• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

Peki bu sınıf üstü notlar hangi çocuklarda 😀 hangi arkadaşla konuşsam sıkıntılar ortak herkes ortalama altında üstü olanları görmek istiyorum 😅
Yazdıklarınızı okuyabildim sadece üzülmeyin çoğu çocuk bu durumda dua edelim güzel olacak herşey 🤍
Ben yazayım hangi derslerde kaç nasıl ortalama altında
Din 86 ile ortalama altında sınıf ortalaması 90mış din dersinin
Coğrafya 94 sınıf ortalaması 96
Seçmeli din dersi 90 sınıf ortalaması 94
Tarih 77 ortalama 90
Edebiyat 88 ortalama 90 tabi bunların küsüratları var 90,21 gibi ben düz yazdım

Oğlumun ortalaması 94 🤷‍♀️

Tarih 77 ortalama 90

Oğlumunda almanca 94.5 sınıf ortalaması 96 bi çok dersi bu şekilde. sınıfımız okulun en iyi sınıfı ben napiyim diyor🤦‍♀️ haklıda buluyorum herşeyden puan kırıyorlar diyor 100 aldığım dinden hoca sağını solunu kıra kıra 80 e çekti diyor. Ders içi etkinlikte şiir okuyacaksınız demiş edebiyat hocası ortam hazırlicak her öğrenci şiire göre birde tonlamanızdan 20 puan kırarım demiş. Bugün diyorki sınavlara kaygılı giriyorum

İngilizce haric digerleri ortalama üzeri bizim ama iste bu senenin amacı ingilizce olduğundan ders saati de en çok o olduğundan bir anlamı kalmıyor 🤣
Geçiş süreci iyi olacak herşey sen yine o güzel duanı yap parlasın yavrularımız oldukları yerlerde😇

Hepimizin derdi aynı😅 bizim hazırlık olaydı kesin rezil ederdi beni😅 neden dile bu kadar ön yargılı bu çocuk anlamıyorum. Muhtemelen hazırlıkta okumak istemezdi zaten.
Ergenlikle savaşıyoruz 🤕 ittire ittire gidiyor. Artık üniversitede de git dersini çalış demek istemiyorum. İnşallah bir ışık gelirde akılları başına gelir. Mesela şu anda bilgisayar oyunu oynadığı için çok iyiyiz. Gündüzde ne dediysem çalıştı yoksa akşama bilgisayar alma ihtimali düşebilirdi. Bu motivasyonla çalışıyor. Yoksa çalışmıyor.Bizim Edebiyatimiz düşük. Yazılıya da hiç çalışmıyor. Çalışılacak bir derste degilmiş🤧

Tarih 77 ortalama 90

Ne dürüst bir grubuz valla bravo. Bu şekilde faydalıyız işte birbirimize.yazsaydık aaaa benim çocuğun notları hep 95 100, çapanın gururu Ayşe’m gibi sallar dururduk yıllarca burada🙈🙈🙈

Oğlumunda almanca 94.5 sınıf ortalaması 96 bi çok dersi bu şekilde. sınıfımız okulun en iyi sınıfı ben napiyim diyor🤦‍♀️ haklıda buluyorum herşeyden puan kırıyorlar diyor 100 aldığım dinden hoca sağını solunu kıra kıra 80 e çekti diyor. Ders içi etkinlikte şiir okuyacaksınız demiş edebiyat hocası ortam hazırlicak her öğrenci şiire göre birde tonlamanızdan 20 puan kırarım demiş. Bugün diyorki sınavlara kaygılı giriyorum
Şiir de travmam oldu. 🙈🙈🙈

Hepimizin derdi aynı😅 bizim hazırlık olaydı kesin rezil ederdi beni😅 neden dile bu kadar ön yargılı bu çocuk anlamıyorum. Muhtemelen hazırlıkta okumak istemezdi zaten.
Ergenlikle savaşıyoruz 🤕 ittire ittire gidiyor. Artık üniversitede de git dersini çalış demek istemiyorum. İnşallah bir ışık gelirde akılları başına gelir. Mesela şu anda bilgisayar oyunu oynadığı için çok iyiyiz. Gündüzde ne dediysem çalıştı yoksa akşama bilgisayar alma ihtimali düşebilirdi. Bu motivasyonla çalışıyor. Yoksa çalışmıyor.Bizim Edebiyatimiz düşük. Yazılıya da hiç çalışmıyor. Çalışılacak bir derste degilmiş🤧
Sizin tanıdıklar bizim ilk iki şubedeyse eyvah ki eyvah. 🙈efsane bizim edebiyatlar 🙈

