- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.041
Benim birde x2 küçüğün okulu değiştiriyorum şimdi görüştüm büyük ilçeyi kazanırsa veremem de diğer tercihler tutarsa ikisinin de yürüyeceği yan yana okulları olacak denk gelirse büyük tercih bitti şimdi küçükte sinir bastı resmenHava korkunç sıcak. Okullar uzak. Okullar belli değil. Sinirler gergin . Durumlar vahim
Hayirlisi olsun hakkınızda, bi kafamız rahatlamadi, 4 ağustostan sonra da nakil mi neyse o var bi de ona telaş, okul açılıp da 2 3 hafta geçene kadar rahatlamaz bizim kafalar .Benim birde x2 küçüğün okulu değiştiriyorum şimdi görüştüm büyük ilçeyi kazanırsa veremem de diğer tercihler tutarsa ikisinin de yürüyeceği yan yana okulları olacak denk gelirse büyük tercih bitti şimdi küçükte sinir bastı resmen
Seviye sınıfı olacak mı konuşun lgs de ne yapacaksınız diyin devlette idealist müdür denk gelirseniz kursu denemesi özelden daha çok başarı sağlar ama özelde çocukları seviyeye göre ayırıyorlarsa onlarda başarılı olabilirSlmlar...LGS Anneleri.. Umarım hepiniz için istediğiniz okul gelir...4.sınıfa geçen oğlum var şu an devlette size sormak istediğim ortaokul da özel e mi yolladınız devlete mi
Çocukta azim yoksa, en iyi koleje gönder gene 400 puan altı kalıyor . Bizim dershanedeki birinci, uyduruk bir kolejden çıktı mesela. Çocuk çok zekiydi azimliydi. Dil den bir sürü yanlış yapan kolej öğrencileri de oldu. Çok zenginsek kolej ok, ama onun dışında o paralar okumak isteyen çocuklara harcanmalı . 200 lü puanlarda çocuğum olsaydı anında alırdım kolejden. Para israfı.Seviye sınıfı olacak mı konuşun lgs de ne yapacaksınız diyin devlette idealist müdür denk gelirseniz kursu denemesi özelden daha çok başarı sağlar ama özelde çocukları seviyeye göre ayırıyorlarsa onlarda başarılı olabilir
devam ediyor onlar kitap bile açmadı ki o çocuklar takdir teşekkür alanlarda var içindeÇocukta azim yoksa, en iyi koleje gönder gene 400 puan altı kalıyor . Bizim dershanedeki birinci, uyduruk bir kolejden çıktı mesela. Çocuk çok zekiydi azimliydi. Dil den bir sürü yanlış yapan kolej öğrencileri de oldu. Çok zenginsek kolej ok, ama onun dışında o paralar okumak isteyen çocuklara harcanmalı . 200 lü puanlarda çocuğum olsaydı anında alırdım kolejden. Para israfı.
Ben devlete verdim yani bu sizin beklentiniz ile alakali. Ben devlet okulunda iyi bir tercih ettim. Yani okul temiz ,tam gün, güvenlik var. Veliler genel olarak ilgili. Öğretmenlerden de memnun kaldım.Slmlar...LGS Anneleri.. Umarım hepiniz için istediğiniz okul gelir...4.sınıfa geçen oğlum var şu an devlette size sormak istediğim ortaokul da özel e mi yolladınız devlete mi
Yok çocuğumda çok şükür ışık var görebiliyorum,bir de narin bir çocuk klasik erkek çocukları gibi değil,girişken yerinde duramayan bir çocuk değil,ilkokul neyse de ortaokul biraz korkutuyor beni kalabalık sınıflar,serseri öğrenciler..Çocukta azim yoksa, en iyi koleje gönder gene 400 puan altı kalıyor . Bizim dershanedeki birinci, uyduruk bir kolejden çıktı mesela. Çocuk çok zekiydi azimliydi. Dil den bir sürü yanlış yapan kolej öğrencileri de oldu. Çok zenginsek kolej ok, ama onun dışında o paralar okumak isteyen çocuklara harcanmalı . 200 lü puanlarda çocuğum olsaydı anında alırdım kolejden. Para israfı.
