- 10 Nisan 2014
- 42.845
- 114.421
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.841
Bu dershaneler birincileri hemen nasıl anlıyor o heyecanla hepsini hatırlamaz ki çocuk benim ki asla bakmaz kitapçık olmadan neyi yaptım diye başka bişeye bugün çok gerildim bir de sınavdan sonra cevapları izle demem yani deneyeceğim şansımızı derim size başarılı olursamAh keşke alabilsek ya veriler mi ki ?Optikler gittikten sonra değil cevap anahtarı sorular yayınlanınca da almaya razıyımÖnceden herkes kendi okulunda olurken sanırım 5 te gidip alıyorlardı kitapçıkları. Hatta akşam 7 8 9 10 da bile almaya razıyım, benimki bakmam diyor çünkü 1 gece nasıl yatılır, üstelik okul da hemen sabah gideyim alayım yakınlığında değil
Birde sorular açıklandıktan sonra bir şeyi kalmıyor ki ha o gün ha pazartesi vermişler okul açıksa tabi ortaokul olsa açık olur daAh keşke alabilsek ya veriler mi ki ?Optikler gittikten sonra değil cevap anahtarı sorular yayınlanınca da almaya razıyımÖnceden herkes kendi okulunda olurken sanırım 5 te gidip alıyorlardı kitapçıkları. Hatta akşam 7 8 9 10 da bile almaya razıyım, benimki bakmam diyor çünkü 1 gece nasıl yatılır, üstelik okul da hemen sabah gideyim alayım yakınlığında değil
Ya mantıken aslında bir zararı yok optikler yollandıktan sonra demek ki verenler vermiş şansımızı deneriz uzak okul yolum düşmez diyeceğimOptikler gidince mudur bina sorumlusu olarak kontrolünü yapar kilitler gider ,eğer alabilme ihtimali olursa optikleri götüren araç çıkar çıkmaz müdüre ceeeee demek lazım, ama o riski alırlar mı bilmiyorum .Bilseler o gece nasıl uzun olacak bize verirler aslında yazik bize
Bilerek olduğunu düşünmeye başladım beni bugün hüngür hüngür ağlattı bir tanesi o kadar gerildim kiEski yıllardaki sorular çok kolay geliyor ama bazı denemelerde çöküş de oldu. Bu denemeleri kim hazırlıyor ayol? Lgs sınavı benzerleri değil sorular. Bilerek mi yapıyorlar moral bozmak için?
BUrsluluk sınavında bakmıştı oğlum hatırlamaya çalıştı normalde olandan 3 yanlış fazla söyledi sonuç gelince daha çok sevinmiştikBu dershaneler birincileri hemen nasıl anlıyor o heyecanla hepsini hatırlamaz ki çocuk benim ki asla bakmaz kitapçık olmadan neyi yaptım diye başka bişeye bugün çok gerildim bir de sınavdan sonra cevapları izle demem yani deneyeceğim şansımızı derim size başarılı olursam
Birde kurs okulları istedi kitapçıkları mı orada kontrol ettiriyorlar kibizim ki full beklenen değil zaten de
Yorulmuştur. Benim oğlumda bugunki denemede Türkçede 7 yanlış yapmış. Fen mat full ama işte puan 450 lerde oldu. Hayırlısı dedik artık. Umarım çocuklarımız istedikleri okulları kazanırlar.Allah yardımcıları olsun.Bilerek olduğunu düşünmeye başladım beni bugün hüngür hüngür ağlattı bir tanesi o kadar gerildim kidün okul bugün dershane iki sınav bizde umutsuz vaka gibi oldu halbuki çöküş yok diyordum belki artık yorgunluk
Ay bende çok sevinirdim kesinBUrsluluk sınavında bakmıştı oğlum hatırlamaya çalıştı normalde olandan 3 yanlış fazla söyledi sonuç gelince daha çok sevinmiştik
Bizimde öyle oluyor bi denemede full yapıyor diğerinde 5 6 yanlış hangisinde çok iyi bilinmiyorYorulmuştur. Benim oğlumda bugunki denemede Türkçede 7 yanlış yapmış. Fen mat full ama işte puan 450 lerde oldu. Hayırlısı dedik artık. Umarım çocuklarımız istedikleri okulları kazanırlar.Allah yardımcıları olsun.
Geçen sene lgs sonuçları açıklanmadan birinci sayıları bile açıklanmıştı YouTube kanalındaBu dershaneler birincileri hemen nasıl anlıyor o heyecanla hepsini hatırlamaz ki çocuk benim ki asla bakmaz kitapçık olmadan neyi yaptım diye başka bişeye bugün çok gerildim bir de sınavdan sonra cevapları izle demem yani deneyeceğim şansımızı derim size başarılı olursam
Birde kurs okulları istedi kitapçıkları mı orada kontrol ettiriyorlar kibizim ki full beklenen değil zaten de
Dershane okul sürekli arayıp soruyorBenim ki kesinlikle almicam bakmicam diyor.
Tavrından biraz gerildim ama Allah’tan saman Alevi gibi söndü şimdiYorulmuştur. Benim oğlumda bugunki denemede Türkçede 7 yanlış yapmış. Fen mat full ama işte puan 450 lerde oldu. Hayırlısı dedik artık. Umarım çocuklarımız istedikleri okulları kazanırlar.Allah yardımcıları olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?