- Konu Sahibi GlamourGaze
- #2.761
Güncel bende burdan baktımT.C. Millî Eğitim Bakanlığı E-Okul Yönetim Bilgi Sistemi T.C. Millî Eğitim Bakanlığı E-Okul Yönetim Bilgi Sistemi bunu arkadaş attı ama doğru değil mi ben buradan gördüm düştüğünü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güncel bende burdan baktımT.C. Millî Eğitim Bakanlığı E-Okul Yönetim Bilgi Sistemi T.C. Millî Eğitim Bakanlığı E-Okul Yönetim Bilgi Sistemi bunu arkadaş attı ama doğru değil mi ben buradan gördüm düştüğünü
Küfretmemeliyim. Gazi Anadolu 120 kişi kontenjan azaltmış. KüfretmemeliyimGüncel bende burdan baktım
Hayirlisi olsun çay koy yeniden basliyoruz42 birinci 46 nereden çıktı?B planına geçtik yoktu ama bugün bulduk. 3 puan altı bir okul daha kadroya kattık
kolejler de arıyor ha
yüzde seksen yüzde doksan yardırıyorlar. Cidden trajikomik durumdayız
![]()
Benim de çok yok .3 birinci duydum Dersanenin pazar günü gidip öğrenicem genel durumuSosyal medyada bir sürü birinci var diye haber olunca o kadar da değil olsa olsa 500 civarı vardır diyordum. Bizim okul Türkiye genelindeki başarıyı yansıtmıyor. Kursta öyle. Evet tam puan yapanlar kadar 1-2 yanlista yapan çok ama neden yakın çevremde yok.
Artık hiç bi sınava güvenim kalmadı yks ye şimdiden hazırlanıyoruz dedim oğluma bu duruma getiren sistem utansınAdıyaman tıp ı da listeye ekledim teyyyy teyyyyy. Bu sene sınav zordu . Yok yüzdelikleriniz pekkkj iyi gelecek laflarını artıkımmmm yememmmm. Çemişgezek tıp açılsa orayı da yazacağızYks de kazık yeriz bu şansla
![]()
Biz sınav öncesi mat fizik kitabı almıştık. İçimize mi doğdu ne bu berbat sonuçlarArtık hiç bi sınava güvenim kalmadı yks ye şimdiden hazırlanıyoruz dedim oğluma bu duruma getiren sistem utansın
Ordan mı başlayalım bizdeBiz sınav öncesi mat fizik kitabı almıştık. İçimize mi doğdu ne bu berbat sonuçlar![]()
Başlayın valla. Obp çok önemli.Ordan mı başlayalım bizde![]()
Bizde şoktayiz. Kısmet artık. Denemelerden 80 puan düşük aldık.Millet Aziz Sancar gelir mi acep diyen arkadaşın kızı 408 de kaldı. Bir 88 puan aşağısı sadeceCidden Ülkecek tuhafız. Hayaller hayatlar tutmuyor
Bizim de tutmadı hoş
![]()
Bizim çevrede de yok. Nerde bu birinciler bu tek yanlışlar. Nereye saklandilar. Artık OBP ile gideceğiz. 9. Sınıfta başlayacağız YKS ye öyle anlaştık oğlanla.Sosyal medyada bir sürü birinci var diye haber olunca o kadar da değil olsa olsa 500 civarı vardır diyordum. Bizim okul Türkiye genelindeki başarıyı yansıtmıyor. Kursta öyle. Evet tam puan yapanlar kadar 1-2 yanlista yapan çok ama neden yakın çevremde yok.
Öyle arkadaşlarım var. Çalışkan da çocuklardı hep. Sınavda bir terslik oldu. Size de aynısı olmuş. Gerçek durumları değil lgs sonuçları.Bizde şoktayiz. Kısmet artık. Denemelerden 80 puan düşük aldık.
Bu birinciler yüzünden ham puanımız yükseleceğine düştü şaka gibi. 700 kişi yüzbinlerin hayatını etkiliyor. Normal değil.Yahu cocuk sinif 1.si hatta okul 1msi olsa bile 719 full yapanın olduğu sınavda 1 2 yanlışla ta kac yizdeliklere düşüyor.
Bu da değil bu sistemin bi şey yapması lazım, bu işte bir yanlışlık var .Eskiden bu çocukların tek çaresi okumak derdim velilerime simdi o da kar etmeyecek çok iyi okumalar lazım o da ne kadar çare bakacağız
Yuzdelik zaten çocukların sıralaması değil mi ya .Nasıl değişecek yuzdelik ki ?Tam bir hayal kırıklığı.
Herkes şaşkın. Okullarin yuzdelikleride düşecek.gecen seneye aynı olmaz
Puan çöp ceycey .Derslerin katsayıları da girenlerin hepsinin ortalamalarıyla alınıyor, birinciler kadar hepimizin etkisi var .Bu birinciler yüzünden ham puanımız yükseleceğine düştü şaka gibi. 700 kişi yüzbinlerin hayatını etkiliyor. Normal değil.
Kesinlikle sistemde değişiklik şart.Yahu cocuk sinif 1.si hatta okul 1msi olsa bile 719 full yapanın olduğu sınavda 1 2 yanlışla ta kac yizdeliklere düşüyor.
Bu da değil bu sistemin bi şey yapması lazım, bu işte bir yanlışlık var .Eskiden bu çocukların tek çaresi okumak derdim velilerime simdi o da kar etmeyecek çok iyi okumalar lazım o da ne kadar çare bakacağız