- 19 Şubat 2021
- 6.659
- 19.069
- 198
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.201
Sizinki yine iranlıymışSarah oğlun doğru diyor bence biz ölçttürdük iyi diyorduk ama bu kadar olduğunu bilmiyorduk c1 çıktı cefr için sokacağım sınava kolejde ortaokulda idi inan gr faydası olmadı İranlı yı İngiliz diye yutturdu okul orası ayrı
YouTube oyunlardan öğrendi birde ilkokulda devlette aşırı agresif bir hocaları vardı temeli o attı mı bilememçocuklar haklı benimki matematiği de kodlamadan öğrendim zihinden işlemleri diuor
Almanca kursu ben de istedim ama hafta sonu başka etkinliklerden ona vakit kalmadıBenimki 8.sinifa kadar seçmeli İspanyolca da aldı. Öğretmenini çok seviyordu ,o ogretmen dile çok yetenekli falan diyordu ama bence Türkçede bile eh işte benim oğlan .
Yani yapısı oyle uzun uzun konuşup anlatmaz ,kısa net konusur .Bakalım hazırlıklı okul gelecek olursa göreceğiz. Hafta sonu da Almanca kursu istiyor .Yavaştan büyüyor galiba .Bu sene tatilde de her işimizi o yaptı
Evet kendinden düşük eve yakın bir lise seçtik yürüme hazırlık yokSizinki yine iranlıymış
Bizde ki azerbaycanlıydu
Oğlum seviyordu o ayrı ama katkısı yok diyor
İlkokulda daha iyiydi sistem okul öğretmenler
Orası sınav odaklı değil diye vazgeçmiştik
C1 çok iyi seviye
Şimdi tercih yaptığınız okulda Anadolu lisesi mi
Ben Anadolu liseleri sınavına girerken girdiğim okulu çok beğendimBen dershane için görüşmeye gittiğimde gecen sene başarıları listesine bakmıştım. İlçemizdeki Fen lisesi olsun bizim de diye yanına yıldız koymuştum. Müdürü de hayır hayır lütfen daha iyisini yapabilir yapmayın demisti .
Ben de bize yeter yakın okul iyidir demiştim.
Okulun yakınından geçerken buranın velisi olsam diye dua ederdim oglan 5 6 7 .sınıftayken.
Simdi son tercihimiz orası, kendi diliminden epey düşük, ya benim dualar olduysa da ora olursa cocuk üzülür diye öyle korkuyorum ki .
Yine yakın okul iyi okul bana göre ama oğlan uzak iyi okul istiyor .
Allahim benim manifestlere dualara güncelleme nasip et .Nerde en mutlu ,en başarılı olacaksa orayı nasip et lütfen
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsunMasalalh... Başarıları daim olsun İnsalalh
Evet çok iyiydi ama hani türk birinden ne farkı var azeri birininEvet kendinden düşük eve yakın bir lise seçtik yürüme hazırlık yok
ikinciye de Almanca hazırlıklı Anadolu lisesi 45 dk sürüyor Azeri iyidir ya bizimkinin adını sam yapmışlar adam kaçak çalışıyormuş rezalet haberlere konu olduhayırlısı bitti geçti ama tecrübe oluyor hepsi
Güle güle giy. Ben tartıda 68 i gördüm boy da kısa . Pantolonlar dar geldi . Yemeği kestim 61 e düştüm 1.5 ayda. Hedefim 59 fazla zayıf olmak istemiyorum.Modal kumaş gibi incecik 2 tisort aldım ,düz yazısız v yaka efil efil .Bütün yazım onlarla geçiyor diyebilirim yok gibi. Yazısı deseni yok tek renk ,efil efil mis gibi .
Yarin bi grupla diyete başlıyorum iyice bi kilo verene kadar olanlardan devam
Benimki sınava sayısaldan girecek ama aslında sözel dersleri üst düzey. Dili de öğrendi koleje sadece 3 yıl gitmesine rağmen. Almanca 2 yıl gördü ek olarak. Ea girse derece yapar diyorlar ama biz sayısal zorlayıp Kırşehir Adıyaman Kars tıp a kadar yazacağız. Fikrimiz değişmiyorBenimki 8.sinifa kadar seçmeli İspanyolca da aldı. Öğretmenini çok seviyordu ,o ogretmen dile çok yetenekli falan diyordu ama bence Türkçede bile eh işte benim oğlan .
