- 29 Mayıs 2010
- 31.345
- 84.719
- 1.123
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.901
Aynen öyle yapacağım inşallah bu sene destek aldırıyorum seneye dershane şeklinde ilerlerizBence seneye düşünün dershane
Zaten seneye yoğun olacak bu sene eksik bırakmadan yormadan 8 e geçirmek gerekiyor
Dershane bursluluklarına sokun çocuğu, gönderecekseniz indirimli olur. Dershane daha derli toplu olur sanki. Konu tekrarı için de iyi oluyr.Aynen öyle yapacağım inşallah bu sene destek aldırıyorum seneye dershane şeklinde ilerleriz
arkadaşlarında mı sıkıntı yoksa öğretmenlerde mi?Bugün gene sorun çıkmış okulda . Öyle saçma ki sebebi. Ego gene. Bu 4 yıl zor geçecek belli . B planı yapmam lazım o da belli şimdiden.
Arkadaş da var . Öğretmen çocuğu branşı mat mesela. Onun ödevleri halloluyor bilmediği sorular evde kolayca çözülüyor. Ödevlere ek süre isteyince öğretmenden vs hemen sorun çıkarıyor. Böyle de benciller .Dershane bursluluklarına sokun çocuğu, gönderecekseniz indirimli olur. Dershane daha derli toplu olur sanki. Konu tekrarı için de iyi oluyr.
arkadaşlarında mı sıkıntı yoksa öğretmenlerde mi?
İstediğiniz zaman sorun. Bir çocuğa faydamız olsa seviniriz.Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar
Yapamadıklarını arkadaşlarına sorsun. Bizimkinin arkadaşları atıyor. Gözüne kestirsin bir arkadaşını. Bizimki cevap veriyor mesela, anlatıyor da.Fakire okuma şansı yok bu sistemde. Çok aşırı zeki olmadıkça. Bunlarla nasıl başedilecek? Parayla, özel hocalarla. Sınıf okul arkadaşları hatta bazı hocalar bile çiğ çiğ yer yoksa. Üzücü ama gerçekler de bunlar.
80 sayfa haftalık ödev veriliyor bir dersten. Yetişmiyor dolayısıyla. Bugün öğretmene dersinde gösterelim diye düşünmüşler ek süre vermişti. Ama neymiş neden beklenmiş teneffüste niye bulmamış çocuklar öğretmeni. Eksi verecekmiş. Bu normal mi?dersi de aynı gün ayrıca.Yapamadıklarını arkadaşlarına sorsun. Bizimkinin arkadaşları atıyor. Gözüne kestirsin bir arkadaşını. Bizimki cevap veriyor mesela, anlatıyor da.
Hayatta kalma mücadelesi. Kurtlar sofrası.Üniversitede rahat edecekler öyle düşün. bizde sanırım ödev kontrolü yok gibi. Yapıyorlar zaten. Ama yetişemeyecek kadar çok olmuyor. Ama bir tanesi yapamayacak kadar zordu. Olanı gönder dedim. Herkesin anne babası bilgisayardan anlamıyor sonuçta
Çok teşekkür ederimİstediğiniz zaman sorun. Bir çocuğa faydamız olsa seviniriz.
Teneffüste mi okuyacakmis hoca 80 sayfalık odevi80 sayfa haftalık ödev veriliyor bir dersten. Yetişmiyor dolayısıyla. Bugün öğretmene dersinde gösterelim diye düşünmüşler ek süre vermişti. Ama neymiş neden beklenmiş teneffüste niye bulmamış çocuklar öğretmeni. Eksi verecekmiş. Bu normal mi?dersi de aynı gün ayrıca.
Hazırlık cennet , 9. sınıf felaketTeneffüste mi okuyacakmis hoca 80 sayfalık odeviçok saçma, dersinde toplarsın işte.
Benimki hayatta yapamaz 80 sayfa odevi ya
Gecen bi kitap incelemesi yaptı ,tek seferde yazdı önce bi kağıda yaz sonra temize gec dedim de vakit kaybı gördücalakalem yaptı götürdü kızdım bakmadım da nasıl yaptığına
Ben ortaokulda özelden kurtulmak istiyorum ya parayı da geçtim gerçekten diğer okul oğlum da ki hayal kırıklığından aldık şimdi çok rencide olmuşlar d ile başlayan kolejlerin başarısından çocukları çalıştırmayın diyen yönetim kurulu her şube 500 tam puan hedefi koymuşBenim kız özelde şimdi. Ama lisede yine devleti düşünüyorum kazanabilirse tabi kısmet. Benim oğlanda ortaokulu özelde okudu. Ama hiç öğretmeni şikayet edemedim.
En basitinden oğlum sürekli cam kenarına oturmaktan şikayetçiydi. Yer değişikliği yapılıyormuş ama benimki sürekli cam kenarına oturtuluyormuş. Mentor öğretmenine mesaj attım sınıf öğretmeniyle bu konuyu konuşabilir misiniz diye. Çünkü sınıf öğretmeninin telefon numarası yok ve yasak.
biliyorsunuz her türlü sıkıntı mentor öğretmenine söyleniyor. Sınıf öğretmeni beni aradı paldı küldür. Sanki ben şikayet etmişim, öğretmen hakkında kötü yorumlarda bulunmuşum gibi basit bir olayı büyüttü büyüttü ve oğluma da yansıttı derslerde. Laf çarptı.
Lafın kısası bana yansıtmasa çocuğa yansıtacaktı zaten. Özel, devlet aslında çok farketmiyor. Rabbim iyilerle karşılaştırsın,bizim çocuklara da akıl fikir versin inşallah
Üniversite de lazım olacak o paralar. Biraz çocukta da bitiyor. Aslında en önemlisi çocuk zaten.
Oyyyy 9 dan ciddi ciddi korkmaya başladım yaHazırlık cennet , 9. sınıf felaketArkadaşınıza notunu siz verin diyen var yahu. Obp bu kadar önemliyken şaka olmalı. Seveni fazla olan çocuk olur sevmeyeni fazla olan olur. Öğrenci öğrenciye not mu verirmiş? Her hafta başka tuhaflık görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?