- 2 Ekim 2022
- 2.777
- 4.236
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #27.761
Devlettede hic o risklerden bahsetmiyorlar aslnda bahsetmeleri lazim ama hangidi dogru bilemedim.insani tedirgin ediyorlarEvet özele gidiyorum aşırı tedirgin etti beni bu haftada yapılacak iş değil zaten yeterince stresli bi dönem biliyorsunuz . 4 kiloyu imza ile doğurtuyormuş 5 olursa asla almıyormuş yani anlam veremedim
Kiz masallah de nazar etme kendineYa şu nefes darlığı olayı ben de 1 ve 2. Trimesterda olmuştu. 3. Trimester da hamile değilken olan nefes açlığı bile geçtiumarım geri gelmez
Oy maşallah iyi ki o zaman beklememis doktorun tam tosunmus gercektenKızlar biz yavrumuza kavuştuk. Darısı başınıza inşallah. 4100 gr doğdu benim minik tosuncuk. Sütüm hemen geldi, hiç endişe etmeyin sütle ilgili. Sürekli memede ve kucakta. Operasyon iyi geçti. Epidural kombo diye bahsetti anestezi uzmanı. Epidural +spinal diye kendi aralarında konuştular. Çok şükür iyiyim. 8 de ameliyata alındım. 8.29 da doğdu. Daha ayağa kalkamadım. Uyuşukluk devam ediyor. Sezaryen sırasında kısırlaştırma işlemini de yaptırdım. Şimdilik bu kadar yazabiliyorum size. Eve çıkınca hastanede gerekli olanları falan hep detaylı yazarım. Kendinize iyi bakın
Ben de ilk defa zorlandım gece. Tam basenlerim ağrıyor dönemiyorum karnıma ağrı giriyor tam uykuya dalıyorum çişim geliyor falanGece cok zor gectı ipektoşum,umarım önümüzdeki 9 gün böyle sürmez
Mayacıgm sabah 6 gıbı sızmısımbugun annemde kalmayı deneyecegım birde,mide bulantısıda eklendı yanmaya.
Çok kilo olması riskli zaten eğer doğmazsa kemiği kırıyorlarmış çıkarmak için ama kadının tavrı beni üzdü sona gelmişiz daha makul yaklaşabilirdi varsayımlarla beni korkutması hoş değilDevlettede hic o risklerden bahsetmiyorlar aslnda bahsetmeleri lazim ama hangidi dogru bilemedim.insani tedirgin ediyorlar
Aynı hastanede iyi doktorlar varmış benimki profesör diye gidiyorum ama kadın korkak çıktı valla bu ne böyle demesi yokmu bide . Zaten çok tedirginim bebeğimde double aortic art sendromu riski var kalbinde sıkıntı var damarları ters o kadar yıkıldım ki çok mutsuzum3 ün başında yoğundu bu bir aydır daha iyiyim ama ultrasona vs girdim bebek kanala inmiş demedi hiçbir doktorbaş geliş dendi sadece bilmiyorum ki
Onu bilmiyorum ama biri bana 4 kilo ustuyse devlette de sezeryan yapıyorlar dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum çok inanasim gelmedi ama belli olmaz. Başka danisabilecegin doktor vs var mı istersen fikir al
Evet yerimde dönerken bile ay oy diye yaşlı nineler gibi darlanip derin nefesler almaya çalışıyordum ama Bir aydır yok şükür, gelmesin de jsbdjssjsjdkjdj
Hayırlı olsun canımKızlar biz yavrumuza kavuştuk. Darısı başınıza inşallah. 4100 gr doğdu benim minik tosuncuk. Sütüm hemen geldi, hiç endişe etmeyin sütle ilgili. Sürekli memede ve kucakta. Operasyon iyi geçti. Epidural kombo diye bahsetti anestezi uzmanı. Epidural +spinal diye kendi aralarında konuştular. Çok şükür iyiyim. 8 de ameliyata alındım. 8.29 da doğdu. Daha ayağa kalkamadım. Uyuşukluk devam ediyor. Sezaryen sırasında kısırlaştırma işlemini de yaptırdım. Şimdilik bu kadar yazabiliyorum size. Eve çıkınca hastanede gerekli olanları falan hep detaylı yazarım. Kendinize iyi bakın
