- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.301
Dua niyetine geçsin en yüksekleri söyle arkadaşım bu lgs idi zaten ilk karşılaştılar inş çocuklarımız daha da parlayacaklar bizler de tecrübe ettik daha iyi rehber olacağız benceİzmir , Aydın istiyoruz Ankara üniversiteleri olmazsa.
Son gece terapiye geçtik artıkİnşallah yavrularınız hayal ettikleri okullara girerler, güzel sonuçlar alın inşallah yarınBizim LGS ye 2 senemiz var ama yazdıklarınizdan, paylaşımlarınızdan hem zevk hem feyz aldım. Yarın da mutlaka girip okuyacağım sonuçlarınızı
Aynen öyle. Hepimiz tecrübelendik dersler aldık. Yks de ebesini……………. . Alacağız en iyi üniversiteleriDua niyetine geçsin en yüksekleri söyle arkadaşım bu lgs idi zaten ilk karşılaştılar inş çocuklarımız daha da parlayacaklar bizler de tecrübe ettik daha iyi rehber olacağız bence
Amin inşallah, sinav diye başladık ama güzel yol aldık arkadaşlarla, daim olur her süreci paylaşarak ilerleriz ama burdan mi bilemedim ,konunun başlığı falan değişmez mi ki acaba ?İnşallah yavrularınız hayal ettikleri okullara girerler, güzel sonuçlar alın inşallah yarınBizim LGS ye 2 senemiz var ama yazdıklarınizdan, paylaşımlarınızdan hem zevk hem feyz aldım. Yarın da mutlaka girip okuyacağım sonuçlarınızı
HakkınızdırSon gece terapiye geçtik artık
Grubu kuran değiştirebilir belki aramız da mı kim açtı burayıAmin inşallah, sinav diye başladık ama güzel yol aldık arkadaşlarla, daim olur her süreci paylaşarak ilerleriz ama burdan mi bilemedim ,konunun başlığı falan değişmez mi ki acaba ?
Konuyu açan kim ki?Amin inşallah, sinav diye başladık ama güzel yol aldık arkadaşlarla, daim olur her süreci paylaşarak ilerleriz ama burdan mi bilemedim ,konunun başlığı falan değişmez mi ki acaba ?
Ahaaaaaa azcık da denge olsun canım ,Kırşehir den Harvard da bi olmadı sanki .Harvard tıp diyeyim o zaman. Evren duyar mı ki?
B ile başlayan 2 çok birincili okul var yavB ile başlıyor .
Bi yi solladı baB ile başlayan 2 çok birincili okul var yav
Biri en pahalısı Bi ...
Diğeri yine onla yarışacak Ba ...
Bizimkisi d ile başlıyor. B nin kardeşiB ile başlayan 2 çok birincili okul var yav
Biri en pahalısı Bi ...
Diğeri yine onla yarışacak Ba ...
9 lar olursa gelirim tabi ama bazılarınız hazırlık olacak9 lar diye açarız muhakkak bir sene önceden liderimiz S sarahconnor da gelir
Bizim birinci de ba dan geldi bu yıl . İsmi lazım değil okulumuzaBi yi solladı ba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?