2025 LGS Anneleri

Dershane okul sürekli arayıp soruyor

Benimki de bakmayacam diyordu arkadaşları bakınca dayanamadı
Çok şükür doğru hatırlamış yanlışlarını
İyi geçtiğini hissederse bakar diye düşünüyorum ama sanırım kendince stres azaltıyor bakmicam diyerek.

Daha önce yazmıştınız belki ama son kaç denemenin ortalaması geldi sonucunuz

İyi geçtiğini hissederse bakar diye düşünüyorum ama sanırım kendince stres azaltıyor bakmicam diyerek.

Daha önce yazmıştınız belki ama son kaç denemenin ortalaması geldi sonucunuz
Son denemeleri hatırlamıyorum ama denemelere benzer geldi
Sizinkilerin sonuçları denemelerin en yükseği olsun inşallah

Ben de merak ediyorum sizin kadar

Son denemeleri hatırlamıyorum ama denemelere benzer geldi
Sizinkilerin sonuçları denemelerin en yükseği olsun inşallah

Ben de merak ediyorum sizin kadar
Bizim denemelerin pek ayarı yok bugün bi hocada son 5 denemeyi alın dedi de merak ettim acaba öyle mi olur

Duanıza çook amin

Ben Sondan bi önceki ozdebir i istiyorum Son Ozdebir de olabilir başım üstüne Hatta son Sinan Kuzucu da olabilir
Bu üçünden biri olsun ,eğer daha yüksek olmayacaksa .Insallah
Hahaha bende sondan bi önceki s.kuzucu bide bugün ki sonuç olabilir kabulüm fazlasında yok gözüm

Bugün 465 ile 470 arası birşey geldi. Ağlamış. Gerçek lgs den zor soruyorlar ikiz sorular vs sormuyorlar çoğu . Bu da çocuklar da moral bozukluğu motivasyon düşüklüğü sağlıyor. Ben de bilerek yaptıklarını düşünüyorum.

Ben tam puan yapmalarından yanayım şehir dışı tercih ederler bizede yer açılır tam puan yapma konusunda hiç ümidim yok
Benim de yok öyle bir beklentim. Bizimkiler de İstanbul erkek lisesi Galatasaray vs ne yüksekse orayı tercih ederler inşallahhhhhhhAngara tüüüüü kötü derler de o çalışkanlardan kurtuluruz

490 ve 500 alacaklara son mesajım: boşverin devlet liselerini, kolejlere başvurun tam burslu. Havanız olsun , lüks içinde okuyun anacığımmmm. Devlet okulları şanınıza yakışmaz. Onları biz faniler, daha düşük puanlılar yazalım.

Yalnız haberlere konu olan sudan değildir umarım arkadaşa güvenirim ama damacanaya adam karıştırıp karıştırıp sattı ya zemzem diye
Benimkini görümcem geçen yıl hacdan getirdi. Zemzem bozulmaz değil mi? Bugünlere saklamıştım daÇok çalıştılar emek çok fazla ,binlerce soru çözdüler. E sıra da manevi destekler kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…