- 10 Nisan 2014
- 43.446
- 115.767
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #2.861
Kimsenin tahminine hele zerre inanmıyorum
hepsi de beklediğinizden çok iyi gelecek yüzdelikleriniz demişti. Nahhhh geldi nahhhh geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar işte bu birinci sayısına en çok onlar sevinmiştirTek vicdanlı kolejler çıktı ya bu arada. Yağdırıyorlar bursları![]()
Benim kız yarın açıklanacak diyor Yüzdelikler . Ben taşındığım için takip edemiyorumKaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar işte bu birinci sayısına en çok onlar sevinmiştir![]()
Ay ben de aynı düşünüyorum. Bu çocuklar bir de üniversite hazırlanacak. Ne gerek var şimdiden. He puan yuksek olsa düşünürdüm o ayriYakında dedikleri 4 sene sonra ayol 5 olanlar var hatta. Dershane öğretmenlerine zerre güvenmiyorum artık bu arada.
Ben de oyle biliyorum2024 e göre yapmayacak mıyız? Bu çocuk da kafamı karıştırıyor .
Ne kadar yükselecek acaba dershane bize epey geç randevu verdiKizimin dersane hocasıyla gorustu esim. Yuzdelikler yükselecek bence demiş.
Ankara nasıl İstanbul 30/60/90 fen ve Anadolu da kontenjanları düşürmüş ya ihl ya özele mecbur bırakma bu benceBu okullara servis yok mu peki? Ulaşım en büyük problem zaten. Bizde 0,9 luk yeri seçecegiz çünkü arada okul yok. Dün pervin kaplanın canlı yayını vardi.kaydetmis seyretmeye varsa seyredebilir.tözok başkanı Türkiye sıralaması nasil hesaplanir basit bir şekilde anlattı. Gecen seneye göre her yuzdelikte 300 kişi daha az çıkıyor. Kontenjandan çok değişiklik olmazsa ve bir anda çok talep edilmezse çok oynamaz diye düşünüyorum okul yuzdeligi ama. İnşallah bunda şaşırmayız.
Oyle düşünüyordum dedi. Yani yuksek yuzdelikli okul gelme ihtimali düşük.Ne kadar yükselecek acaba dershane bize epey geç randevu verdi
Her yerde düşme var ne yazık kiAnkara nasıl İstanbul 30/60/90 fen ve Anadolu da kontenjanları düşürmüş ya ihl ya özele mecbur bırakma bu ben
Hocalar arayıp duruyor okuldan. Şu arkadaşı kayıt oldu siz ne düşünüyorsunuz diyeTek vicdanlı kolejler çıktı ya bu arada. Yağdırıyorlar bursları![]()
Evet 2024 e göre yapacağız, başka bi şey açıklanmayacak2024 e göre yapmayacak mıyız? Bu çocuk da kafamı karıştırıyor .
Gazı olmaz ceycey kontenjan 18 mi ben mi yanlış görüyorum yaa?Liste bu 3 okul tutar mıııı tutmaz mı 2.38 yüzdelikle . Mühendislik istesek ASELSAN ı yazardık direkt.gazi Atatürk lisesi ve Mehmet emin resulzade .
Ah pardon ya gecmissiniz yanlış bakmışım olabilir olabilir .Gazı olmaz ceycey kontenjan 18 mi ben mi yanlış görüyorum yaa?
Diğeri olabilir ama