2025 LGS Anneleri

Bizde beklenti içinde değiliz. Her zaman sen çalış olursa olur olmazsa sonunda ölüm yok diyorum. Ben zaten b ve c planımı olusturdum. Kazanamazsa oBP ile alan iyi bir okul buldum. oBP yüksek oğlumun. O da olmazsa bildigim arkadaşlarinin gittiği bir kolej var. Fiyat aldım müdürle konuştum ama daha kayıt yaptırmadım. Sonuca göre sekillenecegiz. Sonunda ölüm yok. Asıl iş lisede başlıyor maalesef.

Aynen bizde öyleyiz bizim de ilk konular dediğiniz gibi çarpanlar katlar DNA komik birde kaza kader ve zekat bizde deneme eksiklerini özel derste matematikte döniyoruz ama soruya göre şaşırıyor büyük bir konu eksiği yok bazen kafasının dikine gidiyor soru yanlış bence bu diyor özellikle şu kader de gerçekten bıktım deneme analizi çok önemli yanlışlara dönme kendileri ile yarışacaklar haklısınız

Şöyle bişi var çocuklar kaynaklar denemeler öyle zor sınava hazırlanıyor ki basit kazanımları MEB yeni koymaya başladı sanırım iki yıldır zoru yapan çocuk kolayı yapamıyor bir video paylaşmıştım hoca da öyle diyordu kazanımları ihmal etmeyin diye yeni nesil kadar

Aynen öyle. Bizim kolej de yüksek burs verdi lgs yi görmek istedik. Obp yi bol keseden veriyorlar ülkemizde . İnşallah o okullardansa puanı orta yükseklikte başarılı çocukların gittiği bir okul olur. Bu hafta 470 aldı .asla kızmadım vayyy herkes 490 almış demedim . Baktık hangi soruları yapamamış . Onlara yoğunlaştık. Bizim okul da 470 le 26. 30. Cü olunuyor öyle yüksek alanlar var. Onlarla yarışmıyoruz eksik tamamlayarak 480 üstüne nasıl çıkarız onu çözüyoruz . Tavsiyelerim bunlar . Haklarında hayırlısı olsun

Benim zamanımda bir sınıfta 2 kişi takdir 5 kişi teşekkür alırdı . Yüksek sözlüler verilmezdi . Şimdi herkes takdir teşekkür alıyor. Lgs Yks de de çuvallıyorlar . Çünkü aslında olmadıkları başarıyı var sanıyor çocuk da aile de. Hep takdir alan üniversite kazanamayan çocuklar var. Bilinçli veli olmalıyız .

Hangi okuldasiniz merak ettim. Bizde Antalya merkezde bilindik bir kolejdeyiz. Bizde 410 alan 52 felan oluyor. 30 olanın puanida 425 lerde. Okulda 6 sınıf var. B sınıfının en düşüğü yani 48. olanin sınav ortalaması 415. 24 üncü yani A şubesinin sonuncusunun ortalaması 430larda. Okul sınav sorularını kendi hazırlıyor.

Başka zaman söylerim okulunu. Burada önceki yıllarda hemen samimiyetler kurdum , sonu kavgalarla bitti . 2.5 yıl üyelik iptaliyle girmedim. Anonim kalarak birbirimize faydalı olalım şimdilik . Zamana bırakalım derim.

Başka zaman söylerim okulunu. Burada önceki yıllarda hemen samimiyetler kurdum , sonu kavgalarla bitti . 2.5 yıl üyelik iptaliyle girmedim. Anonim kalarak birbirimize faydalı olalım şimdilik . Zamana bırakalım derim.
Anladım. Ben okulun başarısını çok yüksek bulduğum için merak ettim. Bize sürekli bizim okulumuz çok iyi diyip durduklarindan merak ettim.Yoksa tabi ki okul bilgisi sizin özelinizdir. Burada kimliğiniz ve kendinize ait özel bilgileri vermek istemezsiniz.

Özele yazdım

okul sıralaması değil mi bunlar. genel olamaz. bizimkide çok şubeli bir okul. deneme sınavlarında sözel zor sayısal kolay geliyor. ya da bize öyle geliyor bilemiyorum

Oğlumun okulunun büyük çoğunluğu devlet okulu
Başarılı çocuk her yerde başarılı oluyor
Yeter ki istesin
Aslinda ben özel ya da devlet kıyaslaması yapmak istemedim. Başarılı çocuk her yerde başarılı. Ancak bu denemelerin zorlukları her yayında farklı. Birde dershaneler öğrencilerimiz basarili demek için denemenin cevaplarını veriyormuş. Ayrıca bazı denemeler daha biz denemeye girmeden YouTube da çozumleri geziyor. Ben oğluma baktirmiyorum ama cevapları görüp sinava giren çocuklar varmış. Daha üzücüsü oğlum okulunda sınavda kopya çeken bir kız olduğunu kızın rehber hoca odasında yokken sınav cevaplarini bulduğunu sınavdan çok yüksek aldığını söyledi. Maalesef bu gerçeklerden dolayı deneme puanları ve sıralamalar yanıltıcı oluyor.

Katılıyorum benzerini yazmıştım ben de. Cevaplar önceden bulunabiliyor bazı denemelerin . Cevap veren dershane de varmıymış ilk kez duydum . Biz de olmuyor. Okul da kopya var ama bazı çocuklar çekiyor denemelerde. Kendilerini kandırıyorlar o yüzden hiç aldırmıyorum ben

300 ler de bir çocuk 15 gün de 480 lere çıkıyor denemede. Mantık var mı? O yüzden kendi netleriyle yarıştırın diyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…