2025 LGS Anneleri

Hayırlısı olsun hakkınızda çıkıcak yerde başarılara ulaşsın💕

Bizde kendi yüzdeliğimizden 0.36 fark olan bi yer yazıcağız sizce gelirmi geçen yıl kapattığı yüzdelikten daha iyi bizimki
O.40 farla bir yer yazdık biz ben ora gelir diye düşünüyorum, herkesin bir ustu de olabilir demesine rağmen.
Yine de en sona 2.2 lik ekledim .
Hayirlisi olsun gelsin inşallah belki de ondan üstteki gelir bu sene hersey sürprizli

Hiç moralim yok valla . Taşındım ev nanay. Tercih listemiz bile yok daha. O sınav sonucu tüm moralimi yerle bir etti.Çalındı soruları duydukça tercihe bile heves kalmadı . Yarın gidip dershaneye yapacağız tercihler artık. Bu çocukların akşamın 9 un da eve döndüğünü düşündükçe delleniyorum okul , dershane özel hoca. Dürüst bir evlat yetiştirmiştim . Artık öyle düşünmüyorum. İlaç firmalarının hediyeleri , bedava tatillerinden tut , fazla tahlil tetkik istemeye kadar hepsini yapsın diyorum artık. Aylarca o kadar yoruldum ki maddi manevi . Akşama kadar oturanlar daha yüksek puanlar aldı ya. Eninde sonunda bu emeklerin karşılığını alsın istiyorum. İsteyen paragöz desin isteyen kötü. Cidden çok yorulduk veli olarak da öğrenci olarak da. Daha da uzun bir yolumuz var. Eve gelen kadın 3000 e geldi 2 kişi 6 bin . Pislik içinde yarım yarım yapıp kaçtılar. Eğitimli insanlar hep sömürülüyor bunlar tarafından . Ustası , kuaförü vs. Biz de sömüreceğiz zamanı gelince. Dürüstlük sadece dostlarıma ve arkadaşlarıma olacak. Fikirlerim bunlar bu ara. Hissettiklerim😡

Kapattığı yüzdelikden 0,36 daha mı iyi sizinki
O zaman gelme ihtimali yüksek
Hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Evet amin🌸
Valla bu sene belli değil ,hayli hayli gelmesi lazım bana göre ,yine de sonrasına bi okul daha bulsanız iyi okur. Gerek kalmaz ama ben biraz garanticiyim
Bende garanticiyim ama okadar hayal kırıklığı yaşattı ki hiç bişeye güvenemiyorum puanın altı liseler var ama istemiyor sosyal bilimlerde yazalım diyor babası çok tepkili istemiyorum diyor yani fen lisesi ve 1 proje okulu gelmezse obpli liseye giderim diyor okadar kırıldılar ki çocuklar kendince sisteme trip atıyor oysa yine zararı kendine 😔

Evet amin🌸

Bende garanticiyim ama okadar hayal kırıklığı yaşattı ki hiç bişeye güvenemiyorum puanın altı liseler var ama istemiyor sosyal bilimlerde yazalım diyor babası çok tepkili istemiyorum diyor yani fen lisesi ve 1 proje okulu gelmezse obpli liseye giderim diyor okadar kırıldılar ki çocuklar kendince sisteme trip atıyor oysa yine zararı kendine 😔
Çocuklar dağıldılar resmen. Kızmaya hakkımız yok.

Hiç moralim yok valla . Taşındım ev nanay. Tercih listemiz bile yok daha. O sınav sonucu tüm moralimi yerle bir etti.Çalındı soruları duydukça tercihe bile heves kalmadı . Yarın gidip dershaneye yapacağız tercihler artık. Bu çocukların akşamın 9 un da eve döndüğünü düşündükçe delleniyorum okul , dershane özel hoca. Dürüst bir evlat yetiştirmiştim . Artık öyle düşünmüyorum. İlaç firmalarının hediyeleri , bedava tatillerinden tut , fazla tahlil tetkik istemeye kadar hepsini yapsın diyorum artık. Aylarca o kadar yoruldum ki maddi manevi . Akşama kadar oturanlar daha yüksek puanlar aldı ya. Eninde sonunda bu emeklerin karşılığını alsın istiyorum. İsteyen paragöz desin isteyen kötü. Cidden çok yorulduk veli olarak da öğrenci olarak da. Daha da uzun bir yolumuz var. Eve gelen kadın 3000 e geldi 2 kişi 6 bin . Pislik içinde yarım yarım yapıp kaçtılar. Eğitimli insanlar hep sömürülüyor bunlar tarafından . Ustası , kuaförü vs. Biz de sömüreceğiz zamanı gelince. Dürüstlük sadece dostlarıma ve arkadaşlarıma olacak. Fikirlerim bunlar bu ara. Hissettiklerim😡
Kızgınsın diyee böyle düşünüyorsun bence ceycey. Haklisinda, bu ülkede dürüst insanlar cezalandırılıyor gibi.
Acikcasi ben de sınavı, yorumlardan sonra şaibeli buluyorum.
İşini hakkıyla yapan insanlar çoğalsın insallah.