Her çocuğun aynı düzeyde olduğu okulların şokundalar hala bence. Ortaokulda çalışkan biliniyorlardı. İyi not alıyorlardı bir havaları vardı. Artık herkes çalışkan. Öğretmenler de hepsi değil, bazıları maalesef daha fazla bileni varsa konuyu üstünkörü geçiyor ya da şöyle oluyor. O en çalışkanları baz alıp diğerlerine düşük not veriliyor. Benim gözlemim bu oldu bu yıl.

Vallahi alkışlıyorum yüzde yüz çok güzel bir çıkarım

Ay bizim İngilizce notu sizin olsun 🫣 100 bize Almanca serpin üzerimize
gün boyu tepesinde durdum ben seneye bırakırım Almancayı nefret ettim Selin hoca bir siz iki dedi bugün niye o zaman bu lisedeyiz bu kadar erken havlu atacaksa vallahi 70 lerde iyi bu son yazılı da toparlamazsa özel hoca tutacağım 60/65 galiba bizim Almanca şu İngilizcesi de iyi olmazsaymış en vasat sonlarda olacaktı birde İngilizce bilenlere kolay diyorlardı Almanca tek tesellim seneye öğretmeni değişecek

Ay bizim İngilizce notu sizin olsun 🫣 100 bize Almanca serpin üzerimize
gün boyu tepesinde durdum ben seneye bırakırım Almancayı nefret ettim Selin hoca bir siz iki dedi bugün niye o zaman bu lisedeyiz bu kadar erken havlu atacaksa vallahi 70 lerde iyi bu son yazılı da toparlamazsa özel hoca tutacağım 60/65 galiba bizim Almanca şu İngilizcesi de iyi olmazsaymış en vasat sonlarda olacaktı birde İngilizce bilenlere kolay diyorlardı Almanca tek tesellim seneye öğretmeni değişecek
Ben bi dilekçe yazıp talepte bulunayım notları değişirsek herkes mutlu olacak 😄
Bizde ingilizce kursuna yazdırdık ingilizcem sınıfın gerisinde kalıyor dedi bakalım ocakta başlicak kurs inşallah çok faydalı olur

Valla ib yapsa da burnumdan getirir oyle araştırma yapacak rapor çıkaracak göz yok bunda .Bari adam akıllı bir üniversite bölüm kazanıp okusun diyorum ama 9.sinifta napacak bakalim .Çok zormuş anne ib diyor üst sınıftan arkadaslari var .
Münazara kulübü, hali saha maçları, dun saat 9 du okuldan çıktığında game nigt lar her türlü nimetinden faydalanıyor, ib yerine sinav derecesi olsa daha kolay olur gibime geliyor ,o derece tembel benim oğlum.
Tembele kapıyı kapat demişler de amaaan nasil.olsa rüzgar eser kapanır demis tam olarak öyle
Biz de suan igcse diye bir sertifika var. Onun icin bilgilendirme yaptilar, Ib yi de icine alarak .
Bu sertifikalar disiplin istiyor. Cocuk kendi istemezse ve disiplinli degilse olmaz dedi.
Bunlari yapmaknfaydali ama yurt disinda okumanin baska yollari da var dedi.
Ib sonra olacagi ici daha cok igcse den bahsetti tabi.
ben de kizima dedim bu senin isteginle olacak. Istiyorsan gerekli destek icins arkandayiz.

bizim okul icin ayni anda ib ve yks basarisi cok zor.
Bizimki de e onların aileleri iyi fen liselerinin öğretmenleri diyor. E orada avantajlılar doğru. Ama ara kapatılabilir . Öyle olmasa anne babası ilkokul mezunu tonla doktor mühendis avukat vs olur muydu?
Bir tanidigin oglu itü ucak muhendisliginde anne baba tam bilmiyorum ama en fazla lise mezunu.
Cocuk asiri caliskan.
Bu sistemde zeka yetmiyor bu okullari kazananlar zeki ama calismadan iyi okullar olmaz.

Benim kizim da disiplinin D si, hirsin H si yok.
o kadar bos vakti var ki kizim biraz , ingilizce calis fransizca calis diyorum. Ben bu sene rahat etmek icin hazirlik sectim diyor.

