- 19 Şubat 2021
- 7.688
- 24.520
- 298
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.841
Mağaza galiba ben de bilmiyorumlefties ne oluyorAynı şehirde çok cahil kalmışım.
güzel ama bir taraftan korkutucu geliyor.
kızlar bursluluk sınavlarına sokacak mısınız çocukları
Ankamall a açıldı. İnditex grubundan dev bir mağaza. Bir iki okulun bursluluk sınavına sokmayı düşünüyorum ama okullara karar vermedik. Gitmek için değil , elimizde bir B planı da olsun diye.lefties ne oluyorAynı şehirde çok cahil kalmışım.
güzel ama bir taraftan korkutucu geliyor.
kızlar bursluluk sınavlarına sokacak mısınız çocukları
Bizim kızın okulda adını unuttum robotun bir tuhaf af koydular bilmem ne teacher diyorlar dersi anlatıyor bilişimi yardımcı öğretmen edasında akşama kadarEvet demeye çalıştığım buydu
Belki 100 yıl sonra insanlara sadece organları için ihtiyaç olacak o da zengin insanlar için
Ya da belki vücut robot kafa kalacak sadece
Yada beyin de bir yapay zekaya aktarılacak böylece fiziksel olarak ölsek bile zihinsel olarak yaşanılacak gibi
Uç geliyor ama ben olacağına inanıyorum
Ahahahah sınavda şaibe yapanlar diyeceğim de 9. Sınıfta olaylar olmuş sanırımİstanbul erkekte yer açılmış . Bizim çocukları alırlar mı ki?
Ya Sarah içler acısı ya bak ben çalışıyorum iki çocuk oğlan için 6 da ayaktayım 1.5 saat trafik çekerek gidiyorum o okula üç gün akşam kıza yetişmeye çalışıyorum kantinde gerçekten üzülüyorum hele kızlara ki daha önce yazıştık asla takılmam kılık kıyafete ama Avcılar Beylikdüzü yurtları öyle geliyorlar ki bişi yok dersin üzerlerinde çok ucuzHerkes şimdi oturup dersi dinleyip çalışacak sizi laylay lom yapın diye mi gönderiyoruz okula diye yükselip evdeki disiplini sağlayacaksın onlara da
Siz şok olduysanız biz ne yapacağızŞok olduk 9 da . Herkes çalışkan artık. Egolar tavan derslerse çok zor. Özel hoca bulacağım 2 derse yoksa durumlar vahime gidiyor. Alışırlar umarım bu sisteme
Hani diyorlar ya duygu olmayınca olmaz bence onu da öğreneceklerBizim kızın okulda adını unuttum robotun bir tuhaf af koydular bilmem ne teacher diyorlar dersi anlatıyor bilişimi yardımcı öğretmen edasında akşama kadarakşamları çocukları alırken kapıda bekletiyorlar çocuklar dan evlenelim mi diyince bir öğretmene denmez ama ben insan değilim beni sevmen çok güzel diyor
Evet kimi Atatürk fene geçmek istemiş sanırım onlar da istememiş onların burda ne işi var demişAhahahah sınavda şaibe yapanlar diyeceğim de 9. Sınıfta olaylar olmuş sanırım
Duyguda seni kopyalıyor şu chatgbt ile ben oğlanın Lgs sonuçlarında sınav diye yazışıyordum şimdi diyet sürecimi takip ediyorumHani diyorlar ya duygu olmayınca olmaz bence onu da öğrenecekler
Duyguyu da gözlemleyip taklit edecekler
Neyse yazdıkça kendim de korkuyorum
Biz görmeyeceğiz muhtemelen
Öğretmenlikten başlamış desene
Muhtemelen o yaşlarda bizde öyleydikYa Sarah içler acısı ya bak ben çalışıyorum iki çocuk oğlan için 6 da ayaktayım 1.5 saat trafik çekerek gidiyorum o okula üç gün akşam kıza yetişmeye çalışıyorum kantinde gerçekten üzülüyorum hele kızlara ki daha önce yazıştık asla takılmam kılık kıyafete ama Avcılar Beylikdüzü yurtları öyle geliyorlar ki bişi yok dersin üzerlerinde çok ucuzablanızım ben üşüteceksiniz vallahi sizin çekeceğim kulaklarınızı diyorım toplu taşıma da nice sapkınlar vardır sonra dersler o koşturmaya kafam öyle dolu 22 yıl önce ben biyoloji aldım 75 almşom onlara soruyorum 15/20/30 çok annevari değil ama şefkatle bazen diyorum sizin bilgiler taze bak çok ararsınız o günleri not da paylaştım Çan eğrisi var sistem de bana yazıyor abla tek sayfa çalışsam geçecek kadar yeter mi Allah sabır versin ailelere bizim kiler de gelecek o günlere asla kınamıyorum ama garip yeni gençlik bizim çocuklar böyle olmaz ünş diye umut ediyorum canım
