2025 LGS Anneleri

Hoşgeldin alıştınız mı sizinki yatılı idi sanırım

Oyyy çok iyi değil mi aslında en düşük 65 ve şişirme yok hocalar gerçekten kıt puanlı bakalım sözlüler de göreceğiz
bizim de öyle sınıftaki çocuklar ya maşallah onlara bizimkiler zehir olur inş biz 85 aldı mat da ortalamanın altında duruyor dedim tüm sınıf 100 mü alıyor bunlarda çocuklar sadece ortalama üzeri 99 olan İngilizce 85/95 arası ortalama altında gözüküyor notları bizde sınıf çok sıkı tutuyor ilerleyen seneler de ne olur bilmiyorum bizimkiler ortalamaya katılmıyor diye rahatlar arkadaş grubu ile bu sene inş seneye ciddiye alacaklarmış

Benim oğlumun da çoğu notu ortalama altında
Hocalar çok not kırıyor diyor zor da soruyolar

Çalışmadan olacak iş değil hepsi de çalışkan çocuklar

İkinci sınav notlarını merak ediyorum
Kitap okuma özet çıkarma film tiyatro müze gezme gibi ödevler var mı arkadaşlar sizlerde de

Bizim 9 değil daha öyle şeyler yok canım ya sadece Almanca film anlatmaya çalışıyorlar çat pat notlarada kızamıyorum ki 80 üzeri almış daha ne yapsın ortalama altında görünce dedim anne katılmayacak ama not kasıyor arkadaşlar dedi dedim bende seneye hazırlanıyorlar bak savaş kıran kırana olacak haberin olsun

Gerçekten öyle baya bir savaş var şimdiden belli olmuş

Yolu açık olsun hepsinin

Bakan sınav sistemi değişmeyecek demiş ama bilmiyorum öyle bir video göstermişti oğlum
Orta öğretim başarı puanı çok önemli gerçekten ama ıb yapacam diye pek oralı olmuyor
Yine de düzenli çalışıyor ama yks için değil çalışmaları
Seneye ıb ile ilgili de yazarım bakalım nasıl olacak

Sistem değişmiyor zaten müfredat değişti içerik yani hayırlısı çocuklar hakkında

Sistem değişmiyor zaten müfredat değişti içerik yani hayırlısı çocuklar hakkında
Hani açık uçlu yapılacak filan deniyordu ya
Yapay zeka okuyacakmış yazılanları filan
O korkutuyordu açıkcası
Müfredat evet değişiyor onu da 10. Sınıflar tecrübe edecek belki çoğu mezuna kalacak
Oğlumun senesine yığılma olabilir o yüzden

Bizim kitap okutup, sinav yapip not veriyor. Hem de kalin kitap. Kizim diyor ki yeri aklimda isim aklima gelmedi puanda kirmis.
Kuluple gezmeye gidiyorlar, odev olarak verilmedi. Ama guzel odevmis

İnşallah gönüllerince mezuna kalmadan yerleşirler daha çok diye düşünmemeye çalışıyorum benim sınıf arkadaşları ahahaha zorlasam analarıyla yaşıt çıkarım o kadar akılları bir karış havada ki canım

Biz de iki program var. Igcse ve ib . Gecen de bilgi verdiler ikisi de guzel program ama yurt disi okumak icin daha kolay yollarda var dedi. Cunku cok disiplin gerektiren ve cocugun kendisinin isteginin olmasi gerekiyor dedi. Bizim okul sosyal bilimler oldugu icin ib yapan ogrenci ,yurt disi dusunmuyorsa , sinava hazirlikta zorlaniyormus.

Cok istiuordum ama veli istegiyle degil ,cocuk istegiyle olmali dediler. Kizima biraktim.
Ust sinif bir ogrenci gelmis, okurken cok zorlandim, uzerine sinavi kazanamadim deyip ,on yargi olusturmus

Oğlumun okulunda da ib ciler benzer konuşuyor ama tr de istemediği için okumak oğlum şuan ib ye sıcak bakıyor
Gerçekten zorlu bir süreçmiş çocuk istemediğinde olacak bir şey değil

Herkes şimdi oturup dersi dinleyip çalışacak sizi laylay lom yapın diye mi gönderiyoruz okula diye yükselip evdeki disiplini sağlayacaksın onlara da

kitap özeti, kitaptan sınav ama bence sorular çok zor. Sorular kitapta geçen olaylarla ilgili değil, edebiyat soruları. Müze gezisi sonrası orada gördüğü bir canlı ile ilgili araştırma ödevi,afiş, yapay zeka ile avatar oluşturup
konuşturma.En büyük sıkıntımız Edebiyat. Konular ağır geldi biraz ona rağmen daha iyi beklerken çok not kırmış mesela. Bütün okullarda böyleyse mesele değil de,yks de yüzümüze çarpacak.
ıb yapma gibi bir durum yok bizde. Biz direkt yks çalışıyoruz. işimiz biraz daha kolay.

Eşim uzakdoğuda bir ülkeye gitti geçenlerde. Otelde robotlar çalışıyormuş hastane de robotlar. 50 yıl ilerdeymiş bizden ülke. Bizde de pazara gitsek buyur abla ne istediydin diyen satıcılar var halaama değişecek Herşey bi 5 yıla. Lefties açıldı mesela Ankaraya. Ödeme şu bu hep kendimiz yapıyoruz poşetlememesine dek. Askıları yürüyen bir platforma atıyoruz. çalışan sayısı yok denecek kadar az.

Aaa demek ki tek biz değiliz. Azarlanıyoruz en düşük notlar verilmeye çalışılıyor. Kolejden gelenler hele şok oldularorada el bebek gül bebektik. Rekor bizde hala 64 notuyla

Valla burayı aktif hale getirelim iyi oldu böyle. Bu düşük notlar da ne diye depresyona girmiştim ki hepimiz aynı durumdaymışız

Evet demeye çalıştığım buydu
Belki 100 yıl sonra insanlara sadece organları için ihtiyaç olacak o da zengin insanlar için
Ya da belki vücut robot kafa kalacak sadece
Yada beyin de bir yapay zekaya aktarılacak böylece fiziksel olarak ölsek bile zihinsel olarak yaşanılacak gibi
Uç geliyor ama ben olacağına inanıyorum

lefties ne oluyorAynı şehirde çok cahil kalmışım.
güzel ama bir taraftan korkutucu geliyor.
kızlar bursluluk sınavlarına sokacak mısınız çocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…