Yine bir yakinin kizi fen lisesinde tip icin cabalsrken, 4 kardesler ayri bir odasi yok.
Benim 2 kizim var, evim iki odali. Kizim diyor ayri odam yok🙈kucugu salona aliyorum tek kaliyor ama bahane iste.
onun icin bu sene tasinacagim insallah bahanesi kalmasin

Cafe de kızı bekliyorum mat dersine getirdim. Haftaiçi de geleceğiz . Durumlar vahim. Hoca diyor ki kolejde de zaten takviye alacaksınız hep. Bu okulları kazanmışken kalın orda. Boşa para vermeyin koleje. Üstüne orada bomboş çocuklar da var. Takviye ala ala eksikler tamamlanır

10 da görmesi gereken mat konusu 9 a çekildi. Sistem karmakarışık zaten maarif modelinde. Hazırlık okuyanlar , fırsat varken bazı konuları şimdiden halledin. 17 ders var . Yetiştirmesi çok zor oluyor. Mat fonksiyonları halledin mesela. Seneye kafa rahat. Kitap bulup din tarih halledin

Biz de suan igcse diye bir sertifika var. Onun icin bilgilendirme yaptilar, Ib yi de icine alarak .
Bu sertifikalar disiplin istiyor. Cocuk kendi istemezse ve disiplinli degilse olmaz dedi.
Bunlari yapmaknfaydali ama yurt disinda okumanin baska yollari da var dedi.
Ib sonra olacagi ici daha cok igcse den bahsetti tabi.
ben de kizima dedim bu senin isteginle olacak. Istiyorsan gerekli destek icins arkandayiz.

bizim okul icin ayni anda ib ve yks basarisi cok zor.

Bir tanidigin oglu itü ucak muhendisliginde anne baba tam bilmiyorum ama en fazla lise mezunu.
Cocuk asiri caliskan.
Bu sistemde zeka yetmiyor bu okullari kazananlar zeki ama calismadan iyi okullar olmaz.

Benim kizim da disiplinin D si, hirsin H si yok.
o kadar bos vakti var ki kizim biraz , ingilizce calis fransizca calis diyorum. Ben bu sene rahat etmek icin hazirlik sectim diyor.

Yine bir yakinin kizi fen lisesinde tip icin cabalsrken, 4 kardesler ayri bir odasi yok.
Benim 2 kizim var, evim iki odali. Kizim diyor ayri odam yok🙈kucugu salona aliyorum tek kaliyor ama bahane iste.
onun icin bu sene tasinacagim insallah bahanesi kalmasin
Sakın sakın. Büyük fırsat hazırlık. Seneye ki bazı derslerin ilk konularını halletsin. Yüksek notlar alacak böylece seneye,ve bu da kızına müthiş özgüven verecek.

Devlet okulundan gelenler oyle haril haril haril çalışıyor.
Bu akıllım bi tekrar yapsa yeter ,tamam 90 olmasın notu 100 olmasın ama 71 nedir 🙄Bari 80 i gec .
Dil de emek istiyor ,kelime çalışılacak, grammar bakılacak.
Okul başlangıcında sinif ortalamasının üstündeydi seviyesi tek ders bile almadan .
Okul açıldı kac ay derse girdi 20 saatten ortalama sinir ortalamasının altına indi .
Cok tepelerde olmasa da ortalanin ustu olsa kabulümdü
Bizim kız deneme sınavında 134.oldu🙈🙈yetişmemiş ki o da boşvermiş çözmemiş. 86 soru 80 dakika olamaz zaten. Bunu baz almıyorum o yüzden.

Bizim kız deneme sınavında 134.oldu🙈🙈yetişmemiş ki o da boşvermiş çözmemiş. 86 soru 80 dakika olamaz zaten. Bunu baz almıyorum o yüzden.
Kaç kişi varmış giren toplam
Deneme sınavı sadece gördüğü konulardan mı
Keşke bizim okulda da yapılsa ben de oğlumun durumunu görebilsem

Kaç kişi varmış giren toplam
Deneme sınavı sadece gördüğü konulardan mı
Keşke bizim okulda da yapılsa ben de oğlumun durumunu görebilsem
180 kişi. Deneme yapılsın tabi ki faydalı ama normal süresi verilsin.

Back
X