2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Ay biz tarhana yapacaktık annemle bebise de uygun olacak şekilde.... Yoğurt yasaklandi nanay olduk ordan da dndnndnd

Ben havucu hic tek vermedim ilk denedigim dışında kabakla falan veriyorum hep şuan bana da fobi oldu ama ben çok az veriyorum galiba tek öğün anca buluyodur ondan olabilir
Canım ben de öyle yaptım. Verdiğim bir başparmak tırnağı kadardı ama kabız yaptı uraz'a. 7. Ayında çorbada deneyeceğim bakalım ne olacak

Üzerine zeytinyagi dökmüş muydunuz? Doktor bana her sebzenin uzerine zeytinyagi dök dedi de
Evet bir çay kaşığı mutlaka eklerim ek gıdasına. Bu arada instads bir dr da zeytinyağı kabızlığı önlemede çok da başarılı değil yazmış bir soruya karşılık. Drlar kendi aralarınrs çok çelişiyor gerçekten.

Maşallah kizzzz ben girismedim bu kadar helal olsun jsbdjdjjd
Deli cesareti herhalde şaka bir yana kitap almıştım orada yazıyor ay ay tarif baktım aa 6. Ay bu verilebiliyor tamam vereyim diye ama kırmızı meyvelere geçmedim karpuz hariç bri de muzu kabuğunu soyup elimde tutarak veriyorum yarısını yalaya yalaya yiyor olur da koparacak olursa atıyor ağzından ama blw yapamıyorum yine de korkuyorum

Karpuzda mi kirmizi meyve oluyo yuh jsbxjsnxksjd ben ilk tadimlarda vermistim karpuzu ajshahsbjdnksjdusjd ben muzu veriyorum ara ara eline ama kabugu tam sotmuyorum ucundan soguyorum hem tutamiyor tam soyunca o yüzden hem de kopacaksa az kopsun diye... Agzini sonuna kadar açıp ne kadar sokabiliyosa o kadar sokuyor karşısında değilsem vermiyorum koparinca görüp kanca gibi parmağımla aliyorum agzindan zaten almazsam yutma aşamasında öğürerek kusuyo geri yutmadan

Ya kızlar benim içimi kemirem bir durum var. Uraz günlerdir hasta. Dün tekrar doktora gittik dr 4 gün sonra gelin demişti. Hala balgam ve ateş az da olsa var diye dr kan idrar tahlili istedi. Tahliller temiz, sadec Ck 400 küsür çıktı. Normali 200 altı. Dr akraba evliliği değil demi diye sordu. Değil. İlaçlar da yükseltir ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum, sakın nette araştırıp moralini bozma durduk yere, ay sonunda tekrar gelin tahlil yapalım dedi. Kas enzimiymiş. duramadım, araştırdım. Gerçekten de ilaçlar yükseltirmiş öyle yazıyor. Hatta kas hastalığında bu değer 10 bin üstü çıkarmış ama düşünmeden de edemiyorum.

Kırmızı olduğu için ben o kategoriye soktum ama bilmiyorum bende tam soymadan yarım soyup kendi elimde tutuyorum ama bazı doktorlar mesela direkt blw öneriyor benim doktor yine 8-9aydan önce olmaz dedi. Geçen o attığım tarifi de kendim denedim çok güzel oldu hem badem sütğ hem badem loru sabah kahvaltısında yumurta ile karıştırıp veriyorum bence bi dene. Senin minnoş iştahlı o zaman ağzını o kadar açıyorsa krşke alerji olmasaydı da her şeyi deneseydi inşallah en yakın zamanda geçer

Kızlar bugün doktora gittik kan tahlili istedi. Tahlilde bağışıklığı düşük çıktı ve karaciğer değerleri yüksek çıktk. Karaciğer değerleri neden yüksek çıkmış olabilir tehlikeli bi durum mu yaşayan var mı acaba

Eklentiler

• IMG_7169.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 0
Geçmiş olsun canım neden kan tahlili istedi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…