- 10 Nisan 2014
- 43.446
- 115.767
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.001
Puanlar gösteriyor sonucu zaten yğzdeliğe gerek olmadan. Vahimmn vahimm, vahimmnmZaten puanlara göre yuzdelikler farklı. Yuzdeliklerinde biraz yükselmesi bekleniyor. Biz de yuzdelige göre yazdık. Hayirlisi bakalım. Ben de heyecanla bekliyorum ilk 3 okula okeyim. Sonrakiler kismet
Iste ne kadar biraz orası muamma .Normalde 0.40 la 0.47 olan okul gelir mi deseler yüksek ihtimal gelir derdim ama bu sene 0.89 a bile garanti olur denmiyor .Bu sene de bizim şansımıza artıkZaten puanlara göre yuzdelikler farklı. Yuzdeliklerinde biraz yükselmesi bekleniyor. Biz de yuzdelige göre yazdık. Hayirlisi bakalım. Ben de heyecanla bekliyorum ilk 3 okula okeyim. Sonrakiler kismet
Uzak okulları biz de eledik. O kadar yol 4 sene çekilmez diye. 2 sene de dershane var. Okuldan dershaneye ulaşım da yakın olmalı. Sadece yğzdeliğe göre seçemezdikMerhaba arkadaşlar, tercihleri yapanlara hayirlisi olsun umarım en gönlümüze göre olanı olur .
Bizim okuldan hic size burs falan verelim oralar kötü bize gelin diyen olmadı .
Zaten benim devlette kararlı olduğumu bildikleri için mi bilmem .
Okul da reklam yapacak şu şu okullara öğrenci gönderdik diye düşündüm.
Ama arkadaslari anadolu yakasındaki okullari da yazmış ona şaşırdım gidip gelmeyi göze almışlar.
Ben hiç risk almadım acaba yanlış mı yaptım diye düşünmedim de değil.
0.89 dan bir anda 2.2 lik okulu yazdım yakın diye .
Cocuk ikna oldu artık napalim hangisi gelirse .
Gecen yıl 0.47 olan okul neredeyse imkansız geliyor bu yazılan çizilenden kafalar çorba oldu .
Tekrar ora olur deyip de hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum çocuğa.
Yeni kurtuldum sinav telaşından, daha fazla düşünmek de istemiyorum
M yardımcısı ile de görüştüm . Lgs Yks durumlar vahim. Bana pimpirikli veli diyenler , yazacak okul bulamıyorlar . Yok o puanlara. Kolejler de burs koklatmıyor. Vahim durumdalar. Doğu da tıp , Kırşehir de tıp a gülenlerin sonu da aynı olacak. Hayaller ODTÜ hayatlar Çemişgezek olacak
Elbette geç. İnsanlar ona göre taşınacak belki. Tayin isteyenler bile olacak.Okul 1.5 saat uzakta olsa, özel ders nasıl aldıracağım, ona kadar düşündüm. Millete daha iyi okula gitti havası atmak için, çocuklar yollarda telef edilmemeliBu arada bizim okulda da dershanede de sonuç zor denemelerdeki gibi gelmiş aşağı yukarı.
Puani deniyorum ama sıralama ozdebir tider sıralaması gibi olmuş.
Onlarda okulda ya da dershanede ilk 3 e girenler yine aynı sıralanmış.
Dershane daha toz pembe bakıyor herkes için aynı şey geçerli yuzdelikler oynar ama öyle çok çok oynamaz diyor .
Okul daha temkinli bu sene biraz garip ne olacağı belli olmaz diyor .
4 ağustos da ne gec bari bunu erken yapasalar ,dilimler puanlar ,kontenjanlar belli .Hemen bir düğmeye basılıp yapılmıyor mu acaba ?
Haklısın. Lgs bile öyle. Yüksek puanlı okula sondan girilirse Obp riskte demektir mesela. Ama düşük puanlı okulda , okul birinciliği bile gelebilir. Obp kaldırılmazsa ki kaldırılacak denmiyor, düşüklüğü Yks de ocak söndürürYakin tanıdığım anlatti. Yks de bir cocuk 40.00 yapmış. Orda okul 1. Si olmuş başka okula gecmis. Orada da yüksek okul notlarıyla ilk 3000 lik okula gecmis.
Yani ilk bir yerde tıp kazanir, daha bilinçli çalışır o da geçiş yapar
Sikinti yok iyi arkadaşlara ve öğretmenlere denk gelsinler insallah
Yuksek yuzdelikler daha sikinti gibi. Yani bizim de garantimiz yok ama benzer okul çok vardi. Yazsam biraz daha yazardım. Kontenjan da yüksek sanki. İnşallah olur.Iste ne kadar biraz orası muamma .Normalde 0.40 la 0.47 olan okul gelir mi deseler yüksek ihtimal gelir derdim ama bu sene 0.89 a bile garanti olur denmiyor .Bu sene de bizim şansımıza artık
O okuldan bu okula gezeriz 4 yıl boyuncaYuksek yuzdelikler daha sikinti gibi. Yani bizim de garantimiz yok ama benzer okul çok vardi. Yazsam biraz daha yazardım. Kontenjan da yüksek sanki. İnşallah olur.
