- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.861
full yaptığı dersi bi sonrakinde 5 6 yanlış çıkarıyor demek istemiştimBizimde öyle oluyor bi denemede full yapıyor diğerinde 5 6 yanlış hangisinde çok iyi bilinmiyor
İyi geçtiğini hissederse bakar diye düşünüyorum ama sanırım kendince stres azaltıyor bakmicam diyerek.Dershane okul sürekli arayıp soruyor
Benimki de bakmayacam diyordu arkadaşları bakınca dayanamadı
Çok şükür doğru hatırlamış yanlışlarını
Son denemeleri hatırlamıyorum ama denemelere benzer geldiİyi geçtiğini hissederse bakar diye düşünüyorum ama sanırım kendince stres azaltıyor bakmicam diyerek.
Daha önce yazmıştınız belki ama son kaç denemenin ortalaması geldi sonucunuz
Bizim denemelerin pek ayarı yokSon denemeleri hatırlamıyorum ama denemelere benzer geldi
Sizinkilerin sonuçları denemelerin en yükseği olsun inşallah
Ben de merak ediyorum sizin kadar
Hahaha bende sondan bi önceki s.kuzucu bide bugün ki sonuç olabilir kabulüm fazlasında yok gözümBen Sondan bi önceki ozdebir i istiyorumSon Ozdebir de olabilir başım üstüne Hatta son Sinan Kuzucu da olabilir
Bu üçünden biri olsun ,eğer daha yüksek olmayacaksa .Insallah
Bugün 465 ile 470 arası birşey geldi. Ağlamış. Gerçek lgs den zor soruyorlar ikiz sorular vs sormuyorlar çoğu . Bu da çocuklar da moral bozukluğu motivasyon düşüklüğü sağlıyor. Ben de bilerek yaptıklarını düşünüyorum.Bilerek olduğunu düşünmeye başladım beni bugün hüngür hüngür ağlattı bir tanesi o kadar gerildim kidün okul bugün dershane iki sınav bizde umutsuz vaka gibi oldu halbuki çöküş yok diyordum belki artık yorgunluk
Ben tam puan yapmalarından yanayım şehir dışı tercih ederler bizede yer açılırMüshilli su ve şeker dağıtma fikri, çıkkkkkk aklımdan çıkkkkkk
Benim de yok öyle bir beklentim. Bizimkiler de İstanbul erkek lisesi Galatasaray vs ne yüksekse orayı tercih ederler inşallahhhhhhhBen tam puan yapmalarından yanayım şehir dışı tercih ederler bizede yer açılırtam puan yapma konusunda hiç ümidim yok
Çok aminnnn. Neden olmasın? Haklısın . Biz alalım o puanlarıYahu neden eksik dilek dinliyorsunuz 490 ve 500 ü bizler alalim işte ,o aralıkta olmayan okula da nasip der geçeriz, 500 luk olmazsa 490 lık olsun napalım çocuğumun canı sağ olsun deriz
Benim de zemzem var bişiler oku bariKilerde zemzem suyum vardı. Gidip bakayım. Kazara içen olmadıysa kıza içireyimhedef değiştirdim 500 olacak
Ne okunuyor bi araştırayım yazarımBenim de zemzem var bişiler oku baribir arkadaş getirdi üç aydır bekliyordu
Benimkini görümcem geçen yıl hacdan getirdi. Zemzem bozulmaz değil mi? Bugünlere saklamıştım daYalnız haberlere konu olan sudan değildir umarım arkadaşa güvenirim ama damacanaya adam karıştırıp karıştırıp sattı ya zemzem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?