2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canim sen hic kotu bir anne degilsin, cocuklar hastalana hastalana buyuyor, bagisikliklari gucleniyor. Hastalanmasinkadar dogal bir sey yok. Nasil oldu simdi?

Canım çok geçmiş olsun benim poyraz da düştü hatta boşu boşuna tomografi çekildi ama bilemezdik doktor ne derse onu yaptık. Olacağı varmış oldu Allah dermansız dert vermesin gribi inşallah çabucak geçer kötü anne değiliz bizler çok şefkatli ve merhametli anneleriz ve ilk defa anneyiz tecrübesiziz. Kaç çocuğun olursa olsun yaşanıyor bunlar kendine yüklenme. Senin elinde olan birşey değil ki

Ocak ayına kadar gözlemlicem . Gece emmesini sağlıklı bir şekilde bırakamazsak alıcam eğitim. Bende Esra hanım var onunla görüştüm . Tatlı birine benziyor . Çok yıpratıcı olmaya başladı çünkü süreç . Gece uykusu yok neredeyse. Mesela dün 1 saat belki uyumuşumdur . Sürekii kucakta olmak istedi bıraktım uyandı . Oysa memede uyuyor yada sallanarak. Her türlü destek yani . Ben uykumu alamayınca bu sefer tahammülüm az oluyor. Üstelik oğlum da uykusunu alamıyor onun gelişimi içinde almam gerektiğini düşünüyorum.
Kızlar bir süredir benimki kakasını baya katı yapıyor sizinki de böyle mi? Öğün sayısı arttı diye sanırım normal mi bu? Sizinkiler hala cıvıl mı yapıyor nasıl yapıyor
Nasıl tarif etsem keçi kakası kadar sert değil ama böyle patates püresi gibi bazen sıva gibi anlatabildim mi bilmiyorum
Lütfen kendine böyle yüklenme. Benim oğlumda 1 sn dalgınlık yüzünden beton zemine düştü . Çok şükür birşey olmadı . 2 kere nezle oldu. Kulak enfeksiyonu oldu vs. Bunlar senin anneliğini belirleyen krterler değil. Sen harika bir annesin. Bebişler böyle böyle bağışıklık geliştiriyorlar hastalıklara. Sen hiç duydun mu hasta olmadan büyüyen bir bireyi . Bebişlerimiz böyle böyle büyüyecekler. Sen çok güzel bir annesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…