- 9 Ağustos 2016
- 7.730
- 24.717
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #22.381
Aç ilk kan verdim sonra içecek geldi 5 dk iç dedi sonra saat tuttu o saatte kan verdim sonra bir saat sonra yine kan verdim hepsi aç toplam 2.5 saat sürdüYaa peki nasıl oluyor aç karnına içip kan veriyorum sonra gidip yemek yiyip tekrar mı veriyorum nasıl yapılıyor
Yemememiz lazım yazıcaktım ama kalbimdekini elime dökmüşümBugün fileye uğradım şu organik günlük pedden almak için çünkü akıntım çok geliyor. Evde sıkıntı yok ama dışarı da, iş yerinde çok zorluk çekiyorum. Uzun saatler dışarda olduğum için külot yetiştirememneyse bunu da gördüm aldım cipslere göre daha iyi içerikli. Ben cips çok severim mağlum yememiz lazım #reklamdeğil
Ben ayda 1 paket yiyorum doktor izin verdiYemememiz lazım yazıcaktım ama kalbimdekini elime dökmüşüm
Guzel cikar insallah kuzumWc den yana sıkıntım yok çok şükür bakalım bizim ne cıkıcak
Ben de geçenlerde yedimBen ayda 1 paket yiyorum doktor izin verdi
Ayy inşallah canımm senin kaç çıkmıştı? Yani çıkması gerekiyor? Gerçi referans değerleri yazar amaGuzel cikar insallah kuzum
Kuzum şöyle söyleyeyim sana. Benim herşey normaldi tam haftasındaydı. Tam zaten vücutta insülin gebeliğin 24 ve 28. haftasında fazla salgılanmaya başlarmış. Tam da bu dönemlerde O yüzden şeker yüklemesi yapılıp anne de gizli şekerin olup olunmadığına bakılırmış. Ben şeker yüklemesini 26+5 gibi yaptırdım çıktı ne yazık ki bende. Şuan 28haftalıgım tam ve toplamda 6kilo aldım sadece bu 7ay içerisinde. Asla şeker tatlı matlı yemeyen ve ailede de şeker hastalığı olmayan bir geçmişim vardı. Burada bahsetmistim hatta dikkatli olun diye yazmıştım.Çok meyve yedim bende senin gibi. Bir kere şeker çıktı mı azaltmak değil direk tedaviye başlamak gerekiyor. Normalde tam haftasında giderdi benimki şimdi bir hafta önde yani şuan 28im ama 29haftalık gibi düşün.Oda işte tam şeker yüklemesi yaptırdığım haftadan bir hafta sonra önde çıktı. Hergün şeker ölçümü yapıyorum parmaktan ve sıkı bir diyete başladım diyetisyen ve endokrinoloji doktoru ile birlikte ilerliyoruz.Ayy bebısmm bende şüphelendım valla haftaya baksın bıdaha yıne boyle cıkarsa banada baksın olmazsa.senın bebıste önden mi gidiyor?suyu normalmiş.dıyetmı verdıler sımdı sana,ben cok meyve yıyordum meyveyı azaltacagım bakalım bir,belki normale biner haftaya.
