- 9 Ağustos 2016
- 7.730
- 24.717
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #22.201
ayrı blok yaptıkları için demek sistem daha oturmadı ya. Yoksa ben de arada devlet hastanesi kullanıyorum memnunum baya. Orayı acil düzenlemeleri lazım, bir de kadın doğum bölümü yazıkAyy korkunnncc,işime şükrettim yemin ederim ya,10 yıldır işim sayesınde ozel saglık sıgortasından yararlandıgm ıcın hıc devlet hastanesıne gıtmıyordum Allaha şükrettim yani.bu sıstemı böyle yapanlarıda Allaha havale ettim,orda birsürü hamıle kadın ayakta saatlerce ızdıhamın ıcınde beklıyor yazık yanı.(bu randevusuz ızdıham kadın dogum bolumunde varmıs sadece ayrı bır blok yapmıslar bunun ıcın)diğer servıslerde randevu usulu kapıda ısım yazarak calısılıyormus)
Sana ozelden attım canım nerde oldugunuNerde o hastane Allah aşkınatöbe estağfurullah ya karga tulumba gibi eskiden öyleymiş kağıttan çağırma nedir.. kapıya yığılma nedir.. cidden merak ettim nerde o hastane gitmeyelim bizde. Tamam devlet hastanesinde bekleme sıra vs oluyor ama böylesini ilk kez duydum
Canım bılmıyorum etkılı olurmu ama camasırını ütüle gunde 2 kez degıstır,ayagına yünlü çorap giy,eşinle ilişki olmasın ve hıcbıryerde lavaboya girme,zorunda kalırsanda oturma klozete,bunlarıda yapıyorsan ve yıne oluyorsa doktorun verdıgı antıbıyotıklerı kullanırsın.Günaydın kızlar biz bu idrar yolu enfeksiyonunu napacağız her tahlil verdiiğimde çıkıyor bitmedi gitti
Bir tek ayaklarımı üşütmüş olabilirim dikkat edeyim bakalım bundan sonra zaten bugün verdi kullanacağımCanım bılmıyorum etkılı olurmu ama camasırını ütüle gunde 2 kez degıstır,ayagına yünlü çorap giy,eşinle ilişki olmasın ve hıcbıryerde lavaboya girme,zorunda kalırsanda oturma klozete,bunlarıda yapıyorsan ve yıne oluyorsa doktorun verdıgı antıbıyotıklerı kullanırsın.
Geldi kuzum benimSana ozelden attım canım nerde oldugunukesınlıkle eksıgı yok fazlası var,sıra olması sorun degılkı beklersın bı cay ıcersım falan en kotu sıra gelır,elımıze verılen bır sıra bıle yok malesef
Bende gecen tahlil vermistim idrar yolu enfeksiyonu cikti. Fitil ve toz ilac verdi dun basladim bakalm insallah birdaha olmazGünaydın kızlar biz bu idrar yolu enfeksiyonunu napacağız her tahlil verdiiğimde çıkıyor bitmedi gitti
Bizim burdaki sehir hastanesindeki kadin dogum polklinigide oyle malesef. Elimzde barkodumuz oluyor ismimiz yaniyor fakat icerde hasta varken 5 kisi iceri daliyor ve doktor hepsiyle ilgileniyor disari cikarmiyor. Senin sorunu dinlerken digerine cevap veriyor falan. Malesef cok sacma bir duzenSana ozelden attım canım nerde oldugunukesınlıkle eksıgı yok fazlası var,sıra olması sorun degılkı beklersın bı cay ıcersım falan en kotu sıra gelır,elımıze verılen bır sıra bıle yok malesef
Doktora gittim korkudan cok sükür normal dedi oda sağlıkla kucağımıza alalm inşaAllah hepimizdeCnm bence agrilarin normal ara ara bendede oluyor. Bebek buyuyor rahmimiz genisliyor bu agrilar normal
Been, 1 ay önce Alanya'dan Kırklareli'ye gittim arabayla. 1000 km yol 15 saat falan sürüyor. 1 hafta önce de döndüm. Yani 22. Hafta gidip 25. Hafta döndüm. Yolda külotlu varis çorabı giydim ne olur ne olma diye, 2 saatte bir durup yürüdüm, yürüyemediğimde seyir halindeyken ayaklarımı parmak ucuna kaldırıp indirdim baldır kasımı hep aktif tuttum ve en az 2 lt su içtim yol boyu. Çok şükür ödem bile olmadımkızlarr hamilelikte yolculuk yapanınız var mı? yani otobüsle gidip özel araçla gelmeli bi yolculuk var eşim gidecek ben de gitmek istiyorum ama çok kararsız kaldım. yaklaşık 8-9 saat sürecek bir yol.
