2025 LGS Anneleri

8.sinifta özel okula geçmemiz konusunda ne düşünürsünüz. Düzeni , alışkanlıkları, ortamının bozulmasından çekiniyorum..

Okul yetmiyor ki hiçbir çocuğa. En iyi okullar bile dershane özel ders vs eklenerek kazandı çocuklarımız. Yoksa zordu. Çocuk ve siz el ele verince olur . Eksikliklerini saptıyorsunuz . Denemeler de düşük alması hiç önemli değil şu an

8.sinifta özel okula geçmemiz konusunda ne düşünürsünüz. Düzeni , alışkanlıkları, ortamının bozulmasından çekiniyorum..
Özel okul parasını özel iyi hocalara ve dershaneye verin. Özel okul da okuduk biz de. Zaten çalışkan çocuklar lgs de çok yüksek aldılar . Çocuktan ve çocuğun ailesinden geldi başarı hep

Bir yakinimiz bursluluk sinavina sokup yollado son sene . Cocuk cok basariliydi zaten 500 puan aldi.

Yani boyle deneyebilirsiniz , yoksa cey ceyin demesi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…