2025 LGS Anneleri

Robert dolmuş digerleri de büyük oranda dolmuş, 57 tane tam puan yapan kayıt olmuş hem de .
Artik cocugu 500 de alsa insanlar buradaki şartlara güvenmiyor imkanı olan veriyor özele hem de Robert e bile düşünün.
Bizim burası kolejler bölgesi o en pahalı kolej cocuklari zaten Robert için Alman için giriyor Lgs ye .
Benim de imkanım olsa tam puan bile yapsa ya Robert e ya Alman a verirdim .
Hatta bizim 0.40 dilimle o kadar paraya rağmen Robert e ve Almana girmemişler bu yıl .
Diğerlerini zorluyor ,çünkü sadece 2 yanlışa bu sene devlette gidileceği hayal edilen hiçbir okul gelmiyor .

Parası imkanı olan ,cocugu iyi yapanlar da cocugu tercih stresine sokmuyor ,hem de devlete gidenlerin önü açılmış oluyor .
493 le kapatmış Alman lisesi düşünün.
Bizim gibi dilimler beklenti altında gelince hemen alt dilimlerdeki okullara konsantre olmuyor parası olan insanlar ☺️

462 küsür puanı alıp götüreyim başka küçük illere, en iyi fen lisesi tutuyor, e Büyükşehir de tutmuyor. Ne yapayım kendimizi mi keselim?🙈Başka okullara bakıyoruz . Yarışmıyoruz kimseyle.
İkametgah adresi başka ilde de olsa farklı şehirdeki bir liseye kayıt edilebilir mi?

Robert, istanbul erkek,kabataş, Galatasaray bu okullar çocuğa vizyon katıyor. Kendi açımdan yaşadığım şehirde bu okullar ayarında kesinlikle okul yok. Fen lisesi dahil. Tek farkları yüzdelik dilim.

Yalandır. Bu ekonomi de nasıl dolacaklar? Biz de ekonomisi çok iyi veliler bile devlet okulu peşindeler .
Bir arkadaşım İtalyan yedekde idi geldi mi sormadım kendi isterse söyler direk yurtdışna kapağı atacakları için canım parayı gözü görmüyor yada zaten onun ki butik okulda İtalyan’a yakın para ödüyordu başka arkadaşım burada iki çocuğa ilk okul 1 milyondan az fazla ödüyor lise de de öder o 🤷‍♀️

Bende bugün de evin buradaki Anadolu lisesine gittim baktım sosyallik çok fazla aktif çevresel uyaran yok çünkü ormanda dağ başı sayılır 😅🤣çocuğu kontenjan düşmesi çok etkilemez dedi hoca rehberlikler en tepeden puan a göre liste yaptırdığı için kontenjan yarıya düştü biz yüzdeliği yarı yarıya düşük bekliyoruz diyemiyoruz dedi
yks için de aynı şeyler çocukta bitiyor en iyi okula da götürseniz dedi dün baktık bugün baktık sanki en iyi okul eve yakın mantığı gibi sıkıldım valla birde tercih sonuçlarını bekleyeceğiz şimdi hazırlıklı mı hazırllık olmadan mı lise okunmalı ona takıldım ben kontenjan kısmıyla alakalı söylemek istedim 😅uzun yazdım ama

Bir arkadaşım İtalyan yedekde idi geldi mi sormadım kendi isterse söyler direk yurtdışna kapağı atacakları için canım parayı gözü görmüyor yada zaten onun ki butik okulda İtalyan’a yakın para ödüyordu başka arkadaşım burada iki çocuğa ilk okul 1 milyondan az fazla ödüyor lise de de öder o 🤷‍♀️

Bende bugün de evin buradaki Anadolu lisesine gittim baktım sosyallik çok fazla aktif çevresel uyaran yok çünkü ormanda dağ başı sayılır 😅🤣çocuğu kontenjan düşmesi çok etkilemez dedi hoca rehberlikler en tepeden puan a göre liste yaptırdığı için kontenjan yarıya düştü biz yüzdeliği yarı yarıya düşük bekliyoruz diyemiyoruz dedi
yks için de aynı şeyler çocukta bitiyor en iyi okula da götürseniz dedi dün baktık bugün baktık sanki en iyi okul eve yakın mantığı gibi sıkıldım valla birde tercih sonuçlarını bekleyeceğiz şimdi hazırlıklı mı hazırllık olmadan mı lise okunmalı ona takıldım ben kontenjan kısmıyla alakalı söylemek istedim 😅uzun yazdım ama
Aynen öyle veren versin zaten , cocugu strese de sokmaya gerek yok
Vermek üşenmeyip arada kalanlar için de , en iyi okul yakin çevredeki en iyi okul🤭
Ben hazırlıklı istiyordum ama benim okullarda hazirlik yok. İngilizceyi kursla destekleyeceğim.
O değil de , 1 sene rahat geçerdi. Simdi yine sınav temposu gibi ne olacak bilmiyorum

Aynen öyle veren versin zaten , cocugu strese de sokmaya gerek yok
Vermek üşenmeyip arada kalanlar için de , en iyi okul yakin çevredeki en iyi okul🤭
Ben hazırlıklı istiyordum ama benim okullarda hazirlik yok. İngilizceyi kursla destekleyeceğim.
O değil de , 1 sene rahat geçerdi. Simdi yine sınav temposu gibi ne olacak bilmiyorum
Günde 3 kolej arıyor bizi . Hayırdır inşallah diyoruz çocuk iyi olduğu için miiiiiiii yoksa tercihler de durumumuz vahim de bizim mi haberimiz yok🤣🙈😂

Biz bu sabah tercihlerimizi yaptık, zaten az seçeneğimiz vardi ,hallettik geldik .
İstanbul 2 ayrı şehir gibi ,diğer yakayı yazmadık, onları da katsak daha çok seçenek olacaktı.
Arkadaslari yazmıs ,onlari görünce bi acaba dedi ama sonra gerek yok o kadar yola dedi .
Aksam da tatile çıkıyoruz.
Hepimiz için hayırlısı olsun artık, sonuc bekleme evresine geçtik biz .
Çocuklarımız nerde parlayacaksa orda olsunlar inşallah.

Hayırlısı olsun hakkınızda çıkıcak yerde başarılara ulaşsın💕

Bizde kendi yüzdeliğimizden 0.36 fark olan bi yer yazıcağız sizce gelirmi geçen yıl kapattığı yüzdelikten daha iyi bizimki

Biz bu sabah tercihlerimizi yaptık, zaten az seçeneğimiz vardi ,hallettik geldik .
İstanbul 2 ayrı şehir gibi ,diğer yakayı yazmadık, onları da katsak daha çok seçenek olacaktı.
Arkadaslari yazmıs ,onlari görünce bi acaba dedi ama sonra gerek yok o kadar yola dedi .
Hayırlı olsun inşallah 🙏

Bizde kendi yüzdeliğimizden 0.36 fark olan bi yer yazıcağız sizce gelirmi geçen yıl kapattığı yüzdelikten daha iyi bizimki
Kapattığı yüzdelikden 0,36 daha mı iyi sizinki
O zaman gelme ihtimali yüksek
Hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hayirlisi olsun 🙏🏻 iyi tatiller💕

Valla bu sene belli değil ,hayli hayli gelmesi lazım bana göre ,yine de sonrasına bi okul daha bulsanız iyi okur. Gerek kalmaz ama ben biraz garanticiyim

Back
X