hamileliğin ilk 3 aylık döneminde araçla komple Akdeniz turu yapıp kamp yapmıştım. ama şimdi bi kararsız kaldım. ne yapabilirim kızlar gitsem mi gitmesem mi sizce? 23+5 olduk bugünn
Ya beklememekle iyi yapmışsın canım sağlam adam hasta çıkar öyle bir yerden. Allah oraya mecbur olanlara yardım etsin. Normalde devlette şehir hastanelerinde düzenli olan yerler de var aslında ama her yer öyle değil işte maalesef. Geçmiş olsun sinirlenme boşverKızlar ben boyle rezil bir ortam görmedim.gittik sabah 100 kişi drnun kapısına abanmış ne sıra var ne bişey eski usul kagıttan cagırıyor hemsıreler,5er 5er alınıyor hastalar ıcerıye,kapının onundekı izdihamdan zaten isim falan duyulmuyor,şok olduk esımle,yınede geldık artık dıye 40 dkka kadar bekledık baktık izdiham pis hava iyice kötüleşti çıktık geldik ya muane falan olmadan.bosuna yoruldum sabahın köründe.ayy korkunctu gercekten.bu nasıl bır sıstem ben anlamadım,yıne kalabalık olur ama bır sıra olur bır sistem olur kara duzen,bir izdiham,hem üzüldüm hemde sinirlendim
Ben yaptım yolucluk 7 saat falan sürdü. Ama 1.5 saatte bir durduk yürüdüm. Biraz süreyi aşınca belim kitleniyorduxkızlarr hamilelikte yolculuk yapanınız var mı? yani otobüsle gidip özel araçla gelmeli bi yolculuk var eşim gidecek ben de gitmek istiyorum ama çok kararsız kaldım. yaklaşık 8-9 saat sürecek bir yol.
hamileliğin ilk 3 aylık döneminde araçla komple Akdeniz turu yapıp kamp yapmıştım. ama şimdi bi kararsız kaldım. ne yapabilirim kızlar gitsem mi gitmesem mi sizce? 23+5 olduk bugünn
çok teşekkürler canım yorumun için ama şeyi merak ettim. bu külotlu varis çorabı ne için? yani bu daha beter sıkan bi şey. daha fena sıkıştırıp rahatsız etmez mi karnını ve bebeği? çünkü ben çamaşırları bile büyük tercih ediyorum karnımı sıkmasın diye ?Been, 1 ay önce Alanya'dan Kırklareli'ye gittim arabayla. 1000 km yol 15 saat falan sürüyor. 1 hafta önce de döndüm. Yani 22. Hafta gidip 25. Hafta döndüm. Yolda külotlu varis çorabı giydim ne olur ne olma diye, 2 saatte bir durup yürüdüm, yürüyemediğimde seyir halindeyken ayaklarımı parmak ucuna kaldırıp indirdim baldır kasımı hep aktif tuttum ve en az 2 lt su içtim yol boyu. Çok şükür ödem bile olmadımDoktoruna da danışıp gidebilirsin bence ben zorlanmadım hiç
ben otobüsle gidiş olduğu için o kadar sık yürüyüş yapabilir miyim bilmiyorum ya :/ ama en kötü koridorda falan git gel yapabilirim. en azından seyahat eden insanların olmasına sevindim yaBen yaptım yolucluk 7 saat falan sürdü. Ama 1.5 saatte bir durduk yürüdüm. Biraz süreyi aşınca belim kitleniyordux
Hangi hastane orası canimKızlar ben boyle rezil bir ortam görmedim.gittik sabah 100 kişi drnun kapısına abanmış ne sıra var ne bişey eski usul kagıttan cagırıyor hemsıreler,5er 5er alınıyor hastalar ıcerıye,kapının onundekı izdihamdan zaten isim falan duyulmuyor,şok olduk esımle,yınede geldık artık dıye 40 dkka kadar bekledık baktık izdiham pis hava iyice kötüleşti çıktık geldik ya muane falan olmadan.bosuna yoruldum sabahın köründe.ayy korkunctu gercekten.bu nasıl bır sıstem ben anlamadım,yıne kalabalık olur ama bır sıra olur bır sistem olur kara duzen,bir izdiham,hem üzüldüm hemde sinirlendim
Nioli yağı var onu doktoruma danışıp sorsana canım çamaşır makinesi gözüne bile atiliyo iç çamaşırları yıkarken hattaGünaydın kızlar biz bu idrar yolu enfeksiyonunu napacağız her tahlil verdiiğimde çıkıyor bitmedi gitti
Gebeler için özel külotlu varis çorapları var, karın kısmı geniş hiç sıkmıyor. Varis çorabı özellikle seyahatlerde aynı pozisyonda uzun süre geçirildiği için öneriliyor. Kan akışını düzenlemek ödem ve başka olumsuz durumlarını önlemek amaçlı kullanılıyor. Bazı doktorlar diz altı öneriyor bazıları gerek yok diyor, ben kendim aldım giydimçok teşekkürler canım yorumun için ama şeyi merak ettim. bu külotlu varis çorabı ne için? yani bu daha beter sıkan bi şey. daha fena sıkıştırıp rahatsız etmez mi karnını ve bebeği? çünkü ben çamaşırları bile büyük tercih ediyorum karnımı sıkmasın diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?