Aynen kismetimize göre bakicsz. Olmadı z sonra geçiş yapabiliyorlarmis. Sanırım not ortalaması yüksek olunca, yuzdeligi uyan okula
Valla ben de bilmiyordum ama yıl içinde geçişler baya varmış.O okuldan bu okula gezeriz 4 yıl boyuncaValla gülüyorum artık. Bu sene çok saçma. O da bizi buldu.
Kontenjan kaç? Normalde gelmeli ama cevre talebe de bağlı işte. Heyecanla bekliyoruzŞuna bir bakın arkadaşlar. Bu okul 2.38 le bize gelir mi?
Biz buranın müdürüyle de konuştuk:) yüzdelik düşecek ama bir anda %2,5 a düşmez dedi.yavaş yavaş düşecek.6 yıldır burada müdürüm hiç hızlı artma düşme görmedim dedi ama 2021 yılındaki değişimin sebebini biliyorsun. Ama şimdi aynı sebepten dolayı o kadar fark atar mı bilemiyorum. Tam özel okul kıvamında bir okul. Dershanemiz burayı çok övdü. İnşallah gönlünüze göre olurŞuna bir bakın arkadaşlar. Bu okul 2.38 le bize gelir mi?
Biz %1 küsürde bıraktık. İnşallah ortada kalmayızMerhaba arkadaşlar, tercihleri yapanlara hayirlisi olsun umarım en gönlümüze göre olanı olur .
Bizim okuldan hic size burs falan verelim oralar kötü bize gelin diyen olmadı .
Zaten benim devlette kararlı olduğumu bildikleri için mi bilmem .
Okul da reklam yapacak şu şu okullara öğrenci gönderdik diye düşündüm.
Ama arkadaslari anadolu yakasındaki okullari da yazmış ona şaşırdım gidip gelmeyi göze almışlar.
Ben hiç risk almadım acaba yanlış mı yaptım diye düşünmedim de değil.
0.89 dan bir anda 2.2 lik okulu yazdım yakın diye .
Cocuk ikna oldu artık napalim hangisi gelirse .
Gecen yıl 0.47 olan okul neredeyse imkansız geliyor bu yazılan çizilenden kafalar çorba oldu .
Tekrar ora olur deyip de hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum çocuğa.
Yeni kurtuldum sinav telaşından, daha fazla düşünmek de istemiyorum
okulun yeri değişti çünküValla ben de bilmiyordum ama yıl içinde geçişler baya varmış.
Yok benim dedim baska okuldan geçişler okuyor. Her yıl geçiş olunca kontenjan açılıyor ve nakil aliyorlar.okulun yeri değişti çünkü
Evet bizim burada müdür de yüksek dilimden rehberlikler sıralama yaptırdığı için kontenjan da düşse çok dilim düşmez dediİnşallah gönlünüze göre olur.%2,5-3 dilimde iyi duruyor ama bilemiyorum.Bir okul müdürü bizim okulun yüzdesi düşecek ama bir anda o kadar düşmez 6 yıldır bu okulda müdürüm demişti. Birde özel okul ön kaydını yaptırıp tercih yapanlar çok fazla. Şuanda bile olmasa nakille istedikleri okullara girme şansları yüksek bence.
amin inşallah.İnşallah hepimizin gönlüne göre olur. İstedikleri okulda okurlar.
Kaç kere arandık anlatamam. O kadar kafa karıştırıyorlar ki. Okul rehberliğine gidiyorsun devlet okulları hakkında bilgi versin. Hepsini kötüleyip bir sürü laf söylüyor. Hiç iyi okul yok kendilerinden başka. Ticaret mantığı. Çok ayıplıyorum hepsini.
Millet canım kafa karıştırıyor bırak dedi eşim artık böyle gün mü geçer gelirse gelir gelmezse başka yol çizeriz dedi evet daha düşük yüzdelik 3 dilime kadar yazdık bende sen gibiyim okul da en yüksek olan çocuk Ekim Kasım sınavlarında oğlumun bir altındaydı üçüncü olanda öyle bizim ki birinciydi sonra benim de hatam sanırım çok baskı kurduk nasip kısmet hayırlısı bu ama şuan en yüksek yapana kendi evladım gibi de mutlu oldum geçtiğimiz sene babasını kaybetmişti yolu çok açık olsun inşOy ne kadar dusukmus ..
Ben de kizimin bsska bir arkadasinin daha yuksej yuzdelik yaptigini gordum.dersanedeki arkadaslarinin, dogru cevaplarini gordum.
kizimin dersane airalamasini dikkate alarak. Direk kizim yapamamis diyorum. Uzuldum ama işte kısmet diyorum sonra.
Yani daha düşük yukdelikli yazdin ama gelmeyebilir mi diyorsun, gelebilir ya
Bende bunu düşündüm size yks girdim demiştim ya 350 almışımHaklısın. Lgs bile öyle. Yüksek puanlı okula sondan girilirse Obp riskte demektir mesela. Ama düşük puanlı okulda , okul birinciliği bile gelebilir. Obp kaldırılmazsa ki kaldırılacak denmiyor, düşüklüğü Yks de ocak söndürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?