- 10 Nisan 2014
- 43.633
- 116.097
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #3.701
Ucuza birşey kaldımı ki?Evdekilere söyledim onların da kafayı bulandirdim.Hayran hayran bakarken çok para mı ya hu dedik bi anda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ucuza birşey kaldımı ki?Evdekilere söyledim onların da kafayı bulandirdim.Hayran hayran bakarken çok para mı ya hu dedik bi anda
Ikea yı çok beğenirim ama belki de senin beğendiğin çok çok güzel. Ailece sizin kararınız önemli olan.Çocuğa seçenek sunsam oda ikea ama bilgisayar istediğim der kesin
Ben artık kendimi yenileyeceğim. Hep çocuk hep çocuk. YetooooBilgisayar + ikeadaha mantıklı gibi ama siz çok beğendiyseniz bizde pc yeniledik
Dolap ve çalışma masası mi 150 bin tl? Dolap giysi dolabı mi yoksa masa ve ünitesi mi 150 binSize bir fikir danışayım.Bugun oğlana dolap ve çalışma masası bakmaya gittik ,küçüğün masasi yok ve büyüğe masasi artık küçük kaldı.
Ozel yapım harika harika Led li citali .Ama 150 bin dediler .
Hemen ikna oldum bi şekilde tamamlarım dedim yarısı peşin yarısı taksit falan .
Ama şu saatlerde ya acaba abartı mi dedim ,tamam çok güzel harika ,tablo gibi .
Acaba ikeaya gitsem orda tasarlatsam ne kadara gelir diye düşündüm.
Çok fark olursa bilgisayarı da yenileyebiliriz.
O kadar arttı ki fiyatı ikea da kaça maledebilecegimizi bile kestirmedim.
Sizce bu ccooook güzel masa ve dolap ,iç mimar tarafından tasarlanmış misler gibi olan
Gereksiz masraf mi olur ki ?
Hic oyle değil benim oğlum ,marka diye tutturmaz, illa şu olacak demez ,ailem lgs icin %1 in altına girerse telefon sözü vermişti, son model .Ona bile değmez deyip bi altını beğendi.Herşeyin en iyisi verilen çocukların doyumsuzluğunu, ülkeden bihaber olmasını, herkes marka şeyler alıyor sanmasını vs doğru bulmuyorum. Bir ara ben de yaptım çocuğa.Devam ettirenler ise anne babalarına bile acımasız oldular yetişkinliklerinde. Aşırı bencil olduklarını görünce vazgeçtim korktum. Artık orta karar şeyler alıyorum indirim bekliyorum vs.
Şimdi fiyatı olabilir geldi ben sadece çalışma masası gibi düşündüm beğendiyseniz yaptırın özel yapımlar da fiyat normal olabilir gibi duvar boy dolap gerçekten herşeyi saklıyorGiysi dolabi 4 kapılı duvar boyunda yani eninde .
Masa da uzeri kitap için dolaplı falan ,karşılıklı duvara gelecekler anlatabildim mi bilmiyorum ama
Di mi koca elbise dolabi ,alir herseyiŞimdi fiyatı olabilir geldi ben sadece çalışma masası gibi düşündüm beğendiyseniz yaptırın özel yapımlar da fiyat normal olabilir gibi duvar boy dolap gerçekten herşeyi saklıyorsevmiyorsanız hele ortalıkta bişi
Simdi kendi aldığım yerle fiyat karşılaştırdim. Bilinen bir marka. Bizimde sürgülü 4 kapak boyutunda giysi dolabımiz var ve ünitesi olan çalışma masasından fiyat 55 bin civarı. Yani geniş yatağını kitapliğını da eklesem 150 bin etmiyorGiysi dolabi 4 kapılı duvar boyunda yani eninde .
Masa da uzeri kitap için dolaplı falan ,karşılıklı duvara gelecekler anlatabildim mi bilmiyorum ama
Siz bilinçli ailesiniz ama. Çocuk da başarılı. Bizim kolejde cebinde 40 bin nakit taşıyanı bile vardı. Öğretmenlere hakaret edenler, paranı ben veriyorum diyenler, herkesi 8 binlik parfüm kullanıyor sananlar . Dersleri kaynatırlar , bencillerdir. Anca marka konuşurlar. Dediklerim bunlardı. Yoksa herkes sever kaliteli belli markaları , iyi şeyleri vs.Hic oyle değil benim oğlum ,marka diye tutturmaz, illa şu olacak demez ,ailem lgs icin %1 in altına girerse telefon sözü vermişti, son model .Ona bile değmez deyip bi altını beğendi.
Abur cubur sever onu bile market market bakar ucuzu nerde diyeYine aynı parayı harcar ama bi kac tane seçer.
Yani henüz giyime ayakkabıya markaya takılacak yasa mı gelmedi bilemem belki değişir ama beni hoc zorlamadi küçüklüğünden beri özel okulda okumasına rağmen
Ya şöyle yapabilirsin modeli çek bir ustdan fiyat al biz iki sene önce tamam çalıştığımız atölye idi ama bir yatak odası dolabı full duvar içine yatak sürgülü iki çocuk dolabı yarım duvar iki çalışma masası üstler kapaklı bir de banyo için alt üst makinelere dolabı 185 bine yaptırmıştık tabiki fiyatlar arttı ha şu oluyor tam istediğini de versen kafalarının dikine ufak dokunuş yapıyorlar böyle atölyeden fiyat alsana belki pc için de bütçe kalır kenarda bana abla komşuların eşyasını da koyarsın demişerdi ama bu çocuklar olduğu süreceEvet bu tarz ,ilkine benziyor biraz ama açık alanı daha az ,kapaklı yeri de daha çok sanki ,bi gece yatayım bakalim sabah ne düşüneceğim