- 12 Nisan 2012
- 5.372
- 8.149
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.021
Yok canim kendinde hata görme. Cunku ben rahat bıraktım. Kizim çok teline baktı. Kafasına göre calisti. Okul başarısı iyiydi. Ilk dönem dersane de iyiydi. Çalışma olarak ikinci dönem saldı son ay biraz calisti.Millet canım kafa karıştırıyor bırak dedi eşim artık böyle gün mü geçer gelirse gelir gelmezse başka yol çizeriz dedi evet daha düşük yüzdelik 3 dilime kadar yazdık bende sen gibiyim okul da en yüksek olan çocuk Ekim Kasım sınavlarında oğlumun bir altındaydı üçüncü olanda öyle bizim ki birinciydi sonra benim de hatam sanırım çok baskı kurduk nasip kısmet hayırlısı bu ama şuan en yüksek yapana kendi evladım gibi de mutlu oldum geçtiğimiz sene babasını kaybetmişti yolu çok açık olsun inş
Sizin yğzdeliğiniz süper. Bu okul biz fakir yğzdelikliler içinBiz buranın müdürüyle de konuştuk:) yüzdelik düşecek ama bir anda %2,5 a düşmez dedi.yavaş yavaş düşecek.6 yıldır burada müdürüm hiç hızlı artma düşme görmedim dedi ama 2021 yılındaki değişimin sebebini biliyorsun. Ama şimdi aynı sebepten dolayı o kadar fark atar mı bilemiyorum. Tam özel okul kıvamında bir okul. Dershanemiz burayı çok övdü. İnşallah gönlünüze göre olur
Sizin yğzdeliğiniz süper. Bu okul biz fakir yğzdelikliler için
Çok kötü okul . Kimse yazmasınbiz yapmadık ama sizin için dedim. Konumu cevresi gerçekten çok güzel. Ama biz yine de kötü diyelim
Tercih ettiğimiz bir okulun yorumunda 2 kişi okudu kotulemistiÇok kötü okul . Kimse yazmasın
Obpli liseler var. Adreste tutuyorsa seçebilir. Adrss tutmuyorsa, bilmiyorum bağışla olur mu?Kızlar bir şey danışacağım. Kuzenim iyi bir puan alamamış. Meslek lisesi tercih edecekmiş. Araya torpil koyup metal bölümüne yazılmak istiyormuş. Böyle araya torpil koyuluyor mu milli eğitimde. Öğretmen akrabamızı falan aramışlar. Puanı yoksa geçemez diye biliyorum.
Adres tutup tutmadığını sormadım da metal bölümüne girmek için torpil gerekiyormuş. Bağış yapılarak mı oluyor anladım. Okula gitmemiş de öğretmen akrabamızı aramış birilerini araya koyabilir misin diye. Buraya danışayım dedim.Obpli liseler var. Adreste tutuyorsa seçebilir. Adrss tutmuyorsa, bilmiyorum bağışla olur mu?
Okul müdürü ile gidip gorussunler
Orada okuyormuş çocuğun gibi yorum yap. Daha inandırıcı olur.Tercih ettiğimiz bir okulun yorumunda 2 kişi okudu kotulemistiçok mantıklı dedim
Ben de farklı nicelerden girip yorum yapayım .
Ah bizim hayaller buraydı işte, tam da hayalini tutturdu derken gelen yuzdelikle şok...Darisi diger liaelerin basina
Böyle bir yıla denk geldik , olmadı hayallerimiz. Çocuklar zaten gerekeni yaptı. Başka okullardan devam edeceğiz hayata. Canları sağolsun.Ah bizim hayaller buraydı işte, tam da hayalini tutturdu derken gelen yuzdelikle şok...
Insallah daha güzeli olacağı için böyle olmuştur, çok istemişti oğlum ve oldu gözüyle bakmıştık ...
Hava korkunç sıcak. Okullar uzak. Okullar belli değil. Sinirler gergin . Durumlar vahimÇok uzun tuttular süreyi daha da absürtü yks lgs konuşulmasın diye açıklandı o tarafta da kılavuzu baştan yazıyorlar sanki
Bu yaz beklemekle geçti ne garip. Sınav bitti rahatladık diyemedik.Hava korkunç sıcak. Okullar uzak. Okullar belli değil. Sinirler gergin . Durumlar vahim
kılavuz yayınlanmadı mı daha?Çok uzun tuttular süreyi daha da absürtü yks lgs konuşulmasın diye açıklandı o tarafta da kılavuzu baştan yazıyorlar sanki
şaka gibi yayımlanmadıkılavuz yayınlanmadı mı daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?