2025 LGS Anneleri

Biz de başka planlara geçtik mecburen .Oglan hevesli şurayı isterim diyor ama yol o kadar karmaşık ki 2 3 vasıtaları 5 yıl okula gidilir mi yahu ?
Bi basla gerekirse tasiniriz dedik ama nasil olacak beynim yandı?
Hazırlıklı okul galiba. Valla çocuğa bağlı. Bünyesi güçlü ise olur. Narin sık hastalanan vs bir çocuksa olmaz.

Puan çöp ceycey .Derslerin katsayıları da girenlerin hepsinin ortalamalarıyla alınıyor, birinciler kadar hepimizin etkisi var .
Yuzdelik dilimler birinciler ve onumuzdekilerle alakalı.
Puan 5 daha az olsaydı da yuzdelik daha önde olsaydı keşke 🙄
Geçen yılın yüzdeliği bu yıl geldiyse o okul olur mu yani? Artık korkuyoruz olmaz diye.

Yuzdelik zaten çocukların sıralaması değil mi ya .Nasıl değişecek yuzdelik ki ?
Yani eğer kontenjan artışı ya da azalması olmadığı sürece, çok çok büyük iynamalar olmaması gerek miyor mu ?Ben mi bisey kaçırıyorum.
Yani bi gecen seneki sonuca göre 0.20 ye girdik ,bu sene olduk 0.40 .Okulların yüzdeleri nuye böyle kalmayacak zaten bizim sıramı değişmedi mi ?🤔
Ben hersey bekliyorum artık ya. Olmaması gerek ama. Yazacağım okulda 30 kontenjan düşmüş.
Birde il yuzdeligimiz genel yuzdeligimize göre daha geride

Geçen yılın yüzdeliği bu yıl geldiyse o okul olur mu yani? Artık korkuyoruz olmaz diye.
Olmalı mantığıma göre ,eğer kontenjan çok artıp azalmadiysa. Gerçi bu sene allak bullak oldu hersey ama .
Yuzdelik dilim sıra demekse ,o okul da bu yıl ekstra bi rağbet gormediyse minik oynamalar dışında değişmemesi gerekiyor .

Olmalı mantığıma göre ,eğer kontenjan çok artıp azalmadiysa. Gerçi bu sene allak bullak oldu hersey ama .
Yuzdelik dilim sıra demekse ,o okul da bu yıl ekstra bi rağbet gormediyse minik oynamalar dışında değişmemesi gerekiyor .
İnşallah öyle olur. Bir de bu stres var şimdi hepimizde. Rahat yok hiçbirimize.

Bu sene bizi 0.4 diye düşünerek olur diyorum ben ,yani geçen sene 9bininci kişi girmiş desek ,bu sene de biz 4 binsek aşağı yukarı aynı olacak ,telaş yapma.Hadi ilgi artsin 5 bininci girsin .kesin olur ora diyeceğim.
Boyle bu sinav hakkında kesin olur diyecekken de bi gülme geliyor 😔
Ama fark acil arada 5 bin kadar kişi var .Hangi 5 bin kişi nerden gelip de orayı yazacak da sizi geçecek?

Bizde pansiyonlu düşünüyoruz. İnşallah gelir. Tek kafama takılan etüt saatleri varmış onu anlayamadım çocuklar dersmi çalışıcak kendi başlarına, yoksa öğretmenlemi çalışıcaklar
Başlarında gözetmen gibi bir öğretmen oluyor ders çalışıyor ve ödev yapıyorlar diye biliyorum ben. Nöbetçi öğretmenler de oluyor pansiyonlu okullarda

Back
X