- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Ben çok çıkan konulara bakıyorum tek soru çıkmış yada bir soru çıkmış konudansa üç beş soru çıkmış sık önüne gelen konulara dönüp duruyoruzSizlerden de taktikler öğrenmek isterim. Birlik olup iyi puan alalım
Çok güzel bilgilerBen çok çıkan konulara bakıyorum tek soru çıkmış yada bir soru çıkmış konudansa üç beş soru çıkmış sık önüne gelen konulara dönüp duruyoruz
bizde geçmiş lgs ağırlıklı başladık artık sorulara zaten lgs senaryoları nartest olsun bumerang seti okulu da ara tatil kitabı vardı hepsinin içinde lgs soruları var
Okulun ara tatil kitabını bir hafta uzattılar bu ara ödev ama için de MEB in örnek soruları ve lgs soruları var kendi programına pek bakamıyor bu ara tatil kitapları yetişmediği için böyle gidiyoruz
Kurs ek program başlatmıştı dün ona başladı 19/15 ve 21/30 arası önce branş denemesi yapmışlar sonrasında da hepsini tek tek çözmüş hocaları üçakşam buna katılacak dilbilgisin de Türkçe gününde hızlandırılmış olacakmış bizim program böyle ilerliyor yukarda saydıklarım dışında bir de mor kitap serimiz var diğer kaynakları bitti gibi hız güçlendiren Ankara mozaik okyanus classmet vardı bizde
Aynı kitaplar bizde de evde çözerken . Okul çıktılar veriyor etütler de. Dershanede başka kaynaklar . Oldu çorbaBen fenomenin ikiz sorularını ve MEB kitaplarini çozduruyorum. Birde branş denemeleri. Biz az soru çözüyoruz. Elimizdekiler azıcık erise öpüp başına koyacağım. Fende sıkıntı yok. Türkçe bir tık düşük. Matematik ise sıkıntı. 15 doğruyu hala geçemedik. Kısmet artık ne diyeyim. Olduğu kadar. Fen bu son 4 denemede 19-1 geldi. Türkçe 16-18 arası. Kısmet artık.
Nartest yok fenomenin hepsini aldık a b tüm derslerinNartestin lgs senaryoları kitabını kullanan var mı? Alıp almamakta kararsız kaldım. Fenomen ikiz sorular var bende.
Bu kadar soru cozmeninde zararı var. Sorularda ufak bir değişiklik olduğunda beyin daha önce çözdüğü sorulardakiler gibi algılayıp ayrıntıyı fark edemiyor. Şu lgs birincilerini dinliyorum. Bir ikisi hariç hiçbiri öyle günde 300 soru çözdüm demiyor. Hepsi az ama öz soru çözmüş. Birde dikkat ettiniz mi bilmem birinciler hep öyle full çeken tipler değil. Çoğu denemelerde 2-3 kez full çektim diyor ve sınava yakın denemelerde 5_6 yanlışlardan bahsediyor. Yani kısmet işte. İnşallah bizim çocuklarda tarih yazar.Şu 500 alanları 1 ay duymasak keşkesinirlerimiz bozuluyor bunlar nasıl hepsini çözüyor diye
Benimde ilgimi o çekmişti hatta dinlediklerim arasında 1 kişi 1 kez ful çektiğini söylemişti öyle uçuk sayılarda soru çözen yoktu 300 üstü görenler genelde son ay yapmışlar sınavdan bi önceki denemede 5 6 yanlışı çıkanlar ağırlıktaydıBu kadar soru cozmeninde zararı var. Sorularda ufak bir değişiklik olduğunda beyin daha önce çözdüğü sorulardakiler gibi algılayıp ayrıntıyı fark edemiyor. Şu lgs birincilerini dinliyorum. Bir ikisi hariç hiçbiri öyle günde 300 soru çözdüm demiyor. Hepsi az ama öz soru çözmüş. Birde dikkat ettiniz mi bilmem birinciler hep öyle full çeken tipler değil. Çoğu denemelerde 2-3 kez full çektim diyor ve sınava yakın denemelerde 5_6 yanlışlardan bahsediyor. Yani kısmet işte. İnşallah bizim çocuklarda tarih yazar.