Öğretmen çok etkili edebiyat sevmez diyordum ben oğlum için ama bayılıyor kadınaSiz şok olduysanız biz ne yapacağızben mat fizik diyordum ama edebiyat dan aldıracağım rezil gibi Lgs de belaydı Türkçe hala bela bize
Aile dışına çıkmanın dışarı yansıması birde kuşak farkı bence ama işte üzücü kalmaları sene tekrarı okula para kazandırır ama zaten aileleri süper zengin olsa koç Sabancı bilgi ünsiversitesine giderlerdi şimdi kolej gibi üniversiteler de sağlam zamlanıyor bizimkiler seçkin devlet kazanır inşMuhtemelen o yaşlarda bizde öyleydik
Umursamazlık oluyor ama işte şimdi insan nedense daha farklı bakıyor
Beyin gelişimi hormonlar tecrübe hepsi etkili oluyor sanırım
Almanca da öyle bizim Sarah ikisi bana göre içler acısı 67 biri diğeri 70 ama sınıf 90 Almanca ana dersi öğretmenler gününde çok şık çiçek yolladım teşekkür bile etmemiş çocuğa işte diyemiyorsun da hocam azıcıkÖğretmen çok etkili edebiyat sevmez diyordum ben oğlum için ama bayılıyor kadına
Ay geçen seneki Almancacı da aynıydıAlmanca da öyle bizim Sarah ikisi bana göre içler acısı 67 biri diğeri 70 ama sınıf 90 Almanca ana dersi öğretmenler gününde çok şık çiçek yolladım teşekkür bile etmemiş çocuğa işte diyemiyorsun da hocam azıcıktaktir etseniz çocuk değişecek diye
Hazırlık Etkili değil ama canım bir daha bu kadar rahat olamayacak o dili öğrenme de geçen çalışırken gördük emire demiş ah kendini benim gözümle görebilsen ne kadar geliştiniz diye speaking de çocuk ilk kez oturdu çalışıyordu küçücük şey onları gazlıyor aslında ama valla nickle söyleyeceğim heyyy be nin dediği gibi kolej şoku yaşıyoruzAy geçen seneki Almancacı da aynıydı
Gerçekten taktir edilince başka çalışıyor çocuklar
Zor geliyor herhalde aferim demek teşekkür ederim demek
Ortalama altı kalınca da insan endişeleniyor isterr istemez
Hazırlık etkili değil ama dili tam öğrensin istiyor insan
9da da oluyor dil dersi ve boş geçince daha da zorlanıyor ya da öğrenemediğinde
Ortaokul kolaydı lise de edebiyat kabussss.Siz şok olduysanız biz ne yapacağızben mat fizik diyordum ama edebiyat dan aldıracağım rezil gibi Lgs de belaydı Türkçe hala bela bize
Alışmaya çalışıyorHoşgeldin alıştınız mı sizinki yatılı idi sanırım
Oyyy çok iyi değil mi aslında en düşük 65 ve şişirme yok hocalar gerçekten kıt puanlı bakalım sözlüler de göreceğiz
bizim de öyle sınıftaki çocuklar yamaşallah onlara bizimkiler zehir olur inş biz 85 aldı mat da ortalamanın altında duruyor dedim tüm sınıf 100 mü alıyor bunlarda çocuklar sadece ortalama üzeri 99 olan İngilizce 85/95 arası ortalama altında gözüküyor notları bizde sınıf çok sıkı tutuyor ilerleyen seneler de ne olur bilmiyorum bizimkiler ortalamaya katılmıyor diye rahatlar arkadaş grubu ile bu sene inş seneye ciddiye alacaklarmış
Benim kız dertleşiyordu chatgbt ile geçen yılDuyguda seni kopyalıyor şu chatgbt ile ben oğlanın Lgs sonuçlarında sınav diye yazışıyordum şimdi diyet sürecimi takip ediyorumruh halime göre yazıyor taklitçi ama korkutucu süreç uzak değil 5/10 yıla çoğu meslek çöp zaten yapay zeka yüzünden konuşmuşsunuz zaten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?