2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
ayrı blok yaptıkları için demek sistem daha oturmadı ya. Yoksa ben de arada devlet hastanesi kullanıyorum memnunum baya. Orayı acil düzenlemeleri lazım, bir de kadın doğum bölümü yazık

Sana ozelden attım canım nerde oldugunukesınlıkle eksıgı yok fazlası var,sıra olması sorun degılkı beklersın bı cay ıcersım falan en kotu sıra gelır,elımıze verılen bır sıra bıle yok malesef

Günaydın kızlar biz bu idrar yolu enfeksiyonunu napacağız her tahlil verdiiğimde çıkıyor bitmedi gitti
Canım bılmıyorum etkılı olurmu ama camasırını ütüle gunde 2 kez degıstır,ayagına yünlü çorap giy,eşinle ilişki olmasın ve hıcbıryerde lavaboya girme,zorunda kalırsanda oturma klozete,bunlarıda yapıyorsan ve yıne oluyorsa doktorun verdıgı antıbıyotıklerı kullanırsın.

Bir tek ayaklarımı üşütmüş olabilirim dikkat edeyim bakalım bundan sonra zaten bugün verdi kullanacağım çok teşekkür ederim canım

Geldi kuzum benim
Aman gitme bir daha oralara ne saçma işmiş o öyle.

kızlarr hamilelikte yolculuk yapanınız var mı? yani otobüsle gidip özel araçla gelmeli bi yolculuk var eşim gidecek ben de gitmek istiyorum ama çok kararsız kaldım. yaklaşık 8-9 saat sürecek bir yol.

hamileliğin ilk 3 aylık döneminde araçla komple Akdeniz turu yapıp kamp yapmıştım. ama şimdi bi kararsız kaldım. ne yapabilirim kızlar gitsem mi gitmesem mi sizce? 23+5 olduk bugünn

Bizim burdaki sehir hastanesindeki kadin dogum polklinigide oyle malesef. Elimzde barkodumuz oluyor ismimiz yaniyor fakat icerde hasta varken 5 kisi iceri daliyor ve doktor hepsiyle ilgileniyor disari cikarmiyor. Senin sorunu dinlerken digerine cevap veriyor falan. Malesef cok sacma bir duzen

Been, 1 ay önce Alanya'dan Kırklareli'ye gittim arabayla. 1000 km yol 15 saat falan sürüyor. 1 hafta önce de döndüm. Yani 22. Hafta gidip 25. Hafta döndüm. Yolda külotlu varis çorabı giydim ne olur ne olma diye, 2 saatte bir durup yürüdüm, yürüyemediğimde seyir halindeyken ayaklarımı parmak ucuna kaldırıp indirdim baldır kasımı hep aktif tuttum ve en az 2 lt su içtim yol boyu. Çok şükür ödem bile olmadım Doktoruna da danışıp gidebilirsin bence ben zorlanmadım hiç

Ya beklememekle iyi yapmışsın canım sağlam adam hasta çıkar öyle bir yerden. Allah oraya mecbur olanlara yardım etsin. Normalde devlette şehir hastanelerinde düzenli olan yerler de var aslında ama her yer öyle değil işte maalesef. Geçmiş olsun sinirlenme boşver

Hello kızlar 2. Doz tetanoz aşımı oldum.
İlk aşıyı beni takip eden arayıp soran canım hemşirem yapmışto. Ve iğneyi bile hissetmemiştim. Ne ağrı ne ateş. Aşıyı yaptığını bile hissetmemiştim, yaptınız kı bitti mi demiştim. Bugün izinliymiş canım hemşirem başka hemşire yaptı offf çok acıdı ve sızlıyor canım asla tatlı değildir btw

Ben yaptım yolucluk 7 saat falan sürdü. Ama 1.5 saatte bir durduk yürüdüm. Biraz süreyi aşınca belim kitleniyordux

Kızlaar ben akıntı ve külot değiştirmekten sıkıldım ve heralde ergenliğimden beri ilk defa günlük ped aldım Normalde 3 yıldır regli dönemlerimde bile ped değil peddon diye bir külot kullanıyordum çünkü marketteki tüm pedler alerji yapıyordu.
Bu aldığım günlük pedi arkadaşım kullanıyodu, çok memnun olduğunu söyledi o benden daha alerjik bi tip. İnşallah alerji olmam yaa, sizin de arayışınız varsa fikir olsun diye yazayım dedim
#reklamdeğil

Eklentiler

• 1000063974.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 1000063976.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 57
çok teşekkürler canım yorumun için ama şeyi merak ettim. bu külotlu varis çorabı ne için? yani bu daha beter sıkan bi şey. daha fena sıkıştırıp rahatsız etmez mi karnını ve bebeği? çünkü ben çamaşırları bile büyük tercih ediyorum karnımı sıkmasın diye ?

Ben yaptım yolucluk 7 saat falan sürdü. Ama 1.5 saatte bir durduk yürüdüm. Biraz süreyi aşınca belim kitleniyordux
ben otobüsle gidiş olduğu için o kadar sık yürüyüş yapabilir miyim bilmiyorum ya :/ ama en kötü koridorda falan git gel yapabilirim. en azından seyahat eden insanların olmasına sevindim ya

Hangi hastane orası canim

Gebeler için özel külotlu varis çorapları var, karın kısmı geniş hiç sıkmıyor. Varis çorabı özellikle seyahatlerde aynı pozisyonda uzun süre geçirildiği için öneriliyor. Kan akışını düzenlemek ödem ve başka olumsuz durumlarını önlemek amaçlı kullanılıyor. Bazı doktorlar diz altı öneriyor bazıları gerek yok diyor, ben kendim aldım giydim Hastanede hemşirelik yaparken de kullanıyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…