2025 LGS Anneleri

Gecen yıla göre yapıp, çok uçmayıp, aşağılara daha garanti tercihleri yazıp bırakacağız mecbur hepimiz .Bi de o zaman şok yaşamayız insallah 😇😇
Ben dün deliriyordum nasil bu kadar uzak bu okullar diye .Ama en çok istediği okul da bu kadar sürecekti .Ora olur gibi ama yol uzun yolu da o zaman düşünürüz demiştim 😀
Ora olmadı bu defa ötekilere yol düşündük 🤣
Perşembe resmi olarak tercihleri yapıp tatile çıkıyorum, gelen sonuca da razıyım.
Razı olmayıp ne yapacağız mecburuz, ister seve seve ister s.... s....🙈🙈🙈🙈🙈
Cok pardon ama bu laf en çok buraya uyuyordu kullanmadan edemedim .

Neredesiniz leynnnn? Hani söylediğiniz Yüzdelikler? Hani 2021 e benziyordu sınav? Sosyal medyada bi sustunuz. E şimdi de konuşsanıza 🙈1 aya yakın hayal kurdurdunuz hepimize . Beter olun.🤣😂

Liste bu 3 okul tutar mıııı tutmaz mı 2.38 yüzdelikle . Mühendislik istesek ASELSAN ı yazardık direkt.gazi Atatürk lisesi ve Mehmet emin resulzade .

Eklentiler

• IMG_0875.webp
    IMG_0875.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 53
Yakında dedikleri 4 sene sonra ayol 5 olanlar var hatta. Dershane öğretmenlerine zerre güvenmiyorum artık bu arada.
Ay ben de aynı düşünüyorum. Bu çocuklar bir de üniversite hazırlanacak. Ne gerek var şimdiden. He puan yuksek olsa düşünürdüm o ayri😅
Birbirine benze okullar benim zaten.
2024 e göre yapmayacak mıyız? Bu çocuk da kafamı karıştırıyor .
Ben de oyle biliyorum
Insallah tutar olumlu düşünüp moral bozmak yok. 🥰

Bu okullara servis yok mu peki? Ulaşım en büyük problem zaten. Bizde 0,9 luk yeri seçecegiz çünkü arada okul yok. Dün pervin kaplanın canlı yayını vardi.kaydetmis seyretmeye varsa seyredebilir.tözok başkanı Türkiye sıralaması nasil hesaplanir basit bir şekilde anlattı. Gecen seneye göre her yuzdelikte 300 kişi daha az çıkıyor. Kontenjandan çok değişiklik olmazsa ve bir anda çok talep edilmezse çok oynamaz diye düşünüyorum okul yuzdeligi ama. İnşallah bunda şaşırmayız.
Ankara nasıl İstanbul 30/60/90 fen ve Anadolu da kontenjanları düşürmüş ya ihl ya özele mecbur bırakma bu bence

Tek vicdanlı kolejler çıktı ya bu arada. Yağdırıyorlar bursları 😃
Hocalar arayıp duruyor okuldan. Şu arkadaşı kayıt oldu siz ne düşünüyorsunuz diye😅
Size şöyle soyleyim her sene olduğu gibi burstan dolayı çok kayit yaptıran olacak özel okullara. 2024 yılına göre yapacağız evet.resulzade bu sene çok talep görebilir arkadaş dediydi. Binası Yeni cukurambara geri taşınmış. 4-5 yıldır başka bir semteymis

Kizimin arkadaşı 0.80 lerde yapmış yüzdelik.
Kizımla arkadaşı deneme ve sınavlarda sinifinda hep basabas not alıyorlardı. Beraber dersaneye gittiler. Dersane denemesinde yine aynı sınıfa düştüler.
Sonra benim kizim, saldı ve beni zerre dinlemedi.zorla dersaneye yolluyordum. Son zamanlarda denemelere bile girmedi. Arkadaşı çok iyi calisti. Ogretmenimiz ortak olduğu için, yaptigi soruları bile soruyor,diyordu.
Cok hırslı, benim kizim icin de cok rahat diyordu. Arkadaş oldukları için birine hirs geçse, kiza da rahatlık gelse diye soylemisti:)
Sinav gecesi arkadaşı da çok heyecan yaptı.🧿 masallah ben gördüm çabasını tebrik ederim o kizimida.
Burayı okuyan gelecek sene sınava giren arkadaşlar için de paylaştım. Doğru çalışma cok şey ifade ediyor.

Back
X