2025 LGS Anneleri

Kızlar ek kart dediğiniz nasıl oluyor? Bildiğimiz kredi karti değil mi? Yoksa içine para yüklediğimiz bir kart mi

Benim o program yalan oldu diyetisyenden gün aldım yarın 3 de test yaptırdım yerlerde değerler demir yükselmeden zor dedi

İlk zamanlar benimki de istemiyordu beslenme
Sonra yemek yazdırdım bir ay denedi beğenmedi
Sonra arkadaşları getirince o da götürmeye başladı
Bir gün kantin izni veriyorum sevdiği bir yiyecekten alıp yiyor

Sandviç yapıyorum
Bazen börek
Decatlondan yemek termosu aldım et pilav koyuyorum hiç soğumuyor dedi

İstanbul kart zaten çok büyük avantaj
Zor zamanlar için ek kart şart her yerde geçiyor

Kızlar ek kart dediğiniz nasıl oluyor? Bildiğimiz kredi karti değil mi? Yoksa içine para yüklediğimiz bir kart mi
Evet kredi kartı limitli
Kantinde markette otobüste her yerde kullanabiliyor

Ben bazen markete çıkmaya üşeniyorum sipariş veriyorum şunu şunu al diye alıp geliyor güzel oluyor

Ya ne güzel maşallah valla özendim biz okul ücreti iade istedik tek yapacağım dil okuluna göndermek o parayı okul verirse dövize koyup oğlana sana son harcayacağım bu başka yok dedim kızı aldık oda abi belli olmadığından şuan ortada çocuk

Yüzde 10 gibi bir kesinti ile iade ediyorlar galiba
İnsallah gönlünüzce olur iyi ki böyle oldu dersiniz

Darısı hepinizin başına

Yüzde 10 gibi bir kesinti ile iade ediyorlar galiba
İnsallah gönlünüzce olur iyi ki böyle oldu dersiniz

Darısı hepinizin başına
Evet onu göze aldık yeterki kurtulalım dedik büyüğe katkıları lgs de gerçekten 0 dı
Kızım ilkokul 3 ama devletten geri İngilizce bilgisi hayalim ikisinin de yürüyerek gideceği okul 2 senedir ben servis yapıyorum yarın 10 da belli olursa istediğimiz okulla yanyana kıza baktığımız okulda

Bazı özellerin İngilizcesi gerçekten kötü
Benim oğlum da okulda öğrendiğini kabul etmiyor

YouTube dan öğrenmiş öyle diyor

Kendinizin götürüp getirmesinin ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum
Bir sene dershaneye taşıdım o bile yetti

En güzel okul yakın okul ama İstanbul da pek mümkün olmuyor
İnşallah sizin olur

Sarah oğlun doğru diyor bence biz ölçttürdük iyi diyorduk ama bu kadar olduğunu bilmiyorduk c1 çıktı cefr için sokacağım sınava kolejde ortaokulda idi inan gr faydası olmadı İranlı yı İngiliz diye yutturdu okul orası ayrı
YouTube oyunlardan öğrendi birde ilkokulda devlette aşırı agresif bir hocaları vardı temeli o attı mı bilemem çocuklar haklı benimki matematiği de kodlamadan öğrendim zihinden işlemleri diuor

Benimki 8.sinifa kadar seçmeli İspanyolca da aldı. Öğretmenini çok seviyordu ,o ogretmen dile çok yetenekli falan diyordu ama bence Türkçede bile eh işte benim oğlan .
Yani yapısı oyle uzun uzun konuşup anlatmaz ,kısa net konusur .Bakalım hazırlıklı okul gelecek olursa göreceğiz. Hafta sonu da Almanca kursu istiyor .Yavaştan büyüyor galiba .Bu sene tatilde de her işimizi o yaptı

Ben dershane için görüşmeye gittiğimde gecen sene başarıları listesine bakmıştım. İlçemizdeki Fen lisesi olsun bizim de diye yanına yıldız koymuştum. Müdürü de hayır hayır lütfen daha iyisini yapabilir yapmayın demisti .
Ben de bize yeter yakın okul iyidir demiştim.
Okulun yakınından geçerken buranın velisi olsam diye dua ederdim oglan 5 6 7 .sınıftayken.
Simdi son tercihimiz orası, kendi diliminden epey düşük, ya benim dualar olduysa da ora olursa cocuk üzülür diye öyle korkuyorum ki .

Yine yakın okul iyi okul bana göre ama oğlan uzak iyi okul istiyor .
Allahim benim manifestlere dualara güncelleme nasip et .Nerde en mutlu ,en başarılı olacaksa orayı nasip et lütfen

Amin, İnsalalh gönlünüze göre olsun ya... Şu anda da daha iyisi için dua ettiniz güncellenmiştir o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…