Yani yapısı oyle uzun uzun konuşup anlatmaz ,kısa net konusur .Bakalım hazırlıklı okul gelecek olursa göreceğiz. Hafta sonu da Almanca kursu istiyor .Yavaştan büyüyor galiba .Bu sene tatilde de her işimizi o yaptı
Özel okullar 3 altı her öğrenciye taliptir. Hem paramızı isterler hem de okulun adı duyulsun isterler.Masalalh... Başarıları daim olsun İnsalalh
Bizim 3 İngilizce hocamızdan biri iranlı idi sonraki sene Afrika kökenli idi. Afrika kökenli olan süperdi . İranlı kimseye önermemSizinki yine iranlıymış
Bizde ki azerbaycanlıydu
Oğlum seviyordu o ayrı ama katkısı yok diyor
İlkokulda daha iyiydi sistem okul öğretmenler
Orası sınav odaklı değil diye vazgeçmiştik
C1 çok iyi seviye
Şimdi tercih yaptığınız okulda Anadolu lisesi mi
Almanca çok istemiştim ama 5 sene çocuk anne yürüyerek gitmek istiyorum dedi mahalle yazalım diye aslında orada bir sene okuyup buraya hazırlıksız liseye 9 da gelemiyor muyuzEvet çok iyiydi ama hani türk birinden ne farkı var azeri birinin
Onun da anadili değil
Özel okullar işte
Almanca hazırlık baya zor diyorlar
Siz yakın olanı istiyorsunuz dimi
Puanından düşükse yakın olanın olma ihtimali yüksek
Bende aynı fikirdeyim gerçek yalan bilememBizim 3 İngilizce hocamızdan biri iranlı idi sonraki sene Afrika kökenli idi. Afrika kökenli olan süperdi . İranlı kimseye önermem
Bunu bir sorup öğrenmek lazımAlmanca çok istemiştim ama 5 sene çocuk anne yürüyerek gitmek istiyorum dedi mahalle yazalım diye aslında orada bir sene okuyup buraya hazırlıksız liseye 9 da gelemiyor muyuznakil
Bende aynı fikirdeyim gerçek yalan bilememtaciz olayı ile adamın iranlı kaçak durduğu çıkmıştı çocuklarımın ikisine de girdi dersine çok sordum psikolog küçüğü gördü konuştu yaşamamış veliler gerçek mi dedi okul ile çatışmadan mı çıktı bu şey bilmiyorım olacaksa bu tarz şeyler tüm kurumlarda oluyor ama
Allah güzellikler iyi insanlar çıkarsın karşılarına son 10 saatşafak iyi geceler herkes mutluluğunu dillendirir inş okullardan sonra da artık 9. Sınıf şeylerini konuşalım ne yapacağız
Hepsi bize tecrübe oluyor yaşayarak o yaşta çocuklara hakaret edince ne geçiyor eline iyi ki oğlun etkilenip soğumamışBunu bir sorup öğrenmek lazım
Fen lisesinden Anadolu ya geçiliyormuş ama Anadolu dan fen olmuyormuş
Benzer puan ve yapıdaysa olabilir diye düşünüyorum
Taciz filan daha neler yaa Allah korusun
İlkokulda bir İngilizce öğretmeni de salaklar filan diye hakaret ediyormuş
Çantamızı bile açsak bağırıp çağırıyordu diyor oğlum
Üstelik sınıf öğretmenine defalarca söylendiği halde çocuklara kimbilir siz ne yapıyorsunuz denilmiş
Bir gün oğlum geldi morali bozuk
Noldu dedim native öğretmenini hiç sevmiyorum bütün salaklar bu sınıfa toplanmış diye bağırdı yine dedi
Peki öğretmeninize söylediniz mi dedim
Evet söyledik herkes duydu mu bunu diye sormuş
Hepsi evet demişler
Hemen aradım öğretmeni müdürü
Müdür yarın dersinize girmeyeceğinin garantisi veriyorum kimse hakaret edemez öğrencilerimize dedi
Daha önceden haberi olmadığını söyledi inanmadım ama
Sonra da öğretmeni ayrıldı
Oğlum bizi çok seviyordu diye çok üzüldü ama bu hakaretleri engellemediği için çok kızmıştım
Çok sosyal bir çocuk kolay kolay etkilenmiyordu olaylardanHepsi bize tecrübe oluyor yaşayarak o yaşta çocuklara hakaret edince ne geçiyor eline iyi ki oğlun etkilenip soğumamış
Devlet liselerinde hep okul forması mı giymek zorundalar? Bunu merak ediyor bizim çocuk. Arada bir markasız desensiz vs serbest kıyafet giyiliyor mu? Siyah jean falan ?Çok sosyal bir çocuk kolay kolay etkilenmiyordu olaylardan
Okulu arkadaşlarını sevdiği için ona da tahammül etmiş
İlk duyduğunda anlatsaydı ikinci kez yaşamazdı bunları ama dediğiniz gibi bu ona da bana da tecrübe oldu
Jeyjey sorubak sitesinde en çok sorulan sorulardan takı makyaj formaDevlet liselerinde hep okul forması mı giymek zorundalar? Bunu merak ediyor bizim çocuk. Arada bir markasız desensiz vs serbest kıyafet giyiliyor mu? Siyah jean falan ?
Üst kıyafette okul arması olmak zorundaDevlet liselerinde hep okul forması mı giymek zorundalar? Bunu merak ediyor bizim çocuk. Arada bir markasız desensiz vs serbest kıyafet giyiliyor mu? Siyah jean falan ?
Takı makyaj kızılmıyor dedi oğlumJeyjey sorubak sitesinde en çok sorulan sorulardan takı makyaj formaokula göre değişebilir ama tayt olmadığı sürece siyah giyiyorlarmış okuduğum okullar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?