2025 LGS Anneleri

Herkese selam
Valla çok zor 9.sınıf. Hiç ortaokul gibi değil. Sınava çalışmadan yüksek almak imkansız. İttirmek gerekiyor sürekli. Ergenlikte bir taraftan.
Sanki bu ittirme olayı üniversiteyi bitirene kadar devam edecek gibi geliyor
Hangi bölümü seçecek daha karar vermedi. Ama bilgisayara da hiç yatkınlığı yok. İlgisi alakası da görünmüyor. Yatkınlığı olabilecek meslekleri de seçebilir mi ilerisi için bilemiyorum.

Şok olduk 9 da . Herkes çalışkan artık. Egolar tavan derslerse çok zor. Özel hoca bulacağım 2 derse yoksa durumlar vahime gidiyor. Alışırlar umarım bu sisteme

Nasıl sınav sonuçları
Oğlumun en düşük tarih
77 almış
Bakalım ikinci sınavlar nasıl olacak
Test kitapları ve konu anlatımı olan kitaplar aldım
YouTube dan hocaları da açıp dinliyor
Plan yaptı her gün bir saat ders çalışıyor birgün mat birgün fizik gibi
Sürekli ittirmek konusunda o kadar haklısın ki bizim de sürekli hadi ders çalış telefonu bırak sözleri
Yazılım ve bilgisayar istiyor oğlum da ilgisi var ama o sanıyor ki oturup para kazanacağım
Hiç açıp bakmaz bilgisayarı nasıl çalışıyor bu kablosu ne şu ne diyr
Babası gibi bir cevher var bu işten anlayan o ama hiç merak etmiyor

64 coğrafya var bizde

Bizim edebiyat 87
youtube dan hocaları dinliyor o kadar. Paragraf çözmeyi bıraktı.
Telefon muhabbetinden bıktım artık.Sürekli deliyor. Bir kere görmezden geleyim. Engelleyene kadar oynama diyene kadar. Bir şeye bakacağım diye alıyor bırak diyene kadar
Yapay zeka kullanarak bir ödev yapmaları istendi.Avatar oluşturamadı. Bir kere denedi olmadı. olmuyor deyip atıyor. hiç teknolojiye merak yok. Hangi mesleği seçecek bende merakla bekliyorum
bursluluklara sokmayı düşünüyorum bakalım. Hiç denemeye girmedi bu sene

Iki yegenim bilgisayar muhendisi. Simdi yapay zekayla kod yazmak falan cok kolay olmus. Tabi hata yaptigi oluyor . X te hic bilgisayardan anlamayanlarin yapay zekayla uygulama yaptigini okudum.
Uniden mezun olana kadar yapay zekayla talep daralirsa ne olacak bilmiyorum.

Iyi isimli bir universite ilk hedef . Sonra da yurt disi mantikli heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…