2025 LGS Anneleri

Yok canim kendinde hata görme. Cunku ben rahat bıraktım. Kizim çok teline baktı. Kafasına göre calisti. Okul başarısı iyiydi. Ilk dönem dersane de iyiydi. Çalışma olarak ikinci dönem saldı son ay biraz calisti.
Sana biraz da artık ne diyim

Sizin yğzdeliğiniz süper. Bu okul biz fakir yğzdelikliler için

Kızlar bir şey danışacağım. Kuzenim iyi bir puan alamamış. Meslek lisesi tercih edecekmiş. Araya torpil koyup metal bölümüne yazılmak istiyormuş. Böyle araya torpil koyuluyor mu milli eğitimde. Öğretmen akrabamızı falan aramışlar. Puanı yoksa geçemez diye biliyorum.

Obpli liseler var. Adreste tutuyorsa seçebilir. Adrss tutmuyorsa, bilmiyorum bağışla olur mu?
Okul müdürü ile gidip gorussunler

Obpli liseler var. Adreste tutuyorsa seçebilir. Adrss tutmuyorsa, bilmiyorum bağışla olur mu?
Okul müdürü ile gidip gorussunler
Adres tutup tutmadığını sormadım da metal bölümüne girmek için torpil gerekiyormuş. Bağış yapılarak mı oluyor anladım. Okula gitmemiş de öğretmen akrabamızı aramış birilerini araya koyabilir misin diye. Buraya danışayım dedim.

Ah bizim hayaller buraydı işte, tam da hayalini tutturdu derken gelen yuzdelikle şok...
Insallah daha güzeli olacağı için böyle olmuştur, çok istemişti oğlum ve oldu gözüyle bakmıştık ...
Böyle bir yıla denk geldik , olmadı hayallerimiz. Çocuklar zaten gerekeni yaptı. Başka okullardan devam edeceğiz hayata. Canları sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…