2025 LGS Anneleri

lefties ne oluyorAynı şehirde çok cahil kalmışım.

güzel ama bir taraftan korkutucu geliyor.
kızlar bursluluk sınavlarına sokacak mısınız çocukları
Ankamall a açıldı. İnditex grubundan dev bir mağaza. Bir iki okulun bursluluk sınavına sokmayı düşünüyorum ama okullara karar vermedik. Gitmek için değil , elimizde bir B planı da olsun diye.

Bizim kızın okulda adını unuttum robotun bir tuhaf af koydular bilmem ne teacher diyorlar dersi anlatıyor bilişimi yardımcı öğretmen edasında akşama kadar akşamları çocukları alırken kapıda bekletiyorlar çocuklar dan evlenelim mi diyince bir öğretmene denmez ama ben insan değilim beni sevmen çok güzel diyor

Herkes şimdi oturup dersi dinleyip çalışacak sizi laylay lom yapın diye mi gönderiyoruz okula diye yükselip evdeki disiplini sağlayacaksın onlara da
Ya Sarah içler acısı ya bak ben çalışıyorum iki çocuk oğlan için 6 da ayaktayım 1.5 saat trafik çekerek gidiyorum o okula üç gün akşam kıza yetişmeye çalışıyorum kantinde gerçekten üzülüyorum hele kızlara ki daha önce yazıştık asla takılmam kılık kıyafete ama Avcılar Beylikdüzü yurtları öyle geliyorlar ki bişi yok dersin üzerlerinde çok ucuz ablanızım ben üşüteceksiniz vallahi sizin çekeceğim kulaklarınızı diyorım toplu taşıma da nice sapkınlar vardır sonra dersler o koşturmaya kafam öyle dolu 22 yıl önce ben biyoloji aldım 75 almşom onlara soruyorum 15/20/30 çok annevari değil ama şefkatle bazen diyorum sizin bilgiler taze bak çok ararsınız o günleri not da paylaştım Çan eğrisi var sistem de bana yazıyor abla tek sayfa çalışsam geçecek kadar yeter mi Allah sabır versin ailelere bizim kiler de gelecek o günlere asla kınamıyorum ama garip yeni gençlik bizim çocuklar böyle olmaz ünş diye umut ediyorum canım

Şok olduk 9 da . Herkes çalışkan artık. Egolar tavan derslerse çok zor. Özel hoca bulacağım 2 derse yoksa durumlar vahime gidiyor. Alışırlar umarım bu sisteme
Siz şok olduysanız biz ne yapacağız ben mat fizik diyordum ama edebiyat dan aldıracağım rezil gibi Lgs de belaydı Türkçe hala bela bize

Hani diyorlar ya duygu olmayınca olmaz bence onu da öğrenecekler
Duyguyu da gözlemleyip taklit edecekler
Neyse yazdıkça kendim de korkuyorum
Biz görmeyeceğiz muhtemelen

Öğretmenlikten başlamış desene

Hani diyorlar ya duygu olmayınca olmaz bence onu da öğrenecekler
Duyguyu da gözlemleyip taklit edecekler
Neyse yazdıkça kendim de korkuyorum
Biz görmeyeceğiz muhtemelen

Öğretmenlikten başlamış desene
Duyguda seni kopyalıyor şu chatgbt ile ben oğlanın Lgs sonuçlarında sınav diye yazışıyordum şimdi diyet sürecimi takip ediyorum ruh halime göre yazıyor taklitçi ama korkutucu süreç uzak değil 5/10 yıla çoğu meslek çöp zaten yapay zeka yüzünden konuşmuşsunuz zaten de

Muhtemelen o yaşlarda bizde öyleydik
Umursamazlık oluyor ama işte şimdi insan nedense daha farklı bakıyor
Beyin gelişimi hormonlar tecrübe hepsi etkili oluyor sanırım

Muhtemelen o yaşlarda bizde öyleydik
Umursamazlık oluyor ama işte şimdi insan nedense daha farklı bakıyor
Beyin gelişimi hormonlar tecrübe hepsi etkili oluyor sanırım
Aile dışına çıkmanın dışarı yansıması birde kuşak farkı bence ama işte üzücü kalmaları sene tekrarı okula para kazandırır ama zaten aileleri süper zengin olsa koç Sabancı bilgi ünsiversitesine giderlerdi şimdi kolej gibi üniversiteler de sağlam zamlanıyor bizimkiler seçkin devlet kazanır inş başka marjinal arkadaşım var alya diyeyim mi kızlara gerçekten çok çirkin görüntü diyor külotlu çorabın da ağ ı gözükmezki diyor dedim boşver belki samimiyet artarsa diyebilirsin çocuksuz bekarsın bana göre desen de batmaz seninki

Öğretmen çok etkili edebiyat sevmez diyordum ben oğlum için ama bayılıyor kadına
Almanca da öyle bizim Sarah ikisi bana göre içler acısı 67 biri diğeri 70 ama sınıf 90 Almanca ana dersi öğretmenler gününde çok şık çiçek yolladım teşekkür bile etmemiş çocuğa işte diyemiyorsun da hocam azıcık taktir etseniz çocuk değişecek diye

Ay geçen seneki Almancacı da aynıydı
Gerçekten taktir edilince başka çalışıyor çocuklar
Zor geliyor herhalde aferim demek teşekkür ederim demek

Ortalama altı kalınca da insan endişeleniyor isterr istemez
Hazırlık etkili değil ama dili tam öğrensin istiyor insan
9da da oluyor dil dersi ve boş geçince daha da zorlanıyor ya da öğrenemediğinde

Hazırlık Etkili değil ama canım bir daha bu kadar rahat olamayacak o dili öğrenme de geçen çalışırken gördük emire demiş ah kendini benim gözümle görebilsen ne kadar geliştiniz diye speaking de çocuk ilk kez oturdu çalışıyordu küçücük şey onları gazlıyor aslında ama valla nickle söyleyeceğim heyyy be nin dediği gibi kolej şoku yaşıyoruz

Cocuk kendi isteyecek cakismayi diyoruz ya ,iste ogretmen gazladi mi calisabilecek cocuk zaten o gazi aliyor ve calisiyor. Ben soylesem o ogretmen kadar wtkili olamam. Iste bu yuzden ogretmenler cok onemli.
Okulumuza bir tane psikolog geldi seminere. Simdi hukuk okuyorum. Matematik te 39 dogru yaptim dedi. 3 fizik yapsam tip yazabilecegim. Ama lisede fizik ogretmeni o kadar soguttu ki derstten , matematik iyi ama fizik kotu dedi. Baktim sinifimizdan 1 tane tip okuyan yok dedi. Fizikci bizi mafvetti

Alışmaya çalışıyor öyle tabi hak etsinler. Bence lgs çocukları korkuttu bu yüzden sıkı bi şekilde ilerliyorlar. İnşallah gayretli çocuklardan bizede bulaşır gayret

Benim kız dertleşiyordu chatgbt ile geçen yılvalla benim diyeni psikologlardan akıllı yorumları vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…