya ben hala kendime gelmedim puana değil biz zaten baktık sen gibi sürpriz değildi birinciye ve bu yüzdelik dilime inanamıyorum ben ya1. Leri görünce ben de korkuyorum artik. 2010 da mi ne kpss girmiştim iyi puan almistim, yani yerlesebilecegim . O zaman da sorualri çalmışlardi Bir daha çalışıp girmedim.
offf puandan çok şuna sinirlendim ya
Borellus kuzum bizim çocuklar çalışkanken çöktüler. Diğerleri nasıl yaptı o soruları?Bu sınavda bir şike olmadığına kimse inandırmaz beni, bütün evlatlarımız için hayırlısı olsun![]()
2021'den sonra en zor lgs idi hani? Bu durumda bu kadar birinci nasıl çıkıyor? Çocuğum sabahtan beri ağlıyor, verilen onca emeğe yazık. Yazıklar olsun.Borellus kuzum bizim çocuklar çalışkanken çöktüler. Diğerleri nasıl yaptı o soruları?
Bizim okul da döküldü şaka gibi. 719 birinci nasıl olur? Niye kolay lgs lerde bile çıkmadı bunlar?2021'den sonra en zor lgs idi hani? Bu durumda bu kadar birinci nasıl çıkıyor? Çocuğum sabahtan beri ağlıyor, verilen onca emeğe yazık. Yazıklar olsun.
Ya resmen nitelikli insan yetişsin istemiyor bunlar, eğitim zaten çoktan bitti bu ülkede. Şimdi de liseyi iki seneye indirmeye ve zorunlu olmaktan çıkartmaya çalışıyorlar. Bizim İlçe Fen oluyor ama hocaları öyle bir gazladılar ki çocukları, resmen aldıkları sonuçtan utanıyor çocuklar.Bizim okul da döküldü şaka gibi. 719 birinci nasıl olur? Niye kolay lgs lerde bile çıkmadı bunlar?