Aç durulur mu 2,5 saat yaAç ilk kan verdim sonra içecek geldi 5 dk iç dedi sonra saat tuttu o saatte kan verdim sonra bir saat sonra yine kan verdim hepsi aç toplam 2.5 saat sürdü
Ayy mınnosum gecmıs olsun benım bebek oldum olası hep 1 hafta öndeydi,şimdi 2 hafta olmuş,bakalım haftaya zaten bir şüphe olur ise yapar heralde şeker yüklemesi,bana yapalım dese hayır demem.şekerim hb1a 4-5 ,Açlık kan sekerı 67-57 cıktı.İki kez bakıldı bunları 3 er ay arayla.Kuzum şöyle söyleyeyim sana. Benim herşey normaldi tam haftasındaydı. Tam zaten vücutta insülin gebeliğin 24 ve 28. haftasında fazla salgılanmaya başlarmış. Tam da bu dönemlerde O yüzden şeker yüklemesi yapılıp anne de gizli şekerin olup olunmadığına bakılırmış. Ben şeker yüklemesini 26+5 gibi yaptırdım çıktı ne yazık ki bende. Şuan 28haftalıgım tam ve toplamda 6kilo aldım sadece bu 7ay içerisinde. Asla şeker tatlı matlı yemeyen ve ailede de şeker hastalığı olmayan bir geçmişim vardı. Burada bahsetmistim hatta dikkatli olun diye yazmıştım.Çok meyve yedim bende senin gibi. Bir kere şeker çıktı mı azaltmak değil direk tedaviye başlamak gerekiyor. Normalde tam haftasında giderdi benimki şimdi bir hafta önde yani şuan 28im ama 29haftalık gibi düşün.Oda işte tam şeker yüklemesi yaptırdığım haftadan bir hafta sonra önde çıktı. Hergün şeker ölçümü yapıyorum parmaktan ve sıkı bir diyete başladım diyetisyen ve endokrinoloji doktoru ile birlikte ilerliyoruz.
İnşallah bakalım senin içinde herşey yolunda gitsin kuzum benimAyy mınnosum gecmıs olsun benım bebek oldum olası hep 1 hafta öndeydi,şimdi 2 hafta olmuş,bakalım haftaya zaten bir şüphe olur ise yapar heralde şeker yüklemesi,bana yapalım dese hayır demem.şekerim hb1a 4-5 ,Açlık kan sekerı 67-57 cıktı.İki kez bakıldı bunları 3 er ay arayla.
Cnm benim sonuc enabiza dusmedi. Bende doktoru arayip sordum normal cikmis dediAyy inşallah canımm senin kaç çıkmıştı? Yani çıkması gerekiyor? Gerçi referans değerleri yazar ama
Bende durulmaz diyodum ama glikoz tokluk hissi verdi bana ya son kanda artık kötü oldum ama açık havaya çıkınca iyi geliyor soğuk havaAç durulur mu 2,5 saat yaçok teşekkür ederim canım
Bende durulmaz diyodum ama glikoz tokluk hissi verdi bana ya son kanda artık kötü oldum ama açık havaya çıkınca iyi geliyor soğuk gabaAç durulur mu 2,5 saat yaçok teşekkür ederim canım
Merhabalar ilk aylar benim yüksekti kullandığım takviyelerden kaynaklanmış onları bırakıp başka vitamin verdi doktor bide o sıralar yemeğe dikkat ettim et tarzı değilde sebze tarzı özellikle enginar öneriyorlarMerhaba arkadaşlar aranızda alt ast degerı yükselen var mı varsa ne gıbı önlemler aldınız bılgı verırmısınız
Bütün ölçümleri mi 2 hafta öndeAyy mınnosum gecmıs olsun benım bebek oldum olası hep 1 hafta öndeydi,şimdi 2 hafta olmuş,bakalım haftaya zaten bir şüphe olur ise yapar heralde şeker yüklemesi,bana yapalım dese hayır demem.şekerim hb1a 4-5 ,Açlık kan sekerı 67-57 cıktı.İki kez bakıldı bunları 3 er ay arayla.
Bakalım pazartesi günü yaşayıp gorucemBende durulmaz diyodum ama glikoz tokluk hissi verdi bana ya son kanda artık kötü oldum ama açık havaya çıkınca iyi geliyor soğuk hava
Evet canım hatta kafası 2.5 hafta,herseyı 15 gun önde.zaten en bastan berı 1 hafta önden gidiyordu.Bütün ölçümleri mi 2 hafta önde
Benim de öyle ben de tedirgin oldum sizin doktorunuz bir şey söyledi mi bu konudaEvet canım hatta kafası 2.5 hafta,herseyı 15 gun önde.zaten en bastan berı 1 hafta önden gidiyordu.
Hersey yolunda bu bır maraton bıraz öne gecmıs ama tekrardan duzelır endıselenme dedı canım.haftaya kontrole cagırdı ama.sana ne dedıBenim de öyle ben de tedirgin oldum sizin doktorunuz bir şey söyledi mi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?