- 19 Şubat 2021
- 7.261
- 22.334
- 298
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.721
Bu hani demiştim ya pasch projesi diye onu bir araştırınEpey yüksekmiş ya
Biz bireysel vereceğiz oğlan Berlin ya da Hedeilberg olur dedi araştırmış ikisi de öğrenci cenneti özellikle hedeilberg şipşirin üniversite cenneti kendim gittiğim için baktıklarım bir ay maksimum 1000 Euro açıkçası ülke farklı tabi de firma ile ayarlarsak 2500 Euro ben de birlikte gidelim dedim daire kiralama ucuz apart gibi ama senle yada bir Türk ile olursa eşim ne faydası olacak diyor saçma bir ülkeden bizde sıra bulduk bakalım dolandırılmadıysamben İngiltere için de bir fenomen de görmüştüm kızıyla gitmiş günlük yaz okuluna gidiyor o bile bu kadar afaki yazmamıştı ama hatta kızı gidince yaz okuluna Londra da kadın ücretsiz İngilizce kurslarına katılıyordu orada ücretsiz kurslar varmış katıldıkları insanların
Ya sana atacağım o videoyu gerçekten mantıklı zaten aracı firmalara o paranın yarısına yakını vize varsa size de iyi gelir atayım bakım konuşuruz o çocuk küçüktü ama annesine dil geliştirme epey iyi olmuş çocuk içinde Londra’ya giden böyle çok fazla Türkiye’den ve küçük yaş grubunda çoğunlukla okulda Türk olmayan yerler seçmeye çalışıyorlarBu hani demiştim ya pasch projesi diye onu bir araştırın
Onların uzun süreli de eğitimleri var galiba
bireysel mantıklı siz gitmeniz de mantıklı
Size de tatil olur
Biz hiç böyle düşünmemiştik
Bana mantıklı geldi
Harika tebrik ederim ben de oglunu canimBizimkinin seviye tespit sınavı açıklanmış Oxford bünyesinde bugün ingilizce de dinleme ve okuma c1 tebrik etmişler speking yok ama onu geliştirmek lazım inş Almancayı çözer biraz bizim okul için daha önce c üzeri gören olmadı demiş öğretmeni sınava girerlerken şimdi ödül olarak ders çalış demeyi bırakın diyor
geçen sene neyle uğraşıyorduk bu zamanlar bu sene süreç den sonra rüya gibi bir rahatlama boşluksınav tarihleri açıklanmış 9 ların daha yoğun programı gözüküyor şimdiden zihin açıklığı dilerim Ekim sonu kasım başı koymuşlar ortak sınavları hep
Teşekkür ederim Kendileri toparlayacak inş canımHarika tebrik ederim ben de oglunu canim
Ben dere calis diyorum ama beni dinleyen yok.
suan 9 olmadigimiz icin cok mutluyum
Tebrik ederim canımBizimkinin seviye tespit sınavı açıklanmış Oxford bünyesinde bugün ingilizce de dinleme ve okuma c1 tebrik etmişler speking yok ama onu geliştirmek lazım inş Almancayı çözer biraz bizim okul için daha önce c üzeri gören olmadı demiş öğretmeni sınava girerlerken şimdi ödül olarak ders çalış demeyi bırakın diyor
geçen sene neyle uğraşıyorduk bu zamanlar bu sene süreç den sonra rüya gibi bir rahatlama boşluksınav tarihleri açıklanmış 9 ların daha yoğun programı gözüküyor şimdiden zihin açıklığı dilerim Ekim sonu kasım başı koymuşlar ortak sınavları hep
Maşallah ,nasil.da parlayacagı yeri bulmuş bak ,daim olsun inşallahBizimkinin seviye tespit sınavı açıklanmış Oxford bünyesinde bugün ingilizce de dinleme ve okuma c1 tebrik etmişler speking yok ama onu geliştirmek lazım inş Almancayı çözer biraz bizim okul için daha önce c üzeri gören olmadı demiş öğretmeni sınava girerlerken şimdi ödül olarak ders çalış demeyi bırakın diyor
Aynen ben de öyle ,bi havalar ben oldumlar ,iyi ki 9 değilmişHarika tebrik ederim ben de oglunu canim
Ben dere calis diyorum ama beni dinleyen yok.
suan 9 olmadigimiz icin cok mutluyum
Hay maşallah ne güzel haberler bunlarBizimkinin seviye tespit sınavı açıklanmış Oxford bünyesinde bugün ingilizce de dinleme ve okuma c1 tebrik etmişler speking yok ama onu geliştirmek lazım inş Almancayı çözer biraz bizim okul için daha önce c üzeri gören olmadı demiş öğretmeni sınava girerlerken şimdi ödül olarak ders çalış demeyi bırakın diyor
Hiç sormayınAynen ben de öyle ,bi havalar ben oldumlar ,iyi ki 9 değilmiş
Valla bende isyanlardayım. Bu zamana kadar süre gelen alışkanlıkları değiştirmek zor oluyor maalesef. Bu çocuklar sürekli test çözmeye alışmış.
