2025 LGS Anneleri

Bu kadar hoca bu kadar uzman yanıldı mı? Hani Yüzdelikler iyi gelecekti? Bu kadar birinci tarihte görülmedi .Herkes şokta. Milim hak yiyenlere çocuğumun hakkı haram zıkkım olsun.

Bu kadar hoca bu kadar uzman yanıldı mı? Hani Yüzdelikler iyi gelecekti? Bu kadar birinci tarihte görülmedi .Herkes şokta. Milim hak yiyenlere çocuğumun hakkı haram zıkkım olsun.
Amin gerçekten varsa böyle bişi bizim beklediğimizden bir fazla geldi fen neti ama yüzdeliği haketmedi ya vallahi çok şaşkınım ben ya nerdeyse 2023 2019 gibi bu yüzdelik

Kizlar gec yattim gec kalktim.yuzdelik 8 geldi kizimin. Saolsun kizim daha kotusunu bekletti.

Birincileri buradan şimdi okudum. Sok oldum. Bu sınavı bir suru öğretmen yorumladı.
Sorular çok zor değildi diyelim. Çok uzundu. Bu çalışan çocuklardan stres yapn hiç mi olmadı.

Bilemeyiz ama bu tür sınavlarda soruların çalındığıni da biliyoruz. Biz de helal etmiyoruz. Kimse etmez zaten.

Kizlar gec yattim gec kalktim.yuzdelik 8 geldi kizimin. Saolsun kizim daha kotusunu bekletti.

Birincileri buradan şimdi okudum. Sok oldum. Bu sınavı bir suru öğretmen yorumladı.
Sorular çok zor değildi diyelim. Çok uzundu. Bu çalışan çocuklardan stres yapn hiç mi olmadı.

Bilemeyiz ama bu tür sınavlarda soruların çalındığıni da biliyoruz. Biz de helal etmiyoruz. Kimse etmez zaten.
Hepsi şimdi özür diliyor

Bu nedir ya
1000156347.webp

Bizim okul dökülmüş . Çalışkan çocuklar 420 lerde çıktı. Var bir şey abi. Birşeyler var. Tercihlerden korkuyoruz artık. Orada başımıza ne gelir diye.🙁
1. Leri görünce ben de korkuyorum artik. 2010 da mi ne kpss girmiştim iyi puan almistim, yani yerlesebilecegim . O zaman da sorualri çalmışlardi Bir daha çalışıp girmedim.
offf puandan çok şuna sinirlendim ya

1. Leri görünce ben de korkuyorum artik. 2010 da mi ne kpss girmiştim iyi puan almistim, yani yerlesebilecegim . O zaman da sorualri çalmışlardi Bir daha çalışıp girmedim.
offf puandan çok şuna sinirlendim ya
Hatırlıyorum malum yere tüm soruları verdiler ya ben hala kendime gelmedim puana değil biz zaten baktık sen gibi sürpriz değildi birinciye ve bu yüzdelik dilime inanamıyorum ben ya

Bizim okul da döküldü şaka gibi. 719 birinci nasıl olur? Niye kolay lgs lerde bile çıkmadı bunlar?
Ya resmen nitelikli insan yetişsin istemiyor bunlar, eğitim zaten çoktan bitti bu ülkede. Şimdi de liseyi iki seneye indirmeye ve zorunlu olmaktan çıkartmaya çalışıyorlar. Bizim İlçe Fen oluyor ama hocaları öyle bir gazladılar ki çocukları, resmen aldıkları sonuçtan utanıyor çocuklar.

Tarihin en kolay sınavı 😅zor görünümlü şaka gibi hayırlısı olsun arkadaşlar saçımda ki aklara yazık oldu gereksizmiş bu kadar stres birde nette hesaplanan puanın aynısı geldi 2024 +1net çıkmasına rağmen 2026 tayfadan sabırla okuyan çıkarsa

Back
X