- 7 Nisan 2016
- 1.252
- 2.261
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.161
Guzel gunlerde okul veli ziyaretlerinde kullan insallahAvm deyim. Stresten ne bulduysam aldımokul parası dershane parası özel hoca servis kitaplar, hergün dışarda yemek vs derken hep çocuğa hep çocuğa olmuş kendime harcıyorum sınav bittiğinden beri napıyım mavi marka tişört alayım dedim. Kızılay dağıtmış gibi 5 yaşından 45 yaşına herkes de var. Ulan dedim kaç yaşında kadınsın. Bebelerle aynı tişörtleri giyme. Gittim guess Calvin GAP ne bulduysam topladım. Şimdi gelirler aaa para düşkünü diyenler bana eskilerden. He valla öyleyim . Tüm Ankara ile aynı şeyleri giyip pişti olmak istememek suçsa öyleyim nolcek?
Saat kaçta açıklayacaklar acabaKizlar nerdesiniz ya ?Hic vakit geçmiyor sinavdan önceki gece de hoc korkmamistim tatlı bir telaş vardi .Puanlar açıklanırken de korkmamistim .Bugun çok korkuyorum ,gelin de azcık kafa dağıtalım çok tedirginim Allah hayırlara çıkarsın
10 diye biliyorumSaat kaçta açıklayacaklar acaba
Bi açıklama yapılmadı 10 diye tahmin ediyorum ama bilmem ki gecikir mi acaba ?Saat kaçta açıklayacaklar acaba
Hah dediğim o yazılılardı . Metroda 10 kişiden 5 in de varMavi severim ben de hem de kalıpları geniş insana iyi hissettiriyor
Yazılıları sevmem zaten onun dışında pisti olunmuyor
Ben de çok bunalmıştım ceycey seni çok iyi anlıyorumValla okul masrafından çok bunaldım. Tekrardan kolej artı dershane artı özel ders , lisede 4 yıl çekemem. Sadece servis parası verip arada da özel hoca ohhhh demek istiyorum
Arayı bozmadan olabilir deyip çıktık bizBu arada bizi bugün oğlanın okulundan aradılar lise için gelin bir görüşelim diye ,tercihler açıklanır memnun kalmazsak belki diyebildim .Yok biz asla istemiyoruz ozel diyemedim ,küçük oğlan var açık kapı bırakmak lazım.
Süper olmuş. Okullara para verdikçe fakirleşiyoruz gün gün. Eviniz hayırlı olsunBen de çok bunalmıştım ceycey seni çok iyi anlıyorum
Özel okul anaokulundan beri
Dershane özel ders servis
Kıyafet kırtasiye derken inan çok zor zamanlardı
Şimdi toplu taşıma ile gidiyor aylık ücret 350 gibi bir şey
Evden de beslenme koyuyorum okuldan yemek istemedi
Ek kart çıkarttık 2,500 limiti var onu da canı abur cubur isterse ya da arkadaşları ile yemeğe giderse harcar
Yani o kadar azaldı ki masraf ev kredisi ödeyebiliyoruz özel okul parası kadar
Beni hala arıyorlar yaa düşünün oğlum okula da başladıArayı bozmadan olabilir deyip çıktık bizaynını tavsiye ederim
Modal kumaş gibi incecik 2 tisort aldım ,düz yazısız v yaka efil efil .Bütün yazım onlarla geçiyor diyebilirim yok gibi. Yazısı deseni yok tek renk ,efil efil mis gibi .Hah dediğim o yazılılardı . Metroda 10 kişiden 5 in de var
Teşekkür ederim dileğim isteyen herkese nasip olsunSüper olmuş. Okullara para verdikçe fakirleşiyoruz gün gün. Eviniz hayırlı olsun
Belli olsun sonuçlar da bana heeep anlat ogret bunları.Ben de çok bunalmıştım ceycey seni çok iyi anlıyorum
Ek kart çıkarttık 2,500 limiti var onu da canı abur cubur isterse ya da arkadaşları ile yemeğe giderse harcar
Belli olsun sonuçlar da bana heeep anlat ogret bunları.Ben de çok bunalmıştım ceycey seni çok iyi anlıyorum
Altınyıldız classic var ya ben ondan oğluma alıyorum düz tshirtModal kumaş gibi incecik 2 tisort aldım ,düz yazısız v yaka efil efil .Bütün yazım onlarla geçiyor diyebilirim yok gibi. Yazısı deseni yok tek renk ,efil efil mis gibi .
Yarin bi grupla diyete başlıyorum iyice bi kilo verene kadar olanlardan devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?