Haklısınız . Günde 300 soru vr üstü çözse bir öğrenci , öncelikle bedensel çok yıpranır . Beyin de yorulur . Sadece kahve eşliğinde 3 4 gün kamp yapanları duydum 2 saat uykuyla . Gün de 100 soru ideal . Konu eksiği de olmayınca bu iş tmmBu kadar soru cozmeninde zararı var. Sorularda ufak bir değişiklik olduğunda beyin daha önce çözdüğü sorulardakiler gibi algılayıp ayrıntıyı fark edemiyor. Şu lgs birincilerini dinliyorum. Bir ikisi hariç hiçbiri öyle günde 300 soru çözdüm demiyor. Hepsi az ama öz soru çözmüş. Birde dikkat ettiniz mi bilmem birinciler hep öyle full çeken tipler değil. Çoğu denemelerde 2-3 kez full çektim diyor ve sınava yakın denemelerde 5_6 yanlışlardan bahsediyor. Yani kısmet işte. İnşallah bizim çocuklarda tarih yazar.
Biz tuşlu telefonu veremedik kabul etmedi kendi. Telefonun sıkıntısı dikkat dağınıklığı yaratıyor. Oğlum ders araları telefona bakıyor. 10 dakika ara oluyor 15_20 dakika. Telefonun düzgün kullanılması gerçekten zor. Birde çocuk tam soru çözerken mesaj geliyor aklı kayıyor. Benim oğlum buna maruz kalmamak için çalışırken telefonun sesini kısıyor. Çok yorucu oluyor telefonla mücadele.Tuşlu telefona da karşıyım çocuk telefon sosyal medya , oyun bağımlısı değilse. Arkadaşlarıyla yazışır molalarda ,okul da komik bir olay olduysa gülerler, ödevler de yardımlaşılır, denemeler hakkında konuşurlar , kız ise aldığı bir makyaj ürününü kıyafeti paylaşır . Erkekse futbol dan konuşurlar . Robot değil çocuk bunlar . Telefonu günde 1 saat kullanmış oluyorlar . E hakları . Yemek yerken görüntülü arkadaşları arar kızımı mesela. 300 soru ve üstü çözen çocukların ailelerin de sorun var bence . Kendi yapamadıklarını çocuktan bekliyorlar
Almanıza gerek yok gibi aynı tarz yarın size atayım ben bende ikiz soruları alacaktım vazgeçtim tarzı aynı kitapların sayfa sayısı vs ikisinde de örnek lgs sorular varNartestin lgs senaryoları kitabını kullanan var mı? Alıp almamakta kararsız kaldım. Fenomen ikiz sorular var bende.
Birşey soracaktım gene lise cahili olarak. Hazırlık okuyunca 9. Sınıftan itibaren dersler İngilizce mi anlatılıyor?Bu ikilemde biz de kaldık ceycey sonuçlar açıklanınca
Şöyle ki yakınımızda biri herhalde 20 yıllık vardır tam emin değilim fen lisesi
Biri yeni olan ama Yks sonuçları çok yüksek olan fen lisesi
Diğeri de eski puanı yüksek Anadolu lisesi
Ben yeni fen lisesinden yanaydım
Hem yakın hem arkadaşımın oğlu gidiyordu hem de başarısı yüksek diye
Ama eşim kabul etmedi
Oğlum da şimdiki lisesinden yanaydı
Ve Anadolu lisesi oldu
Hazırlık olduğu için kıyas yapamayacağım eğitim konusunda
9. Sınıfta bakalım göreceğiz nasıl olacak
Yok canım maalesef keşke öyle olsa ne güzel ingilizceleri olurduBirşey soracaktım gene lise cahili olarak. Hazırlık okuyunca 9. Sınıftan itibaren dersler İngilizce mi anlatılıyor?
Ankara’ya mı özelOkullar tatil yarın yuppiii. Deneme sınavı da vardı dershane etüt de
bize mesaj geldi okul ve dershaneden . Nerelerde tatil bilmiyorumAnkara’ya mı özel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?