Yok kizimin puanı dusuk 414 aldı. Ama cevremde bence iyi anadolu lisesi var. Tercih yapabileceğim 3 4 okul var.
Çalışırsa, her seyi kazanabilir. Okullan iyi mezun vermis. Ama kizim ,sürekli her seyi ben bilirim modunda dolaşıyor. Nasil bir süreç olacak bilmiyorum

Kızgınsın diyee böyle düşünüyorsun bence ceycey. Haklisinda, bu ülkede dürüst insanlar cezalandırılıyor gibi.
Acikcasi ben de sınavı, yorumlardan sonra şaibeli buluyorum.
İşini hakkıyla yapan insanlar çoğalsın insallah.

Yok kizimin puanı dusuk 414 aldı. Ama cevremde bence iyi anadolu lisesi var. Tercih yapabileceğim 3 4 okul var.
Çalışırsa, her seyi kazanabilir. Okullan iyi mezun vermis. Ama kizim ,sürekli her seyi ben bilirim modunda dolaşıyor. Nasil bir süreç olacak bilmiyorum
Şu an kızgınım diye evet. Yoksa insanlar dürüstse dürüsttür değilse değildir. Çok fazla değişmezler. Lgs ye giren çoğu çocuk ve aileleri de kızgın ve şaşkın . Yks de hak yenmez inşallah diyelim🙏

Bizim puan ortalarda ya , yüksek puanlıların olduğu yerlerde adımız bile geçmiyor . Okul dershane vs. Düşük puan alan çocuklar da sanki Galatasaray kazanıyormuşuz gibi , puanı şikayet edince sinirleniyorlar 🤣🙈😂😂Araf’ta gibiyiz. Tarafımız yok😂

Hayirli olsun yeni eviniz ,tercihte de hangisinde en iyi olacaksa ora olsun inşallah, şimdiden o kadar düşünme. Başlasın birincilikle bitirsin insallah 🤲

Bizim ilçe fen bile olmayacak galiba, geçen senelik dilime ve kontenjana göre kesin girer gözüyle bakıyorduk ki 90'dan 60 düşürdüler ve aynı zamanda yüzdelik dilimi de düşürdüler. Bu durumda yakın puanlarda büyük yığılma olur dedi öğretmenleri, gelmezse üzülmeyin diye teselli etmeye çalıştılar. Biz buraya zor ikna etmiştik çocuğu, yavaş yavaş alışmaya başlamıştı ki şimdi de olmayacak galiba diye yıkıldı. Yemin ediyorum beynim durdu artık, bütün dengem bozuldu. İlçe fenden sonra en iyi olan proje Anadolu Lisesi var, o da 90'dan 60'a çekmiş ama kesin olur dediler. Burası da olmazsa hiç şaşırmam ama çocuğu nasıl toplarız artık bilemiyorum.

Bizim puan ortalarda ya , yüksek puanlıların olduğu yerlerde adımız bile geçmiyor . Okul dershane vs. Düşük puan alan çocuklar da sanki Galatasaray kazanıyormuşuz gibi , puanı şikayet edince sinirleniyorlar 🤣🙈😂😂Araf’ta gibiyiz. Tarafımız yok😂
Herkesin öyle maalesef ,yüksek olan da daha yüksegine yetisemiyor ,hatta birinci olanlar bile doğum günü ayi hesabı yapıyor.
Sonravtersine dönüyor herkes bi üst dilimindekiler sebebiyle gecen yılın dilimlerini bi altına bakınıyor.
Bu sene de böyle bir sene oldu şansımıza.
Ben nasıl 719 birinci derken ,diğeri asıl 1 2 yanlışlar incelenmeli diyor ,bir diğeri ne 2 yanlisi 450 üzeri incelenmeli diyor .
Hamgi puanda olursa olsun kimse anlam veremiyor olanlara .
Varsa en ufak bir hak elbet çıkar, çıkacaktır ama iste o zamana kadar da atı alan Üsküdar i gecmis ,herkes hayal ettiği okullara uzaktan bakmış olacak .
Ben nasibimiz buymuş deyip kabullenmeyi seçiyorum ister istemez .Bu seneyi hasarsız atlatıp bir an önce önüme bakmak istiyorum .En ufak bir hak gaspı varsa da misli misli çıkmasını diliyorum

Back
X