Hayırlı olsun canim darısı sağlıkla biz kalanlaraKızlar biz yavrumuza kavuştuk. Darısı başınıza inşallah. 4100 gr doğdu benim minik tosuncuk. Sütüm hemen geldi, hiç endişe etmeyin sütle ilgili. Sürekli memede ve kucakta. Operasyon iyi geçti. Epidural kombo diye bahsetti anestezi uzmanı. Epidural +spinal diye kendi aralarında konuştular. Çok şükür iyiyim. 8 de ameliyata alındım. 8.29 da doğdu. Daha ayağa kalkamadım. Uyuşukluk devam ediyor. Sezaryen sırasında kısırlaştırma işlemini de yaptırdım. Şimdilik bu kadar yazabiliyorum size. Eve çıkınca hastanede gerekli olanları falan hep detaylı yazarım. Kendinize iyi bakın
Ben annemlere kaçıyorum bırazdanBen de ilk defa zorlandım gece. Tam basenlerim ağrıyor dönemiyorum karnıma ağrı giriyor tam uykuya dalıyorum çişim geliyor falan
Benim şuan 37+2 bence de iyi bir zamanBen annemlere kaçıyorum bırazdanbugun onları uyutmucam cumartesı dr a yenıden gıdıcez ya haftaya cumaya kadar dayanamıcam ben,ayaga zor kalkıyorum baskıdan,salı yada en gec carsamba gelsin minik kuş.37+3 gayet ıyı bı zaman bence.
Acaba bu riskten dolayı Bebek de kiloluysa daha fazla risk almamak için bunu tercih etmek istemiş olabilir mi bilmediğim için soruyorum. Hiç içine sinmiyoraa değiştir doktorunu bence prof olması çok önemli değilAynı hastanede iyi doktorlar varmış benimki profesör diye gidiyorum ama kadın korkak çıktı valla bu ne böyle demesi yokmu bide . Zaten çok tedirginim bebeğimde double aortic art sendromu riski var kalbinde sıkıntı var damarları ters o kadar yıkıldım ki çok mutsuzum
Ben de şimdi denedimm çok zorlandım ama atabildim ben de ndnsjskslslslsEee ben hala bacak bacak üstüne atabiliyorum doğmayacak mi bu bebek sjxbshshsjdjs
Eee ben hala bacak bacak üstüne atabiliyorum doğmayacak mi bu bebek sjxbshshsjdjs
Ben de denedim merakımdan zor da olsa attım Hahdjjdjd gecenkinde daha kolay atmıştım. Yakın mı acaba ahhdjjdjBen de şimdi denedimm çok zorlandım ama atabildim ben de ndnsjskslslsls
Ya geçen 3900 dedikleri bebek vajinal doğumla 5 kilo doğduYa evet bende istemem bi komplikasyonla karşılaşmak ama kızım 3700 dü hiçbişey anlamamıştım bile 4 kilo çok büyük bi kilo değil beni tedirgin etmesine çok üzüldüm . Gelip sonra oramı düzeltin buramı düzeltin diyorlar bana falan dedi genital estetik uzmanı aynı zamanda sanırım
Püpüpü maşalllah inşallah hepinizin geçerKiz masallah de nazar etme kendineben geceleri uykuyu unuttum nefes darligindan
Ee biz mart anası oluyoruz herhalde bu gidişle nbsjsndjsjd sorun ayı değil ama ben çok büyüsün istemiyorum kilosu ciğerleri okeyse doğsunBen de şimdi denedimm çok zorlandım ama atabildim ben de ndnsjskslslsls
Ndbnsnjsndjd senin erken daha durBen de denedim merakımdan zor da olsa attım Hahdjjdjd gecenkinde daha kolay atmıştım. Yakın mı acaba ahhdjjdj
Ahhshshahaha kız seninki nerdeyse doğacaktı naptın geri kaçtı çocuk kdkdjsjskakaEe biz mart anası oluyoruz herhalde bu gidişle nbsjsndjsjd sorun ayı değil ama ben çok büyüsün istemiyorum kilosu ciğerleri okeyse doğsunson haftaya aşırı büyür diye de korkuyorum jsbsuhsjdjsjs ben korkudan çok yattım herhalde erken de dogmasin diye eski dinamigime geri döneyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?