2025 LGS Anneleri

Kolejlerin mi devletin mi? Devletin ki çok kolay geldi kızıma. Ama maddiyattan zaten bize düşmezdi . Kolejlerinde bazısı kolay sordu yüzde 85 e kadar veren oldu bazısı yüzde 25 çok bile size dedi
Yok devletin benimki de evde çözdü kazanım zaten iyi ama sınav ortamında ne yapardı bilmiyorum 8 de sokan aileler çocuk aşamayınca ciddi moral bozukluğu olmuş lgs de olmayacak diye öğretmenler biz uyarıyoruz neden böyle yaptınız diye yazanlar vardı

Krallar karması moral bozdu bizde de. Türkçe inkilap yanlışları çıktı. Fullerdi hep oysa. Hocası moral bozmak yok zordu ondan demiş

Benim kız sözelci idi tıp yazacak olsa da. İşi sözelden götürüyordu asıl. Artık yanlışlar sözelden geliyor. Çocuk sayısalcı oldu son 2 aydır

Krallar karması moral bozdu bizde de. Türkçe inkilap yanlışları çıktı. Fullerdi hep oysa. Hocası moral bozmak yok zordu ondan demiş
Ya onu hiç takmayın ömür hayatında ilk kez 4 ınkılap yanlışı yaptı bu çocuk kuzucu sevmez onda bile o sayı yok Türkçe 15 16 mi ne daha fenasını da mozaik de yaşadık 14 doğru 6 yanlış Türkçe 7 de olabilir kuruma baktım ortalama 8/9 da asla takmasın kızınız benimki takmaz ben sadece sinir hastası gibi gezdim sonucu görünce ders mi alsak Türkçe diye ama

2 inkilap yanlışına şok oldum ben de. Türkçe de 3 yanlış ikinci şok . Sayısal iyiydi ama. Çocuğun bile devreler yandı. Hepsinin yandı aslında

Benim kız sözelci idi tıp yazacak olsa da. İşi sözelden götürüyordu asıl. Artık yanlışlar sözelden geliyor. Çocuk sayısalcı oldu son 2 aydır
Ben bilemiyorum neci sayısal hocalarının hedefleri var lgs de hiç sebep yok diyor Aydın 9 sanırım bugün 4 boş mat bırakmış havasına göre mi soruya göre mi daha yanlış var mı bilmiyoruz bazen sözel de çok iyi yapıyor bazen sayısal da ve artık çok yoruldular sanırım
Evde altın karma var onları çözse daha iyi gideceğine

İkinci denemeye girmemiş bugün . Sabah ki yeter dedi. Kitapçığı almış ama kütüphane de şu an. Zorluyorlar son güne dek . Daha ne yapsınlar?

Lgs bitsin sevdiğim bir arkadaşımın kızına Yks koçu olacağım. Basarım boğazına nefes aldırmam. Kazanır o da
Her çocuğa işlemiyor bu koçluk ya ben denedim iki ay çocuğumun psikolojisi bozuldu her çocuk 300/400 soru çözemiyor benim ki en azından 100/150 ama verimli olsun basarken boğazına aklında olsun

Ahahaha bu arkadan gelenler kaçıncı yılın lgs anneleri olacak burası bitince açalım
2030 lgs tayfa
Benim de kucuk kizim cok hareketli. Buyuk kadar da calismiyor. Ben de buyuk kadar ilgilenemedim.

Buyuk kizim diyor ki, Allah tan kardesim var , o beni aratacak size ,lgs zamani

Oğlumun bugünkü denemesi de düşük, dunkune üzülürken bugun 1 puan daha düştü
Cok sinirlendim, eğer yarın da iyi yapamazsam cuma gününe de gireceğim denemeye diyor .
İnkılap ingilizce fen matematik ne ararsan var dizmiş boncuk gibi .
Hep ilk 3 te olurdu sıra da düşmüş
Pazar pazartesi iyiydi ama 2 gündür düştü.
Gercek sınavda çıksın inşallah

Arkadaşlar paylaşım 6 b kitapçığı cevap anahtarı varsa bana atar mısınız rica etsem sizinkilerden giren varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…