Hiç iyi değil bir memur maaşı bir asgarî ücret eve giren..Ama yine de çocuğum için iyi olacaksa soğan ekmeğe razıyım o yüzden hangisi iyi olur diye bir araştırmaya girdimBen devlete verdim yani bu sizin beklentiniz ile alakali. Ben devlet okulunda iyi bir tercih ettim. Yani okul temiz ,tam gün, güvenlik var. Veliler genel olarak ilgili. Öğretmenlerden de memnun kaldım.
Ccougun lgs başarısı, çocuğunuza bağlı.
Cocugunuz dersleri basariliysa ,bursluluk sınavına sokun.
Maddi durumunuz asiri iyi degilse , bence devletten devam edin . Eksik dersleri için özel ders alın.
Koleje vereceğiniz parayı cocuk için birikim yapın
Nerde yaşıyorsunuzHiç iyi değil bir memur maaşı bir asgarî ücret eve giren..Ama yine de çocuğum için iyi olacaksa soğan ekmeğe razıyım o yüzden hangisi iyi olur diye bir araştırmaya girdim
Dediğim gibi özel okullar, ders olarak ekstra bir başarı sağlamıyor. Cocuk kendi istekli bir sekilde calisacak.Hiç iyi değil bir memur maaşı bir asgarî ücret eve giren..Ama yine de çocuğum için iyi olacaksa soğan ekmeğe razıyım o yüzden hangisi iyi olur diye bir araştırmaya girdim
Mahallede iyi devlet okulu varsa , devlet okulu derdim ben. Bizim mahalledeki çok kötüydü , bir 5 yıl gitti ama çocuk. Baktım ki olacak gibi değil , sevdiği arkadaşlarının gittiği bir koleje yazdırdım. Aslında şartlar belirliyor herşeyi. Anne çalışıyorsa koleje mecbur kalıyor vs. İyi okul var kötü okul var. Kolej , devlet farketmiyor.Özel okulların burslu aldığı çocuk zaten yapıyor. Önemli olan temeli zayıf çocukları bir yerlere getirmek. Ben pişman değilim ama devlete gitse yine aynı yapardı. Önemli olan devlet özel fark etmez anne baba olarak çocuğun takibini yapacaksın. ben biraz kodlama,dil vs. için gönderdim. Devlete gönderseydim de aynı özel okul nasıl araştırdıysam gelişi güzel bir okula yazdırmazdım.
Bence de ruha iyi gelen şeyler her şeyden onemliBenim çocuk kitap okumaya aşırı düşkün mesela. Eski okulunda okumayı seven yoktu, kitaplara verilen para da israf görülürdüMüzik aleti istedi ukulele, müzik öğretmeni. Kavga çıktı ne gerek var diye. Böyle vizyonsuz bir okul , vizyonlu çocuğa cehennemdir. Evime perde almam vırt zırt mesela, ama çocuğa koşup raketler aldım tenis malzemeleri aldım, basketbol topu aldım , 9. Sınıf kitapları aldım. Tenis kursunu ücretsiz buldum lojmanımızda var. Gitar öğrenmişti kolejde , ona devam edecek. Herşey para değil. Evet üniversite bitirir para da kazanırlar ama robot gibi insan olurlar. Müzik , spor edebiyat vs de gerekli bu genç beyinlere.
Ben Adıyaman tıp a kadar yazdıracağım anacığımm. Sene de birmilyon dörtyüzbin tıp a veremem
Simdi gördüm. Gercekten maddi olarak çok iyi degise , unide de ozel okula vermek çok mantıksız.(bazı böler haric oabilir)
Bitirecek okulu asgari ücretle çalışacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?