- 10 Nisan 2014
- 42.855
- 114.440
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.821
Koç olalım. Bedava yaparız bu işi. Tecrübe konuşacak. Hepimizde var fazlasıylaAhahaha bu arkadan gelenler kaçıncı yılın lgs anneleri olacak burası bitince açalım
2029 sanırım hunileri çiftleriz artıkAhahaha bu arkadan gelenler kaçıncı yılın lgs anneleri olacak burası bitince açalım
Yok devletin benimki de evde çözdü kazanım zaten iyi ama sınav ortamında ne yapardı bilmiyorum 8 de sokan aileler çocuk aşamayınca ciddi moral bozukluğu olmuş lgs de olmayacak diye öğretmenler biz uyarıyoruz neden böyle yaptınız diye yazanlar vardıKolejlerin mi devletin mi? Devletin ki çok kolay geldi kızıma. Ama maddiyattan zaten bize düşmezdi . Kolejlerinde bazısı kolay sordu yüzde 85 e kadar veren oldu bazısı yüzde 25 çok bile size dedi
Krallar karması moral bozdu bizde de. Türkçe inkilap yanlışları çıktı. Fullerdi hep oysa. Hocası moral bozmak yok zordu ondan demişYok devletin benimki de evde çözdü kazanım zaten iyi ama sınav ortamında ne yapardı bilmiyorum 8 de sokan aileler çocuk aşamayınca ciddi moral bozukluğu olmuş lgs de olmayacak diye öğretmenler biz uyarıyoruz neden böyle yaptınız diye yazanlar vardı
Ahahah harikasınız ya biz alıştık boş duramayız ve koçluk kısmı doğru grupça koç olalım Kk koç grubuHatta yazın Yks ye hazırlık grubu açalım. 4 yıl çabuk geçer
Ya onu hiç takmayın ömür hayatında ilk kez 4 ınkılap yanlışı yaptı bu çocuk kuzucu sevmez onda bile o sayı yok Türkçe 15 16 mi ne daha fenasını da mozaik de yaşadık 14 doğru 6 yanlış Türkçe 7 de olabilir kuruma baktım ortalama 8/9 da asla takmasın kızınız benimki takmaz ben sadece sinir hastası gibi gezdim sonucu görünce ders mi alsak Türkçe diye amaKrallar karması moral bozdu bizde de. Türkçe inkilap yanlışları çıktı. Fullerdi hep oysa. Hocası moral bozmak yok zordu ondan demiş
2 inkilap yanlışına şok oldum ben de. Türkçe de 3 yanlış ikinci şok . Sayısal iyiydi ama. Çocuğun bile devreler yandı. Hepsinin yandı aslındaYa onu hiç takmayın ömür hayatında ilk kez 4 ınkılap yanlışı yaptı bu çocuk kuzucu sevmez onda bile o sayı yok Türkçe 15 16 mi ne daha fenasını da mozaik de yaşadık 14 doğru 6 yanlış Türkçe 7 de olabilir kuruma baktım ortalama 8/9 da asla takmasın kızınız benimki takmaz ben sadece sinir hastası gibi gezdim sonucu görünce ders mi alsak Türkçe diye ama
Ben bilemiyorum neci sayısal hocalarının hedefleri var lgs de hiç sebep yok diyor Aydın 9 sanırım bugün 4 boş mat bırakmış havasına göre mi soruya göre mi daha yanlış var mı bilmiyoruz bazen sözel de çok iyi yapıyor bazen sayısal da ve artık çok yoruldular sanırımBenim kız sözelci idi tıp yazacak olsa da. İşi sözelden götürüyordu asıl. Artık yanlışlar sözelden geliyor. Çocuk sayısalcı oldu son 2 aydır
İkinci denemeye girmemiş bugün . Sabah ki yeter dedi. Kitapçığı almış ama kütüphane de şu an. Zorluyorlar son güne dek . Daha ne yapsınlar?Ben bilemiyorum neci sayısal hocalarının hedefleri var lgs de hiç sebep yok diyor Aydın 9 sanırım bugün 4 boş mat bırakmış havasına göre mi soruya göre mi daha yanlış var mı bilmiyoruz bazen sözel de çok iyi yapıyor bazen sayısal da kuzucu da 19/20 bizim mat onda fen de sadece çeldiricü geliyor derdi
Her çocuğa işlemiyor bu koçluk ya ben denedim iki ay çocuğumun psikolojisi bozuldu her çocuk 300/400 soru çözemiyor benim ki en azından 100/150 ama verimli olsun basarken boğazına aklında olsunLgs bitsin sevdiğim bir arkadaşımın kızına Yks koçu olacağım. Basarım boğazına nefes aldırmam. Kazanır o da
Be özelden yazayım sizeBursluluk sınavı nasıldı sizin 8. Sınıfta sokanlar çok pişman olmuş sizin hazırlık biliyorum da
Ahahaha kaç oluyorlar şimdiden açalım topiği . Ay çok güldüm Allah da seni güldürsün
Tek tesellim kız çocukları hedefe kilitlenmiş oluyor erkekler ittir ittir ama kızım abi gibi zeki değil ama çalışır inş düzenli çalışmayı oturtmak hedefim olur başka da bişi yapmayız
2030 lgs tayfaAhahaha bu arkadan gelenler kaçıncı yılın lgs anneleri olacak burası bitince açalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?