Allah yardımcımız olsun
Biz de benzer sorunlar yaşıyoruzValla bende isyanlardayım. Bu zamana kadar süre gelen alışkanlıkları değiştirmek zor oluyor maalesef. Bu çocuklar sürekli test çözmeye alışmış.
Proje, yazma, araştırma, kitaplarda sadece etkinlik olması sonra fen, sosyal derslerinin ilk konuları da bir değişik. Çalışılacak bir şey yok gibi duruyor ama çalışmakta gerekiyor.
Bence edebiyatta başlı başına zor bir ders. Hatta bizim en zorlandığımız ders. Hoca da yaşlı ve öğrencilerle çatışma halinde olunca tadından yenilmiyor
Eğitim öğretim yılım başarılı geçsin inşallahOfff kızlar sizden seneye öğrenecek çok şey var bu tempo hiç bitmeyecek desenize
Benim okul başladı iki haftadır gidiyorum aramızda sağlıkçılar varsa gülecektirnereye düştüm diye sorguluyorum kendimi anatomi bilmem ne kızım ne işin var diyorum sonra yeni gelen çocuklara bakıyorum Offf en kötü dediğimiz 90 lar eğitimi bile iyiymiş ben özel ünv burslu yerleştim çocuklar ne kadar zorlanmış tabi heyecan vs de etken şu yks de az daha zorlasam anneleri yaşındayım anne gibi arada tavsiye vermek geliyor sonra sus diyorum
gerçekten üzülüyorum artık otursun şu eğitim de bir düzen yahu
Sarah kız 3. Sınıf eşim yaptırdı ödevi 6 doğru 4 yanlışEğitim öğretim yılım başarılı geçsin inşallah
Yani şimdiki sorulara bakınca ben çözemiyorum bazı soruları bilmiyorum bizim zamanımız mı güzeldi şimdikiler mi
Kime sorsak sanırım kendi zamanları güzel
İnsanı kendinden şüphe ettiriyorlar gerçektenSarah kız 3. Sınıf eşim yaptırdı ödevi 6 doğru 4 yanlışadam isyan ediyor ben bunun ödevleri bilmiyorum diye çocuk bi geldi bir daha ödevlerime yardım etme sen hiç birşey bilmiyorsun annem yine ünv öğrencisi o biliyor şaka gibi
yeni nesil sorular anlama olay matematik de denklem ama denklem değil misal soru ben yine Lgs idmanlı olduğum için az buçuk alıştım da sıfırdan sisteme maruz kalanlar şanslı sanırım yeni müfredat mı sistem mi
Sarah kız 3. Sınıf eşim yaptırdı ödevi 6 doğru 4 yanlışadam isyan ediyor ben bunun ödevleri bilmiyorum diye çocuk bi geldi bir daha ödevlerime yardım etme sen hiç birşey bilmiyorsun annem yine ünv öğrencisi o biliyor şaka gibi
yeni nesil sorular anlama olay matematik de denklem ama denklem değil misal soru ben yine Lgs idmanlı olduğum için az buçuk alıştım da sıfırdan sisteme maruz kalanlar şanslı sanırım yeni müfredat mı sistem mi
Yaaaa bitanesin tamam atarım Oğlan bir afta bir tafra gelip yapıyor ama küçüğe anlatmak da lazım öğretmene dedim zaten 10 öğrencisi var hocam düzeylerine göre mi çok basit demez mi imajımız çizilmesin diye baba yapamadı diyemedimcanim vatsaptan bana atabilirsiniz zorlandığınız yerleri ,o an olmasa bile bakar anlatırım anlayacağı şekilde.
Bazen benim öğrenciler de diyor öğretmenim babam bu konuyu bilmiyordu ben gösterdim diye .
Ben sistemin oyle ya da böyle 20 hatta 21 içinde olduğum için kendi ilkokul zamanlarimizi pek hatırlamıyorum bu konular var mı yok mu diye .
Ama veliler hic böyle değildi bizim zamanımızda diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?