Hiç moralim yok valla . Taşındım ev nanay. Tercih listemiz bile yok daha. O sınav sonucu tüm moralimi yerle bir etti.Çalındı soruları duydukça tercihe bile heves kalmadı . Yarın gidip dershaneye yapacağız tercihler artık. Bu çocukların akşamın 9 un da eve döndüğünü düşündükçe delleniyorum okul , dershane özel hoca. Dürüst bir evlat yetiştirmiştim . Artık öyle düşünmüyorum. İlaç firmalarının hediyeleri , bedava tatillerinden tut , fazla tahlil tetkik istemeye kadar hepsini yapsın diyorum artık. Aylarca o kadar yoruldum ki maddi manevi . Akşama kadar oturanlar daha yüksek puanlar aldı ya. Eninde sonunda bu emeklerin karşılığını alsın istiyorum. İsteyen paragöz desin isteyen kötü. Cidden çok yorulduk veli olarak da öğrenci olarak da. Daha da uzun bir yolumuz var. Eve gelen kadın 3000 e geldi 2 kişi 6 bin . Pislik içinde yarım yarım yapıp kaçtılar. Eğitimli insanlar hep sömürülüyor bunlar tarafından . Ustası , kuaförü vs. Biz de sömüreceğiz zamanı gelince. Dürüstlük sadece dostlarıma ve arkadaşlarıma olacak. Fikirlerim bunlar bu ara. Hissettiklerim