- 11 Ağustos 2008
- 12.263
- 1.498
- 773
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.181
Benim o program yalan oldu diyetisyenden gün aldım yarın 3 deModal kumaş gibi incecik 2 tisort aldım ,düz yazısız v yaka efil efil .Bütün yazım onlarla geçiyor diyebilirim yok gibi. Yazısı deseni yok tek renk ,efil efil mis gibi .
Yarin bi grupla diyete başlıyorum iyice bi kilo verene kadar olanlardan devam
İlk zamanlar benimki de istemiyordu beslenmeBelli olsun sonuçlar da bana heeep anlat ogret bunları.
Benimki de okulda yemek istemez ,korkarım yemek de götürmek istemez .
Bi istanbul kart ,haftalık harçlık bir de az limitli ek kart zor zamanlar diye anlaştık .Bakalım kahramanlarımızı hangi maceralar bekliyor
Evet kredi kartı limitliKızlar ek kart dediğiniz nasıl oluyor? Bildiğimiz kredi karti değil mi? Yoksa içine para yüklediğimiz bir kart mi
Ya ne güzel maşallah valla özendim biz okul ücreti iade istedik tek yapacağım dil okuluna göndermek o parayı okul verirse dövize koyup oğlana sana son harcayacağım bu başka yok dedim kızı aldık oda abi belli olmadığından şuan ortada çocukBen de çok bunalmıştım ceycey seni çok iyi anlıyorum
Özel okul anaokulundan beri
Dershane özel ders servis
Kıyafet kırtasiye derken inan çok zor zamanlardı
Şimdi toplu taşıma ile gidiyor aylık ücret 350 gibi bir şey
Evden de beslenme koyuyorum okuldan yemek istemedi
Ek kart çıkarttık 2,500 limiti var onu da canı abur cubur isterse ya da arkadaşları ile yemeğe giderse harcar
Yani o kadar azaldı ki masraf ev kredisi ödeyebiliyoruz özel okul parası kadar
Yüzde 10 gibi bir kesinti ile iade ediyorlar galibaYa ne güzel maşallah valla özendim biz okul ücreti iade istedik tek yapacağım dil okuluna göndermek o parayı okul verirse dövize koyup oğlana sana son harcayacağım bu başka yok dedim kızı aldık oda abi belli olmadığından şuan ortada çocuk
Çok teşekkür ederimS sarahconnor yeni eviniz hayırlı olsun mutlulukla oturun
Evet ek kart kredi kartı.Kızlar ek kart dediğiniz nasıl oluyor? Bildiğimiz kredi karti değil mi? Yoksa içine para yüklediğimiz bir kart mi
Evet onu göze aldık yeterki kurtulalım dedik büyüğe katkıları lgs de gerçekten 0 dıYüzde 10 gibi bir kesinti ile iade ediyorlar galiba
İnsallah gönlünüzce olur iyi ki böyle oldu dersiniz
Darısı hepinizin başına
Bazı özellerin İngilizcesi gerçekten kötüEvet onu göze aldık yeterki kurtulalım dedik büyüğe katkıları lgs de gerçekten 0 dı
Kızım ilkokul 3 ama devletten geri İngilizce bilgisi hayalim ikisinin de yürüyerek gideceği okul 2 senedir ben servis yapıyorum yarın 10 da belli olursa istediğimiz okulla yanyana kıza baktığımız okulda
Özel okullar kaçlık dilimlere girince yapışıyorlar :) gelecek için manifestleyeyim :)Beni hala arıyorlar yaa düşünün oğlum okula da başladı
Herhalde yüksek lisans için bile arayacaklar bu gidişle
Sarah oğlun doğru diyor bence biz ölçttürdük iyi diyorduk ama bu kadar olduğunu bilmiyorduk c1 çıktı cefr için sokacağım sınava kolejde ortaokulda idi inan gr faydası olmadı İranlı yı İngiliz diye yutturdu okul orası ayrıBazı özellerin İngilizcesi gerçekten kötü
Benim oğlum da okulda öğrendiğini kabul etmiyor
YouTube dan öğrenmiş öyle diyor
Kendinizin götürüp getirmesinin ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum
Bir sene dershaneye taşıdım o bile yetti
En güzel okul yakın okul ama İstanbul da pek mümkün olmuyor
İnşallah sizin olur
Ayy evet evet...Eksik olmasın....En en güzel,nitelikli devlet okulları olsunÖzel okulu manifestleme ,eksik dilek olmasın, devlette güzel okullari manifestle
0,81 di oğlumun yüzdelikÖzel okullar kaçlık dilimlere girince yapışıyorlar :) gelecek için manifestleyeyim :)
Amin, İnsalalh gönlünüze göre olsun ya... Şu anda da daha iyisi için dua ettiniz güncellenmiştir o :)Ben dershane için görüşmeye gittiğimde gecen sene başarıları listesine bakmıştım. İlçemizdeki Fen lisesi olsun bizim de diye yanına yıldız koymuştum. Müdürü de hayır hayır lütfen daha iyisini yapabilir yapmayın demisti .
Ben de bize yeter yakın okul iyidir demiştim.
Okulun yakınından geçerken buranın velisi olsam diye dua ederdim oglan 5 6 7 .sınıftayken.
Simdi son tercihimiz orası, kendi diliminden epey düşük, ya benim dualar olduysa da ora olursa cocuk üzülür diye öyle korkuyorum ki .
Yine yakın okul iyi okul bana göre ama oğlan uzak iyi okul istiyor .
Allahim benim manifestlere dualara güncelleme nasip et .Nerde en mutlu ,en başarılı olacaksa orayı nasip et lütfen
Masalalh... Başarıları daim olsun İnsalalh0,81 di oğlumun yüzdelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?