- 8 Ağustos 2023
- 6.027
- 7.119
- 128
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #22.441
Evet uyuyamıyorumSen de mi uyuyamıyorsun?
Ya bende bir anda geldi. Burnumu falan temizlemiyordum. Pazartesi mi gideceksin?
Hayır canım, dünden sonra gelmedi. Ama genzümden geldiğinden eminim.Evet uyuyamıyorumPazartesi şeker yükleme testim var. Eşim özele gidelim yarın için rahat etsin dedi ya haftaiçi salı falan ya da yarın özele gidicem. Devamı geliyor mu peki? Diş etin kanamış olabilir mi
Kuzum bir kere geldiyse dert etmeHayır canım, dünden sonra gelmedi. Ama genzümden geldiğinden eminim.
Git canım, için rahat etsin
Evet, o yüzden çok takılmadım. Belki senin de burnun kanamış olabilir. Kuruluk hissediyor musun burnunda?Kuzum bir kere geldiyse dert etme
Burnum hep kuru. Ama bu ara ara ve sık olmaya başladı.Evet, o yüzden çok takılmadım. Belki senin de burnun kanamış olabilir. Kuruluk hissediyor musun burnunda?
Corasprin başlamıştı doktorun ondan kaynaklı olabilir canım bı doktoruna danış yinedeKızlar galiba diş etim kanamiyor. Burnum kanıyor genzime gidip tükürük olarak geri geliyor
Ya aklıma bu geliyor ama bilmiyorum yapar mı? Bir de benim kanım çok fazla 15 lerde. Önemli bir yerde bir şeyim olsa ağrım olur ne bileyim nefessiz kalırım bir şey olur diye düşünüyorum. Önemli değil diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ama insan tedirgin oluyor. En son doktora gidicem ama röntgene giremem. Kendi doktorum bilir mi bunu ona da hiç sormadımCorasprin başlamıştı doktorun ondan kaynaklı olabilir canım bı doktoruna danış yinede
Kadın doğumada danış o zaten KBB ye görün ister ihmal etme tabiki ama forumda corapsrin kullanıp burun vs gibi kanaması olanlari okumuştum canımYa aklıma bu geliyor ama bilmiyorum yapar mı? Bir de benim kanım çok fazla 15 lerde. Önemli bir yerde bir şeyim olsa ağrım olur ne bileyim nefessiz kalırım bir şey olur diye düşünüyorum. Önemli değil diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ama insan tedirgin oluyor. En son doktora gidicem ama röntgene giremem. Kendi doktorum bilir mi bunu ona da hiç sormadım
Bir bakayım foruma hiç bakmadım. Ama evet ihmale gelmez. Yarın şeker yükleme için gidecektim bir sorarım kendi doktoruma. KBB ye de gidicem bakalımKadın doğumada danış o zaten KBB ye görün ister ihmal etme tabiki ama forumda corapsrin kullanıp burun vs gibi kanaması olanlari okumuştum canım
Kız ben kullanmıyorum ama sürekli kan var burnumda dur yarın doktora sorayımKadın doğumada danış o zaten KBB ye görün ister ihmal etme tabiki ama forumda corapsrin kullanıp burun vs gibi kanaması olanlari okumuştum canım
Merhaba canım yükselen vardı grupta da hatta bende de kullandıgımız multivitamin ile ilişkili olduğunu gördük regenesis max kullanıyorduk bırakınca geçti ve sürekli kan tahlili ile devam ettik muhtemelen doktorunda kullandığın her şeyi kesip gözlemleyecektirMerhaba arkadaşlar aranızda alt ast degerı yükselen var mı varsa ne gıbı önlemler aldınız bılgı verırmısınız
Çok güzel hepsiii, sağlıkla neşeyle kullanılsınKızlaaar günaydın iyi pazarlar
Ben kolonya şişelerini ve marteniçka bilekliklerini takmak için kartları hazırladım. Çikolatası da tamam. Başka hediyelik düşünüyorum ama sadece aile üyeleri anane falan için. Öneriniz var mı. Sabun düşünmüştüm Instagram'da çok güzel bir hesap var ama emin olamadım. Kalıcı bir hatıra düşünüyorum.
Size fotoğrafları da ekleyim bakın
Yaa harika bir fikir gerçekten. Bahçe var babamların oraya dikerler çok güzel bir fikir teşekkür ederim yazdım kenara bunuÇok güzel hepsiii, sağlıkla neşeyle kullanılsın
Daha önce söylemiştim sanırım ben düğünümde zeytin fidanı dağıtmıştım hediyelik, yetiştirip bahçeye ekenler bile oldu her bakışta bizi anıyorlar bu çok güzel ve özel geliyor bana. Az sayıda bir şey düşünüyorsan Zeytin fidanı hem anlam olarak çok güzel hem de hiç akıldan çıkmayacak bir hediye bence
Çok güzel olmuş hepsi sağlıcakla gelsin oğluşunKızlaaar günaydın iyi pazarlar
Ben kolonya şişelerini ve marteniçka bilekliklerini takmak için kartları hazırladım. Çikolatası da tamam. Başka hediyelik düşünüyorum ama sadece aile üyeleri anane falan için. Öneriniz var mı. Sabun düşünmüştüm Instagram'da çok güzel bir hesap var ama emin olamadım. Kalıcı bir hatıra düşünüyorum.
Size fotoğrafları da ekleyim bakın
Kendim hazırladım canım canva diye bir program. Vaktin olursa sen de yapabilirsin çok pratik ve istediğin gibi yapabiliyorsun. Sonra da bizim tanıdık bir kırtasiyede baskı yaptırdım kartlara. Naylon poşetler aldım bir de trendyoldan daha uygun fiyata geldi.Çok güzel olmuş hepsi sağlıcakla gelsin oğluşunMarteniçka kartlarını nereye hazırlattın canım
Bir arkadaşımda da oldu burun kanaması doktor bu haftalarda normal dedi bendede oldı normal dediBir bakayım foruma hiç bakmadım. Ama evet ihmale gelmez. Yarın şeker yükleme için gidecektim bir sorarım kendi doktoruma. KBB ye de gidicem bakalım
Benim de hep kan var burnumda. Kuruyor ve hatta kurumuş kan burnunu tıkıyor.Kız ben kullanmıyorum ama sürekli kan var burnumda dur yarın doktora sorayım
Aynenn aynen sürekli temizliyorummBenim de hep kan var burnumda. Kuruyor ve hatta kurumuş kan burnunu tıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?