2025 LGS Anneleri

Sizinki yine iranlıymış
Bizde ki azerbaycanlıydu

Oğlum seviyordu o ayrı ama katkısı yok diyor

İlkokulda daha iyiydi sistem okul öğretmenler
Orası sınav odaklı değil diye vazgeçmiştik

C1 çok iyi seviye
Şimdi tercih yaptığınız okulda Anadolu lisesi mi

Almanca kursu ben de istedim ama hafta sonu başka etkinliklerden ona vakit kalmadı
Gitmesi çok iyi olacaktır ne güzel düşünmüş

Evet kendinden düşük eve yakın bir lise seçtik yürüme hazırlık yok
ikinciye de Almanca hazırlıklı Anadolu lisesi 45 dk sürüyor Azeri iyidir ya bizimkinin adını sam yapmışlar adam kaçak çalışıyormuş rezalet haberlere konu oldu hayırlısı bitti geçti ama tecrübe oluyor hepsi

Ben Anadolu liseleri sınavına girerken girdiğim okulu çok beğendim
Dedim ki ben bu okulda okuyacağım
Sonra halam dedi orası sınavla alıyor

Ve ben o okulu kazandım
Bazen dilek saati açık oluyor
Hayırlı olanı dilemişsindir anne olarak

Hepinizi mutlu edecek güzel bir sonuç olacak

Evet çok iyiydi ama hani türk birinden ne farkı var azeri birinin
Onun da anadili değil

Özel okullar işte

Almanca hazırlık baya zor diyorlar
Siz yakın olanı istiyorsunuz dimi
Puanından düşükse yakın olanın olma ihtimali yüksek

umutyeniden en hayırlısı olsun oğlun hakkında

Bazen ağzımızdan çıkanlar dua yerine geçiyor sanırım ben lise 1 de 5 sene sonra nerde görüyorsunuz kendinizi diyen öğretmene gazi iletişimde demiştim
hoca dahil herkes güldi imkwnsız benim dönemimde puan kesiliyordu meslek lisesi bölüm dışında ben okul birincisi olarak gazi iletişime girdim hala ÖSYM bir gün benden diploma isteyecek gibi geliyor siyasete girmiyorum diplomadan olmayım benim dua saatim o zamanmış

Güle güle giy. Ben tartıda 68 i gördüm boy da kısa . Pantolonlar dar geldi . Yemeği kestim 61 e düştüm 1.5 ayda. Hedefim 59 fazla zayıf olmak istemiyorum.

Benimki sınava sayısaldan girecek ama aslında sözel dersleri üst düzey. Dili de öğrendi koleje sadece 3 yıl gitmesine rağmen. Almanca 2 yıl gördü ek olarak. Ea girse derece yapar diyorlar ama biz sayısal zorlayıp Kırşehir Adıyaman Kars tıp a kadar yazacağız. Fikrimiz değişmiyor

Bizim 3 İngilizce hocamızdan biri iranlı idi sonraki sene Afrika kökenli idi. Afrika kökenli olan süperdi . İranlı kimseye önermem

Almanca çok istemiştim ama 5 sene çocuk anne yürüyerek gitmek istiyorum dedi mahalle yazalım diye aslında orada bir sene okuyup buraya hazırlıksız liseye 9 da gelemiyor muyuz nakil
Bizim 3 İngilizce hocamızdan biri iranlı idi sonraki sene Afrika kökenli idi. Afrika kökenli olan süperdi . İranlı kimseye önermem
Bende aynı fikirdeyim gerçek yalan bilemem taciz olayı ile adamın iranlı kaçak durduğu çıkmıştı çocuklarımın ikisine de girdi dersine çok sordum psikolog küçüğü gördü konuştu yaşamamış veliler gerçek mi dedi okul ile çatışmadan mı çıktı bu şey bilmiyorım olacaksa bu tarz şeyler tüm kurumlarda oluyor ama
Allah güzellikler iyi insanlar çıkarsın karşılarına son 10 saat şafak iyi geceler herkes mutluluğunu dillendirir inş okullardan sonra da artık 9. Sınıf şeylerini konuşalım ne yapacağız

Bunu bir sorup öğrenmek lazım
Fen lisesinden Anadolu ya geçiliyormuş ama Anadolu dan fen olmuyormuş
Benzer puan ve yapıdaysa olabilir diye düşünüyorum

Taciz filan daha neler yaa Allah korusun
İlkokulda bir İngilizce öğretmeni de salaklar filan diye hakaret ediyormuş
Çantamızı bile açsak bağırıp çağırıyordu diyor oğlum

Üstelik sınıf öğretmenine defalarca söylendiği halde çocuklara kimbilir siz ne yapıyorsunuz denilmiş
Bir gün oğlum geldi morali bozuk
Noldu dedim native öğretmenini hiç sevmiyorum bütün salaklar bu sınıfa toplanmış diye bağırdı yine dedi
Peki öğretmeninize söylediniz mi dedim
Evet söyledik herkes duydu mu bunu diye sormuş
Hepsi evet demişler
Hemen aradım öğretmeni müdürü
Müdür yarın dersinize girmeyeceğinin garantisi veriyorum kimse hakaret edemez öğrencilerimize dedi
Daha önceden haberi olmadığını söyledi inanmadım ama
Sonra da öğretmeni ayrıldı
Oğlum bizi çok seviyordu diye çok üzüldü ama bu hakaretleri engellemediği için çok kızmıştım

Hepsi bize tecrübe oluyor yaşayarak o yaşta çocuklara hakaret edince ne geçiyor eline iyi ki oğlun etkilenip soğumamış

Hepsi bize tecrübe oluyor yaşayarak o yaşta çocuklara hakaret edince ne geçiyor eline iyi ki oğlun etkilenip soğumamış
Çok sosyal bir çocuk kolay kolay etkilenmiyordu olaylardan

Okulu arkadaşlarını sevdiği için ona da tahammül etmiş
İlk duyduğunda anlatsaydı ikinci kez yaşamazdı bunları ama dediğiniz gibi bu ona da bana da tecrübe oldu

Devlet liselerinde hep okul forması mı giymek zorundalar? Bunu merak ediyor bizim çocuk. Arada bir markasız desensiz vs serbest kıyafet giyiliyor mu? Siyah jean falan ?

Devlet liselerinde hep okul forması mı giymek zorundalar? Bunu merak ediyor bizim çocuk. Arada bir markasız desensiz vs serbest kıyafet giyiliyor mu? Siyah jean falan ?
Jeyjey sorubak sitesinde en çok sorulan sorulardan takı makyaj forma okula göre değişebilir ama tayt olmadığı sürece siyah giyiyorlarmış okuduğum okullar ama

Üst kıyafette okul arması olmak zorunda
Altta siyah jean eşofman istediğini giyebiliyorsun

Üst kıyafet okulun armasını taşıyan bir tshirt sweat herhangi bir üst olabilir
Çok çok güzel tshırtleri var rengarenk

Jeyjey sorubak sitesinde en çok sorulan sorulardan takı makyaj forma okula göre değişebilir ama tayt olmadığı sürece siyah giyiyorlarmış okuduğum okullar ama
Takı makyaj kızılmıyor dedi oğlum
Hatta sordum bir arkadaşıi için yüz nakli yapıp geliyor okula öyle bir makyaj dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…